337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım askerlik sonrası çoğu aile oğlunu evlendirmek ister o aile baskısı dediğin şey kızlarda olduğu kadar erkelerdede var aklıma geleni söyleyeyim o askerdeyken ailesi kız bakmış olabilir beğendikleri olduysada işte ona söylemişlerdir ve dediğimiz gibi bir aile baskısı söz konusuysa oda işini memlekette kurma gibi bahanelerle senden uzaklaşmaya çalışıodur bu kötü bişi tabi ama malesef ama çoğu erkek karşı çıkamıo seni çok sevioda olsa ailesine bişi diyemio olabilir inşallah böyle bi durum yoktur yaşandığına şahit olduğum bişi bu o yüzden söyledim bu uzaklaşma belkide askerde kısıtlı olan özgürlüğe birden kavuşmasının afallamasıdır konuş öğren sebebi inşallah büyük bi problem yoktur canım hakkında hayırlısı olsun:26:

Gidene dur demem gerçekten, tek isteğim bana açık olması..
Ben bu aileden kız bakma durumunu kendim düşünüp bi gün sinirlerim tepemdeyken sordum tartışma sırasında..Neyin var -niye böylesin- neden uzaksın- bıdı bıdı işte sordum birini mi buldular sana dedim. Cevabı hayır kesinlikle öyle birşey yok, saçmalama falan filan dedi ben de üstüne gitmedim. Ama var bişey ve kuvvetle ihtimal böyle birşey diyorum ben..Yoksa neden arayıp sormasın ben evlilik delisi değilim ki, bana ciddiyetle evliliği düşündüğünü söyleyen ve benim hayal kurmamı sağlayan kendisiydi.. İstemiyosa da oyalamasın ama dimi ya, bıraksın gitsin Böyle belirsizlik en nefret ettiğim durumdu ve ben şu an içindeyim

Arkadaşlar baana ne önerirsinizz yazdıklarımı okudunuzzz gerçekten askerlik psikilojisimi acabaa??? Keşke bi an önce arasaa mutlu olsakkk geri dönüşü yok dedi ama işteee pöff kapıları kapatıyo bu aramam ben özler mi bakalımmm ((

sen aradığında nasıl konuşuo peki telefonu açmadığı zamanlar oluomu yada mesaj atarmıydı sürekli şimdi msj atıomu yada cevap yazıomu her mesajına:44:

sen aradığında nasıl konuşuo peki telefonu açmadığı zamanlar oluomu yada mesaj atarmıydı sürekli şimdi msj atıomu yada cevap yazıomu her mesajına:44:

Ben aramıyorum artık son 3 gündür aslında.Mesaj da yazmıyorum, o yazıyo ben de yalandan cevap veriyorum. O arasın sorsun diye aramıyorum ama o da aramadı, bugün 3. gün sabah msj, akşam msj..Bir de işin ilginçi ben buna msj atmıyosun hiç diye sitem ederdim eskiden, o da ya aramak daha kolay geliyo uğraşamam ben mesajla falan diyip arardı sürekli- sesini duyamadıktan sonra ne kıymeti var derdi..Garip olan bu işte ..Sanki başka biri var karşımda..
Daha öncesinde ise yani 3 gün öncesinde arayınca konuşamıyodu ailesinin yanında, köşe bucak oda arıyo ben seni arıcam diyip kapatıp aramıyodu 3 saat sonra aaa arayamadım unuttum diyodu, ben de sinirlenip kestim aramayı-kendimi hatırlatmayı haklı olarak..Türünün son örneği bana düştü herhalde..Ne yaptığı belli değil, bunlar direk soğutma hareketleri aslında biliyorum, ama dile getiremiyo dimi

eğer ailesine senden bahsetmediyse telde konuşamaması normal bide düşündüğümüz gibi bi durum varsa çok çok normal msj atması ii ama eğer ayrılmak isteseydi msjda atmazdı sen msj at bnce biraz ilgilenir gibi yap şu evlilik meselesine fln getirmeye çalış lafı o zman bende senle bunu konuşacaktım sanırım zamanı geldide diyebilir yada normale döner belkide bunlar senin kurunturdur anlarız durumu ne dersin

Bilmem, hevesim de kalmadı ki
Deneyeyim bakayım ne olacak..
Teşekkür ederim arzugur, hepinize iyi geceler kızlar

hoşgeldin yeşilimsi iyiyiz sen nasılsın
bu arada kızlar karabük te kar yağıomuş kilisten sonra orası soğuk gelecek bize sıkı giyinin kar topu oynarız belki eldivenlerinizi alın
iim valla burasıda çok soğuk istanbul... dondum vallaaa,karabükte kar yağsın yeterki biz gidelim oraya:))))

Ayrıca bugün topic bayağı bi dertli heralde okudum sayfaları,yazılanları..arkadaşlar inşallah en kısa zamanda düzelir herşey..merve arkadaşımızın düzelmiş mesela Morallerinizi bozmayın lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…