337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Doğru söylüyosun ben sanki daha iyi birşeymiş gibi .çok samimi oldum onlarla..Sonra mesafe koymam gerektiğini anladım ve koydum ama onlar bunu farklı algıladı herhalde..Dediğin gibi üç yıl kısa değil ama bir ömür üzüledebilirim bunu görüyorum..O ilk gittiğinde ölüyorum sanmıştım..Engüzel hayallerimi yıkmaya başladı ama sebebin bu olması da ayrı bir dert...Gerçekten hayırlısı demeliyim galiba=(

Canım bence sen beklemeye geç artık bütün iyi niyetinle pastanı alıp kutlamaya gitmişsin ailesiyle iyi geçinmeye çalışmana seviniceğine böyle yapıyosa senin yapabileceğin bişey yoktur bence biraz zaman geçince anlar hatasını kıskançlıkta bir yere kadar sonuçta seninde bir hayatın var ona göre yaşayamazsın aslada bu hakkı verme ona derim ben yeri geldiği zaman mesafeni koru...

Çok haklısın..Ona birak haber vermeyi izin istemeden annemin işine gitmemi istemiyor..Onca zaman o hakkı verdim çok pişmanım şimdi askerdeyken dize getirmekte bana yakışmaz diyorum..Geldğinde ise daha geç olacak..Mezun oluyorum haziranda muhtemelen çalışma bile diyecekk..Sevgi hiçbirşeye yetmiyor..bütün bunlara bakıyorumda inşallah siz böyle şeyler yaşamıyorsunuzdur...

walla bn bnmkinden kıskancı varmıdır diodum varmış hatta bnmkininki kıskançlık değilmiş askere giderken işten çıkartmıştı beni kıskandığından birde fazla gezme der şakayla karışıktır yani söylerim bazen geçen hafta şöyle yaptık şuraya gittik die ii der bişi demez trip atmaz o bakımdan süper ilişkinin başlarında böyle her adımdan haberdar olma durumu Allaha şükür olmadı bizde çünkü o durum ilerde çekilmez bir hal alıo ne zamana kadar böyle olacak mesela seni kendi ailesine gittiğin için bile suçluosa artık bu kıskançlığıda geçmiş demektir yani sen tavrını kesinlikle koy oda alışsın bu duruma ilerde daha zor olur evlendiğinizde daha çok kıskanabilir daha ne kadar kıskanılabilirse artık ama bu kadar kıskanıosada sensiz yapamaz

Aksine benim sevgilimde hiç karışmaz oda rahatsız edici aslında belkide ondan rahat konuşuyorumdur ortası yok sanırım bunun

Ben de benimki gibi bir örnek ne duydum ne gördüm.. bU Saatten sonra alıştırabilirmiyim bilmiyorum..Bir iki kere okul çıkışı eve geçmeden yemek yesemmi diyorum kızlarla..Bana dediki ne asker bekleyenler var camdan bakmıyorlar..dışarı çıkmıyolar..ama sen fedakar değilsin falan..Ki sadece sordum gitmedim..GÜlsem mi aglasam mı bilemiyorum ama ilerde dediğin gibi çekilmez şimdiden düşündürüyosa..

Ne güzel işte sakın dert etme ortası yoksa eğer senin ki en ideali bence..

insan birazda kıskanılmak istiyo ama sanırım ben kıskanılmıycak kadar güveni verdim ona herşeyimle hayatımda tek kalıcağından şüphesi yoktur eminim o yüzden aklına bişey gelmez acaba kafasınımı karıştırsam bilemedim şimdi ben bir yanada sen hiç üzme kendini bu kadar kıskandığına göre eminim o kadar çok seviyodurki seni kii zaten seninde bundan şüphen bile yoktur bir anlık kızlınlıkla insan ağzına geleni söyleyebiliyo eminim ondan ayrılmak istemiştir ve dayanamaz sensiz yapamaz merak etme içi içini yer haber alamayınca

Son düzenleme:

aslında nasıl alışırsa öyle gidio şimdi senin onu değiştirmeye çalışmana çoook bozulur hatta buna izin vermez belki zor yani yinede seni sevdiği için biraz daha dikkatli olabilir ayrıca şu erkekler ne kadar kalın kafalı fedakarca asker beklemek camdan bakmayarakmı oluo hep aklımızdalar birbirimize şahitiz burda kanıt isterlersede 18 mayısta oturup şu sayfaları okurlar yani dua etsinlerki böyle bağlıyız onlara aldatılıp ruhu duymayan binlerce asker var eminim onların camdan bakmadığını sandığı

arzucum aynen katılıyorum kimileri saman altından su yürütüyo böyle bende şahit olmuştum kendimle kıyaslıyorumda.... gezerimde tozarımda eğlenirimdee onsuz ne kadar eğlenilir orası belli ama bizim zaten kimseyi görmüyoki gözümüzz hasret çekiyoruz bee ay ne kadar sadıkız biz ya

ewet canım kendimizi biliyoruz sonuçta Allaha şükür karakterlerimizde sağlam o yüzden gezerizdee beklerizde çok sadığız gerçekten sadığızda sadığız çok sadığız sadığız

slm kızlar nasılsınız bakalım?? sohbet baya koyu :) kıskançlıktan bahsetmişsiniz de valla benimki kıskanır ama çok abartmaz :) hatta askere gittiğinden beri canın sıkılınca durma evde çık gez der :) sadece erkek arkadaşlarımla falan görüşmeme kızar o kadar..e tabi biraz da haklı bu konuda dimi ama

Son düzenleme:
hepsi bi cins bu erkeklerin.
sizinkileri okudumda valla kendiminkide dahil enteresanlar ya.
denkleri yok galiba.
biz basket maçından çıktık adam güzel oynuyo dedim de ya.
ya da birileri bana bakıcak diye makyj yaptrmaz topuklu giydrmez vs vs.
kavga çıkabiliyo çünkü. biri bakınca gidip bitane vuruyo oda ne vuruyon dio bidaha vuruyo :S:S insanlar giriyo ayyy berbattt bişi. gelde yap makyajını saçını...
benm sevgilim böyle olmamın tek sebebi kendi cinslerim der. güven konusu olmadığını söyler.
şimdi askerde. okadar abaza tipler varmış ki seni daha da çok sakınmam gerekiyo galiba dedi.
dahası ne bilemiyorum artık. :S

cansucum bak aklıma ne geldi senin kaşlar bıyık falan ne durumda senin sevgilindi dimi ben gelene kadar kaşını alma diyen yok ya seninkide kıskanç haklı kıskançlardan o başka yani hemcinslerine güvenmeme konusunda bnde güvenmiorum hemcinslerime len deli edio adamı bazı tipler

selamm idare ediyoruz işte gördüğün gibi canım sen nasılsın? ne güzel işte şekerim tam kavamında valla benimki belkide belli etmiyo belkide gerçekten kıskanmıyo ay ama ben kıskancın önde gideniyim sanırımmmm

esraaaaaa hosgeldin tatlım iyileştinmi bakalımsenin sevgilin ayarı tutturmuş gibi görünüo enişteye tebrikler

evet bendm o bahtsız kız
kaşlarımı cuma günü gittim toplattım aldırmadım altlarından üstlerinden fazla çıkanları aldırdım. ne kavis var ne de az da olsa incelttm.
bana günaha da girmiyosun işte ne güzel dio
ya kıyamıyorum askerde bide aklı kalmasın istiyorum. çok telaşlı endişeli. rahat olsun istiyorum
hem şikayetcide değilim. mükafatını bana fazlasıyla veriyo. burnumdan getrmiyo çok şükür.

o kendi cinslerine ben kendi cinslerime güvenmiyorum.
valla bende sıkıyorum bazı konularda. ama napim bende güvenmiyorum.
oda sesini çıkarmıyo. karşılıklı çünkü.
mesela beyaz giymesi yasak çünkü çok yakışıo eşeğe

bende iyiyim canım.uyku tutmadı da size bakayım bi dedim :) belli etmiyo olabilir tatlım..benimki de öyleydi baştan da şimdi değil kıskanıyo valla ama tam ayarında ben ondan daha kıskancım..bazen de der sanki sen erkeksin ben kızım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…