iyiki bi askere gittiler yaa bu ne naz böylee...biz olsak onlar bizi cekmezz valla
ah ah hiç pişman olcak gibi değil biliyo musun mervecim(( gayet kararlıydııı yanlız kalmak istiyomuşş beni mutlu edemiyomuşşş lafa bak ya ben onu böle severkenn sevdiğimi bile bile kendi de acı çekiyo biliyorum sesinden anladım bugün ama yapacak bişe yok geri dönüşü yok ddediiiii ben umutsuz olmim de kim olsun cnm yaa
ayyy anladım bi tek dertli benim sanmıştımmm :(( inş. herşey yoluna girer biz evliliği düşünüyoduk ya o hayaller noldu şimdi seni hala çok seviyom dedim bi de var ya beni sabah akşam arayan adam bu ya sabah 6 30 arardı bide akşam ararrdı o dereceydi hani şimdi tık yok kalbim agrıyo ya valla ölcem mutlu olurr artık
emin ol askerde 1 dedikleri 1 dediklerini tutmuyor ve çok mantıksız şeyler düşünüyorlar basit bir örnek verim benim sevgilim 3 4 günde bir arıyordu ilk başlarda neden hergün aramıyorsun diye kızıyordum. ben telefonu kapattıktan sonra sürekli seni düşünüyorum zaman geçmiyor çok kötü oluyorum diyordu, bir süre sonra aşkım ben seni çok özlüyorum sesini1 gün duymadan duramıyorum demeye başladı.. dengesizler yani canım fazlasıyla hemde..
ayyy anladım bi tek dertli benim sanmıştımmm :(( inş. herşey yoluna girer biz evliliği düşünüyoduk ya o hayaller noldu şimdi seni hala çok seviyom dedim bi de var ya beni sabah akşam arayan adam bu ya sabah 6 30 arardı bide akşam ararrdı o dereceydi hani şimdi tık yok kalbim agrıyo ya valla ölcem mutlu olurr artık
hemde nasil hainndoğru söylüyosun canım ya. hiç çekerler mi bizi anında bırakırlar. hain bu erkekler hain
bunda bir iş var ama anlamadım. acaba başka biri olabilir mi? ne bilim öyle sebebsiz yere ayrılmak isteyince. bi de yumuşamaz falan diyorsun.
5 gündür gorusmuyoruz biz..sabah aksam konusuyorduk..
ztn diyodu kendiside aklim hep sende oluyo buraya odaklanamiyorum die
karar almistik artik konusmalari kisa tutucaz die..tartisinca kendisi aramamaya basladi bende aramadim..
6ay boyunca onun kaprislerinimi cekicem yani benimde bir hayatim var sonucta
hem disarda olmak askerde olmaktan daha zor..
birazda onalr bizi dusunsunn
hemde nasil hainn
gulcin üzülme yaa...bak dusundukce daha cok üzülürsünn su erkeklrin bizi uzmesine izin vermeyinn kizlarrr
elimde olsaydı keşkeee özlüyorum onuuu haklısın cnmmm ama işte
seni cok iyi anliyorumm canim..eminimki burdaki herkez anliyor seni..
ama insan bazen duygularina hakim olamiyor istee napalim buda insanligimizin bir parcasi galiba
sıkmayın artık canınızı ama üzülmek hiç birşeye çare değil, tek çare zaman
ewttt haklısınn ama elde olmuyo işte daha geçen hafta bugün iyidikk şimdi ise ayrıyız bunu kaldıramıyorum yalnızlıgı seviyomuş yalnızlık Allaha mahsusturrr dimi amaa cnm
evet tatlım ama askerlikte öyle düşünüyor gelince nasıl eski haline dönecek benden söylemesi..
ya benimki gitmeden öncede böyleydii..
benim isim zor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?