337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Ah ah, benimki de 1 ay oldu kısa dönem askerlik yaptı geldi ama herşey öyle bir değişti ki.. Keşke askerde kalsaydı diyorum şimdi, ayrılmadık ama an meselesi..O kadar tutuyorum ki kendimi bu kadar sabırlı olduğumu bilmiyordum Çok dertliyim çok

ne oldu canım sorun ne :44:

slm arzucum sende hoşgeldinnn...ümidin zerrresi jkalmadı bende cnm ya benle konuşmadan bi gün geçirmezdiii yapamazdıı benle ugraşmaya bayılırdı çok özlüyorum çöok seviyorum onu sesi kötüydü seni mutlu edemem deyip durduu daha geçen hafta iyidik sevgilimdi şimdi ise yok ümidim olsaydı ama geri dönüşü yok dedi cnm saanmam artık 7 ay oldu tanışalı son 4 aydır ciddi düşünüyodrdukkk ((

Canım esat telefonunu açtı nerdeyse 3 saattir mesajlaşıyoruz:) Bide güzel güzel şeyler söyleyince uçtum yaa:)
Biri beni indirsiinn

işte böyle mutlu olun.. çok sevindim canım senin adına.. aşkımda 4 gündür akşam 5 ten sabah 5 e kadar yeni gelen askerciklerin kaydını yapıyor bugün 5 dkcık konuşabildik sadece.. ama sen mutlu olunca bende mutlu oldum tatlım

Canım o kadar çok sabrettim korktum ve dua ettim ki..Allah mükafatını veriyor çok şükür

birdeee 1 gün içinde değişti c. tesi knonuştuk gayet iyiydi bişeler oldu 1 gün geçti araadı beni bn aradım falan işte ben artık dünyayı sallamıyorum bişe istemiyorum falan filan bugünde aradım işte i dediklerimi söyledi saolsun yalnız kalmayı seviyomuşşşş ((

görmedim =) iyiyim tatlım sen nasılsın

bnde iyiyim canım her zamanki gibiyim yani

ümitsiz olma ama böyle negatif düşünürsen olumsuzlukları çağırmış gibi olursun oda seni seviosa bitmez korkma üzülme :26:

ne oldu canım sorun ne :44:

Nerden başlasam bilmem.. 1,5 senedir birlikteyiz İstanbulda yaşıyorum onun ailesi istanbul dışında kendsi üniversite için ist.a gelmiş ve burada kalmış, 2009 hazirandan beri birlikteyiz ve çok düzgün bir ilişkiye sahiptik, sevgi saygı ne ararsan.. Askere gitti geçen ağustos ayında ve ben onu 5 ay hergün ağlayarak bekledim, oradayken evlilik hayallerimize devam ediyorduk..Öyle ki alacağımız eşyaların rengine kadar ufak tefek konuşuorduk.Askerden geldi ve bir anda puff Herşey bambaşka bir yere geldi, askerlik psikolojisidir dedim sabrettim, aramaları sormaları azaldı zaten ailesinin yanına gitti istanbulda da değildi, sonra iş bulmak için geldi ve 2 gün sonra Memleketinde iş kurmaya karar verdi! Evet doğru okudunuz, bunca zaman (10 yıl kadar) istanbulda kalmış çalışmış kendine çevre edinmiş bir insandı hayatına beni aldı herşey güzeldi ve U dönüşü..Hayal kırıklığından başka ne denebilir kiNeyse dedim buna da sabrettim, bahanesi bir süre Memleketinde çalıştıktan sonra istanbulda da aynı işi yapmaktı..Zorlamadım, sorgulamadım da, hep sustum..Dediğim gibi geldi 2 gün durdu istanbulda ve yine gitti artık askerden döneli 2 ay oldu ve bizim evlilik hayallerimiz, ya da benim hayallerim demem daha doğru hepsi sulara düştü..Benim sesimi duymadan güne nasıl başlayacağını söylerdi, şimdi hiç konuşmuyoruz..Askerlik mi onu değiştiren yoksa aldatılıyor muyum bilemiyorum.Ya da aile baskısı mı..Bu genelde kızlarda olur ama bizde roller farklı o benim tüm ailemi tanıyor, tanışıyor ben se kimseyi tanımıyorum..Bu kadar kolay mı diyorum şimdi henüz bitmedi ama bitecek sanırım. Ya diycem kendini düzelt bana düzgün davran ya da dayanamıyorum bu şekilde devam edemiycem diyip vaz geçicem herşeyden..

bak işte kesinlikle senle alakalı bişi değil kimbilir orda ne yaşadıda böyle düşündü o seni düşündüğü senin böyle daha mutlu olabileceğini düşündüğü için ayrılalım demiş yani bu gerçekten asker psikolojisi umursamazlıklar fln sabret canım geldiğinde şimdi olmasa bile geldiğinde bin pişman olacak ayrıca askerde senin desteğin olmadığında yalnızlığın aslında ne kadar zor olduğunu anlayacak

ayyy cnm ya (( askerde anlasa keşke herşeyi ewt hergün konuşuyodukk bi de umarım özler canına bagrına tak eder arar beni mutlu oluruzzzz tatlım dua et sende olur muuu anlasın vallla yalnız kalmak istemesin onu anlayınca bu imkansız değildir dimi yaaa seviyodu sonuçta beniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…