inşallah canım..sende mutlu olacaksın inşallah hemen vazgeçme yeterki..
Nerden başlasam bilmem.. 1,5 senedir birlikteyiz İstanbulda yaşıyorum onun ailesi istanbul dışında kendsi üniversite için ist.a gelmiş ve burada kalmış, 2009 hazirandan beri birlikteyiz ve çok düzgün bir ilişkiye sahiptik, sevgi saygı ne ararsan.. Askere gitti geçen ağustos ayında ve ben onu 5 ay hergün ağlayarak bekledim, oradayken evlilik hayallerimize devam ediyorduk..Öyle ki alacağımız eşyaların rengine kadar ufak tefek konuşuorduk.Askerden geldi ve bir anda puffHerşey bambaşka bir yere geldi, askerlik psikolojisidir dedim sabrettim, aramaları sormaları azaldı zaten ailesinin yanına gitti istanbulda da değildi, sonra iş bulmak için geldi ve 2 gün sonra Memleketinde iş kurmaya karar verdi! Evet doğru okudunuz, bunca zaman (10 yıl kadar) istanbulda kalmış çalışmış kendine çevre edinmiş bir insandı hayatına beni aldı herşey güzeldi ve U dönüşü..Hayal kırıklığından başka ne denebilir ki Neyse dedim buna da sabrettim, bahanesi bir süre Memleketinde çalıştıktan sonra istanbulda da aynı işi yapmaktı..Zorlamadım, sorgulamadım da, hep sustum..Dediğim gibi geldi 2 gün durdu istanbulda ve yine gitti artık askerden döneli 2 ay oldu ve bizim evlilik hayallerimiz, ya da benim hayallerim demem daha doğru hepsi sulara düştü..Benim sesimi duymadan güne nasıl başlayacağını söylerdi, şimdi hiç konuşmuyoruz..Askerlik mi onu değiştiren yoksa aldatılıyor muyum bilemiyorum.Ya da aile baskısı mı..Bu genelde kızlarda olur ama bizde roller farklı o benim tüm ailemi tanıyor, tanışıyor ben se kimseyi tanımıyorum..Bu kadar kolay mı diyorum şimdi henüz bitmedi ama bitecek sanırım. Ya diycem kendini düzelt bana düzgün davran ya da dayanamıyorum bu şekilde devam edemiycem diyip vaz geçicem herşeyden..
canım askerlik sonrası çoğu aile oğlunu evlendirmek ister o aile baskısı dediğin şey kızlarda olduğu kadar erkelerdede var aklıma geleni söyleyeyim o askerdeyken ailesi kız bakmış olabilir beğendikleri olduysada işte ona söylemişlerdir ve dediğimiz gibi bir aile baskısı söz konusuysa oda işini memlekette kurma gibi bahanelerle senden uzaklaşmaya çalışıodur bu kötü bişi tabi ama malesef ama çoğu erkek karşı çıkamıo seni çok sevioda olsa ailesine bişi diyemio olabilir inşallah böyle bi durum yoktur yaşandığına şahit olduğum bişi bu o yüzden söyledimbu uzaklaşma belkide askerde kısıtlı olan özgürlüğe birden kavuşmasının afallamasıdır konuş öğren sebebi inşallah büyük bi problem yoktur canım hakkında hayırlısı olsun:26:
Gidene dur demem gerçekten, tek isteğim bana açık olması..
Ben bu aileden kız bakma durumunu kendim düşünüp bi gün sinirlerim tepemdeyken sordum tartışma sırasında..Neyin var -niye böylesin- neden uzaksın- bıdı bıdı işte sordum birini mi buldular sana dedim. Cevabı hayır kesinlikle öyle birşey yok, saçmalama falan filan dedi ben de üstüne gitmedim. Ama var bişey ve kuvvetle ihtimal böyle birşey diyorum ben..Yoksa neden arayıp sormasın ben evlilik delisi değilim ki, bana ciddiyetle evliliği düşündüğünü söyleyen ve benim hayal kurmamı sağlayan kendisiydi..İstemiyosa da oyalamasın ama dimi ya, bıraksın gitsin Böyle belirsizlik en nefret ettiğim durumdu ve ben şu an içindeyim
sen aradığında nasıl konuşuo peki telefonu açmadığı zamanlar oluomu yada mesaj atarmıydı sürekli şimdi msj atıomu yada cevap yazıomu her mesajına:44:
Ben aramıyorum artık son 3 gündür aslında.Mesaj da yazmıyorum, o yazıyo ben de yalandan cevap veriyorum. O arasın sorsun diye aramıyorum ama o da aramadı, bugün 3. gün sabah msj, akşam msj..Bir de işin ilginçi ben buna msj atmıyosun hiç diye sitem ederdim eskiden, o da ya aramak daha kolay geliyo uğraşamam ben mesajla falan diyip arardı sürekli- sesini duyamadıktan sonra ne kıymeti var derdi..Garip olan bu işte ..Sanki başka biri var karşımda..
Daha öncesinde ise yani 3 gün öncesinde arayınca konuşamıyodu ailesinin yanında, köşe bucak oda arıyo ben seni arıcam diyip kapatıp aramıyodu 3 saat sonra aaa arayamadım unuttum diyodu, ben de sinirlenip kestim aramayı-kendimi hatırlatmayı haklı olarak..Türünün son örneği bana düştü herhalde..Ne yaptığı belli değil, bunlar direk soğutma hareketleri aslında biliyorum, ama dile getiremiyo dimi
iyi geceler kızlar,nasılsınız....
eğer ailesine senden bahsetmediyse telde konuşamaması normal bide düşündüğümüz gibi bi durum varsa çok çok normal msj atması ii ama eğer ayrılmak isteseydi msjda atmazdı sen msj at bnce biraz ilgilenir gibi yap şu evlilik meselesine fln getirmeye çalış lafı o zman bende senle bunu konuşacaktım sanırım zamanı geldide diyebilir yada normale döner belkide bunlar senin kurunturdur anlarız durumu ne dersin
Bilmem, hevesim de kalmadı ki
Deneyeyim bakayım ne olacak..
Teşekkür ederim arzugur, hepinize iyi geceler kızlar
iim valla burasıda çok soğuk istanbul... dondum vallaaa,karabükte kar yağsın yeterki biz gidelim oraya:))))hoşgeldin yeşilimsi iyiyiz sen nasılsın
bu arada kızlar karabük te kar yağıomuş kilisten sonra orası soğuk gelecek bize sıkı giyinin kar topu oynarız belki eldivenlerinizi alın
iim valla burasıda çok soğuk istanbul... dondum vallaaa,karabükte kar yağsın yeterki biz gidelim oraya:))))
aynen yolcu kalırsa geride,kalır kiliste haberiniz olsunankarada baya soğuk hadi bakalım az kaldı karabük yolcusu kalmasın
aynen yolcu kalırsa geride,kalır kiliste haberiniz olsun
hehehe,aklı olan kalmasın derim:)))))) ben gidiom karabüke,memleketimede yakın hava alır gelirimaman yok yok kalır mıyızhemen tası tarağı toplayıp gidelim buralardan..Kilis elvedaaa
aynen yolcu kalırsa geride,kalır kiliste haberiniz olsun
hehehe,aklı olan kalmasın derim:)))))) ben gidiom karabüke,memleketimede yakın hava alır gelirimPp[/B]
yiiihhhuuuu,plaka dan düşmek zevkli oluyo,hem asker beklioruz hemde illeri gezmeyison 9' ha gayret güzeller..takvimlerden günler birer birer düşerken..bu güzel topic te de şafaklar birer birer düşmekte yupppiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?