açalım açalım:)
arzucum günaydın nasılsın?
iyiyim canım sen napıosun
Günaydıın kızlar:):)
Vay be bu saatte uyanmak ne güzel bişeymiş meğer
iyiyim canım bende iş yerinde yemekten önce boş vakit buldum soluğu hemen topicte aldım:):81:
Günaydıın kızlar:):)
Vay be bu saatte uyanmak ne güzel bişeymiş meğer
slm kızlar nasılsınız? ben hastayım çok kötü yaa
bu saate kadar uyunurmu kız
slm kızlar nasılsınız? ben hastayım çok kötü yaa
esracım sen geçende hasta değilmiydin yine nie hasta oldun bakiiim kızacam walla bu kızlar hiiiç dikkat etmio kendine
Gitmedim okula bugün.Ohh valla iyi yaptım yaşanmazki böyle demi ama:)
Öğlende tophaneye gdelim diyoruz arkadaşlarla biraz nargile keyfi iyi gelir sanki
biz iyiyiz esracım da hayırdır sana noldu neyin var tatlım?
ooooofff canevimden vurdun tophanede nargile bayılırım bayılırım istanbulda olmak vardı şimdibnm yerimede çekersin bi nefes artık
ooooofff canevimden vurdun tophanede nargile bayılırım bayılırım istanbulda olmak vardı şimdibnm yerimede çekersin bi nefes artık
esracım sen geçende hasta değilmiydin yine nie hasta oldun bakiiim kızacam walla bu kızlar hiiiç dikkat etmio kendine
grip oldum canım yaa kaç gün oldu geçmedi halaartık kulaklarım falan da tıkandı,çok kötü öksürüyorum.doktora gidicem bugün yine
kız arzucum kız askerleri yanlarında yok diye bunlar iyice koyverdiler kendilerini...
ewet canım ya walla öyle yaptılar olmazki ama askeriniz arada sesinizi hasta duyarsa üzülür kendinizi düşünmüosanız onları düşünün dikkat edin
yalnız merve herkesin bir canevi noktası buldu:)benim uyku senin nargile :)
gün senin günün merve gez bakalım:)bizim yerimizede gez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?