337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

üzüldüm canım ya. bazı erkekler askere gidince bunalıma falan giriyor galiba. biraz bekle istersen hemen kesip atma. olmadı sen ara 1 hafta sonra. zor bir dönemdeler kendilerini orda yanlız hissediyorlar. sürekli düşünüp duruyorlar saçma sapan şeyler bazen kuruyorlar kafalarında. ilk işleri de sevgiliden ayrılmak oluyor. seviyorsan bırakma askerlik psikolojisidir de aynen devam et.

Son düzenleme:

bende dönünce bi günü bile ayrı geçirmicem valla

canım moralini bozma,biraz kafasını dinlesin zaten dönücektir sana.
Benimkide gitmeden önce yalnız kalıcam,annemi babamı bile aramıcam diyodu.
gördük aramadığını :76::76::76:

öle çaresizim ki anlatamam sizlerle paylaşmak istedim bn onu çok seviyom o da seviyo özlüyoda ama çocuk acı çekiceğini bile bile gitti ya bn seni mutlu edemem diyooo o olmadan bn napcam çok kötüyüm ya gücüm yok artık ((

ben ndn mutlu olamıyorummm ki ndn bunun ki değişik ya ben onunla mutluydum ya nsl mutlu edememiceğini düşünürr ben onsuz napcam bunan sonraa moralim öle bozukki elimde değil arama beni nolursun diyo yanlız kalmayı seviyomuşşşş ((

inanma canım sen onun laflarına duygu sömürüsü yapıyor aklınca. e tabi yanlarında onların nazını çekecek kimse yok. onlar da küçük emrah moduna giriyor. 1 hafta sonra ara bak nasıl yumuşamış olacak. tatlı canını sıkma boş yere

hayat şuan çok ağır geliyo bana ((gücüm yok sevdiği halde gitti yanlızlıgı seviyomuş imkansızmış evlencektik güyaaa hani nerdesin hiç acımadııı hiçççç yumuşamazz umudum yok artık aramaz daaa (( bn napcam onsuz of of

canım umutsuzluğa kapılma dedim ama niye böyle yapıyorsun ki? biraz bekle. seviyorum diyorsun ama sen de hemen bitti gözüyle bakıyorsun. bu kadar basit miydi yani. tek bir cümle ve bitiş. nerde sevgi nerde aşk? erkekler böyledir kafaları işle güçle dolu olmasa saçma sapan şeylerle uğraşıp duruyorlar. hem belki senin aramana gerek kalmadan o arar seni.

kötüyümm çok kötü araamaz o beni artık senin gibi birisini bulamam diyo bide sonra yalnızlıgı seçiyo sorumluluk olmuyomuş öle olunca başkasının üzülmesini istemiyomuş bn onla mutluydum kavga falan ederdik ama mutluydum ((

çok istiyom aramasını çok şimdiden özledim onu umudum yok en son bugün sabah konuştuk kararlıydı o yüzden aglıyorum sabahtann beri nolur arama diyo bide ya ((

kızlaarr ben geldim hepinize iyi akşamlar nasılsınız.. gülçin çok üzüldüm tatlım üzerine gitme biraz düşünsün o zaman aklı başına gelir sende seviyorsan hemen silip atma sadece zaman ver derim ben

çok istiyom aramasını çok şimdiden özledim onu umudum yok en son bugün sabah konuştuk kararlıydı o yüzden aglıyorum sabahtann beri nolur arama diyo bide ya ((

iyi de ortada ciddi bişey yok. kendi kendine bişeyler kurmuş kafasında. umarım herşey yoluna girer. arama dedi diye aramıycak mısın yani. ben bir bahane bulur yine arardım. eşimle nişanlıyken kavga ederdik. baktım sinirlenmiş aramıyor 5 dakka sonra bi msj atardım hastaydın nasıl oldun iyileştin mi biraz diye. dayanamaz hemen arardı. haliyle barışırdık hemen. bu taktik işe yarıyor. sen de 1 hafta sonra msj at hiç mi özlemiyorsun beni, ben burda seni çok özlerken gibi bişeyler yaz. ayrılık bu kadar kolay olmamalı. hele sebebsiz yere hiç olmamalı.

yanı terketti beni resmen ya hayaller nerde umutlar nerde beni mutlu edemezmişşşş seni hala çok seviyom diyorum kötü oldu sesi acı çekiyo yalnızlıgı seçiyo nsl bi iş bu anlasam bi ah ah umutlarım yıkıldıı

slmm valla ii olmaya çlşıyoruz (( ya çok kararlıydı geri dönüşü yok dedi bana bütün hayallerim yıkıldı resmen ya yapısı buymuş beni mutlu edemezmiş öle düşünüyoo ((

telefon girdiremedi içeri ben istemedi bi an önce gelsin diye mayıs 17 de burda olcaktııı bn yinede seni çok seviyom dedimmm ama tık yoktu biliyom hala seviyo ama beni üzdüğünü mutlu etmediğini düşünüyoooo geri dönüşü yok dedi pişman da olmaz yumuşamazda cnm ((

canim tavsiye istersen hic takma derim..kendine baska dusunceler bul..bu kolaymi tabikide degil ama dusundukce daha cok üzülürsün..
bosver burnu sürtsun biraz sonra pisman olucak inan bana
biz ilk günler neler cektik özledik agladik 2dk sesini duymak icin ben aksama kadar ulasmaya calisiyordum
ama simdi degdimi yaptiklarimaa hic birine deymedi deger verdigim insan bana o kadar deger vermiyor
belki suan kizginlikla bunlari söyluyor olabilirim ama adam kavgada belli oluyor..
Hic skma canini hayatina bak

slmm valla ii olmaya çlşıyoruz (( ya çok kararlıydı geri dönüşü yok dedi bana bütün hayallerim yıkıldı resmen ya yapısı buymuş beni mutlu edemezmiş öle düşünüyoo ((

emin ol askerde 1 dedikleri 1 dediklerini tutmuyor ve çok mantıksız şeyler düşünüyorlar basit bir örnek verim benim sevgilim 3 4 günde bir arıyordu ilk başlarda neden hergün aramıyorsun diye kızıyordum. ben telefonu kapattıktan sonra sürekli seni düşünüyorum zaman geçmiyor çok kötü oluyorum diyordu, bir süre sonra aşkım ben seni çok özlüyorum sesini1 gün duymadan duramıyorum demeye başladı.. dengesizler yani canım fazlasıyla hemde..

Aklınca trip yapıım demiştir canım. Sen takma kafana ilk fırsatta arayıp pişman oldugunu söyleyecektir..

ah ah hiç pişman olcak gibi değil biliyo musun mervecim(( gayet kararlıydııı yanlız kalmak istiyomuşş beni mutlu edemiyomuşşş lafa bak ya ben onu böle severkenn sevdiğimi bile bile kendi de acı çekiyo biliyorum sesinden anladım bugün ama yapacak bişe yok geri dönüşü yok ddediiiii ben umutsuz olmim de kim olsun cnm yaa

ayyy anladım bi tek dertli benim sanmıştımmm :(( inş. herşey yoluna girer biz evliliği düşünüyoduk ya o hayaller noldu şimdi seni hala çok seviyom dedim bi de var ya beni sabah akşam arayan adam bu ya sabah 6 30 arardı bide akşam ararrdı o dereceydi hani şimdi tık yok kalbim agrıyo ya valla ölcem mutlu olurr artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…