337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Canım sık sık trip yapan ve düşünceleri habire değişen biri olarak anlayabiliyorum biraz sevgilini:)
Seviyorsa bırakmaz seni asla sen içini ferah tut..

bunda bir iş var ama anlamadım. acaba başka biri olabilir mi? ne bilim öyle sebebsiz yere ayrılmak isteyince. bi de yumuşamaz falan diyorsun.

bilmiyorum cnm ya bu farklı gibi geliyo bana şimdi arasa seni hala çok seviyom mutlu olalım demeesi için neler vermezdim hergün arardı beniii sesimi duymadan yatamazdı hani şimdi noldu yok işte çok üzgünüm yaaa çokk sevdim bn onuuuu mutlu olmak varken mutsuzum artık ((

5 gündür gorusmuyoruz biz..sabah aksam konusuyorduk..
ztn diyodu kendiside aklim hep sende oluyo buraya odaklanamiyorum die
karar almistik artik konusmalari kisa tutucaz die..tartisinca kendisi aramamaya basladi bende aramadim..
6ay boyunca onun kaprislerinimi cekicem yani benimde bir hayatim var sonucta
hem disarda olmak askerde olmaktan daha zor..
birazda onalr bizi dusunsunn

doğru söylüyosun canım ya. hiç çekerler mi bizi anında bırakırlar. hain bu erkekler hain
hemde nasil hainn

bunda bir iş var ama anlamadım. acaba başka biri olabilir mi? ne bilim öyle sebebsiz yere ayrılmak isteyince. bi de yumuşamaz falan diyorsun.

yok onun benle sorunu da yok başkası da yok hiç hissetmedim geri dönüşü yok dedi bana o yüzden yumuşamaz dedim bn cnm (( öle deyuince tüm kapılar kapanıyooo bana naz yapmadan duramazdı hani şimdi nerdeee ne bilim ya of of kızlar çok dertliyim ya seviyo hala biliyorum acı çektiriyo kendine mutlu edemezmiş beni öle dediii

gulcin üzülme yaa...bak dusundukce daha cok üzülürsünn su erkeklrin bizi uzmesine izin vermeyinn kizlarrr

ahh cnm ya üzüldüm şimdi buna da haklısın ewt hepiniz dua edin benimki de arasınnn (( onu özledim çok ah ah inş. yoluna girer herşeyyyy

sıkmayın artık canınızı ama üzülmek hiç birşeye çare değil, tek çare zaman

ewttt haklısınn ama elde olmuyo işte daha geçen hafta bugün iyidikk şimdi ise ayrıyız bunu kaldıramıyorum yalnızlıgı seviyomuş yalnızlık Allaha mahsusturrr dimi amaa cnm

ewttt haklısınn ama elde olmuyo işte daha geçen hafta bugün iyidikk şimdi ise ayrıyız bunu kaldıramıyorum yalnızlıgı seviyomuş yalnızlık Allaha mahsusturrr dimi amaa cnm

evet tatlım ama askerlikte öyle düşünüyor gelince nasıl eski haline dönecek benden söylemesi..

gülçin öncelikle hoşgeldim canım yazdıklarını tek tek okudum bence bu kadar üzülmene gerek yok çünkü bu bildiğimiz hatta bnm beklediğim bi asker psikolojisi şükür yaşamadık ama giderken bunun olacağından çok korkmuştum üzülmene gerek yok diyorum çünkü sen bi süre onunla ilgilenmediğinde senin onun için ne kadar önemli olduğunu anlayacak fazla değil bir hafta 10 gün sen hiç arama o seni arayıp özür dileyecek kesin konuştuğuna bakma orda alışık olmadığı bi düzende yaşıo o yüzden böyle davranıo benböyle düşünüorum bide merak ettim ne kadardır berabersiniz yalnız kalmaya ne kadar zaman sonra karar verdi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…