arzuu burda mısın canım hiç sesin çıkmıyorr
Çok mutluyum çok mutluyum çooookkkk mutluyuuuummmmmm
Allah mutluluğunu artırsın tatlım ne oldu nie bu kadar mutlusun anlatta bizde mutlu olalım
Ah ah, benimki de 1 ay oldu kısa dönem askerlik yaptı geldi ama herşey öyle bir değişti ki.. Keşke askerde kalsaydı diyorum şimdi, ayrılmadık ama an meselesi..O kadar tutuyorum ki kendimi bu kadar sabırlı olduğumu bilmiyordumÇok dertliyim çok
burdayım canım az önce çıktı sesim nasılsın iyisindir inşallah
gülçin öncelikle hoşgeldim canım yazdıklarını tek tek okudum bence bu kadar üzülmene gerek yok çünkü bu bildiğimiz hatta bnm beklediğim bi asker psikolojisi şükür yaşamadık ama giderken bunun olacağından çok korkmuştum üzülmene gerek yok diyorum çünkü sen bi süre onunla ilgilenmediğinde senin onun için ne kadar önemli olduğunu anlayacak fazla değil bir hafta 10 gün sen hiç arama o seni arayıp özür dileyecek kesin konuştuğuna bakma orda alışık olmadığı bi düzende yaşıo o yüzden böyle davranıo benböyle düşünüorum bide merak ettim ne kadardır berabersiniz yalnız kalmaya ne kadar zaman sonra karar verdi:44:
Canım esat telefonunu açtı nerdeyse 3 saattir mesajlaşıyoruz:) Bide güzel güzel şeyler söyleyince uçtum yaa:)
Biri beni indirsiinn
Canım esat telefonunu açtı nerdeyse 3 saattir mesajlaşıyoruz:) Bide güzel güzel şeyler söyleyince uçtum yaa:)
Biri beni indirsiinn
işte böyle mutlu olun.. çok sevindim canım senin adına.. aşkımda 4 gündür akşam 5 ten sabah 5 e kadar yeni gelen askerciklerin kaydını yapıyor bugün 5 dkcık konuşabildik sadece.. ama sen mutlu olunca bende mutlu oldum tatlım
oh oh ne güzel bi haber bu uç uç mervecim çok ihtiyacın vardı senin buna inş hep böle haber alırsın esattan
Canım o kadar çok sabrettim korktum ve dua ettim ki..Allah mükafatını veriyor çok şükür
slm arzucum sende hoşgeldinnn...ümidin zerrresi jkalmadı bende cnm ya benle konuşmadan bi gün geçirmezdiii yapamazdıı benle ugraşmaya bayılırdı çok özlüyorum çöok seviyorum onu sesi kötüydü seni mutlu edemem deyip durduu daha geçen hafta iyidik sevgilimdi şimdi ise yok ümidim olsaydı ama geri dönüşü yok dedi cnm saanmam artık 7 ay oldu tanışalı son 4 aydır ciddi düşünüyodrdukkk((
Biri beni indirsiinn
görmedim =) iyiyim tatlım sen nasılsın
slm arzucum sende hoşgeldinnn...ümidin zerrresi jkalmadı bende cnm ya benle konuşmadan bi gün geçirmezdiii yapamazdıı benle ugraşmaya bayılırdı çok özlüyorum çöok seviyorum onu sesi kötüydü seni mutlu edemem deyip durduu daha geçen hafta iyidik sevgilimdi şimdi ise yok ümidim olsaydı ama geri dönüşü yok dedi cnm saanmam artık 7 ay oldu tanışalı son 4 aydır ciddi düşünüyodrdukkk((
ne oldu canım sorun ne :44:
birdeee 1 gün içinde değişti c. tesi knonuştuk gayet iyiydi bişeler oldu 1 gün geçti araadı beni bn aradım falan işte ben artık dünyayı sallamıyorum bişe istemiyorum falan filan bugünde aradım işte i dediklerimi söyledi saolsun yalnız kalmayı seviyomuşşşş((
inme inme hep mutlu kal inş. ordan inice çok kötü oluyo herşeyy(((
bak işte kesinlikle senle alakalı bişi değil kimbilir orda ne yaşadıda böyle düşündü o seni düşündüğü senin böyle daha mutlu olabileceğini düşündüğü için ayrılalım demiş yani bu gerçekten asker psikolojisi umursamazlıklar fln sabret canım geldiğinde şimdi olmasa bile geldiğinde bin pişman olacak ayrıca askerde senin desteğin olmadığında yalnızlığın aslında ne kadar zor olduğunu anlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?