mesafee hep olmalı. ablasıyla sen abşa değil görümcesin istesende olamazsınız.,
herşeyde alttan alıyosan ve bu tartışmaları hep sevgilinin ailesi biliyosa bunun evliliğide var.
seni savunması herşeyi anlatmaması lazım.
ilerde ezilirsin ailenin içinde.
kararından vazgeçme biraz sert dur. bakalım tepkileri ne olcak.
sevgilin sen bilrsin derse, bitmiş demektir.
ama dile kolay 3 yıl. haklısında ama 30 yıllık evliler boşanıor.
her işte vardır bi hayır demek lazım.
Kızlar öncelikle hepinizi Allah kavuştursun...
12 aralıktan beri takip ediyorum ancak hiç yazmadım..Şimdi sizden durumuma bir yorum getirmenizi rica ediyorum..
Nerdeyse 3 yıldır birlikteyiz..Aynı okuldanız..Birlikteydik işte hep..Ailesiyle tanıştım..Yemin törenine onlarla gittim.Gayet ciddi bir beraberlik.
Ama o çok asabi ve kıskanç..Bense hep alttan alan,biraz dırdır etsemde kavgayı uzatmayan taraf..Son bir hafta önce ablasıyla aramda bir kırgınlık oldu ben ona darıldım ve eskisi kadar aramamaya başladım..Neyse o da bana hiç gelmiyosun diye sana kızdım dedi..Bir kaç gün sonrada doğumgünüydü..Sevgilim hiçbir yere gitmeme izin vermiyor..İyice paronayo oldu..Allah için bende hiç bir yere gitmiyorum...Tabi bu arada her gün sürekli kavga ediyoruz..
Neyse bende ona sormadan o gece ablasına pasta alıp gittim yumuşasın ortalık diye..Ablasıda bana hep aman söyleme erkek herşeyi bilmez fln diyodu..Annesi anlatmış..O da beni terketti.Bunu yapan kimbilir daha ne yalanlar söyler fln diyee..Şimdi ara ara kötü mesajlaşıyoruz..Tabi çok uzun yaşananlar şeyler şimdi konunun ortasından ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama bu sözleri kesinlikle haketmiyorum..Bu pazar diyarbakıra yanına gidicektim hata üstüne hata yaparsın sakın gelme dedi..
Bir gün bile yalan söylememiş,hata yapmamışken onun ailesine iyi birşey yapmak isterken gelinen bu sonuna katlanamıyorum=(
Canım bence sen beklemeye geç artık bütün iyi niyetinle pastanı alıp kutlamaya gitmişsin ailesiyle iyi geçinmeye çalışmana seviniceğine böyle yapıyosa senin yapabileceğin bişey yoktur bence biraz zaman geçince anlar hatasını kıskançlıkta bir yere kadar sonuçta seninde bir hayatın var ona göre yaşayamazsın aslada bu hakkı verme ona derim ben yeri geldiği zaman mesafeni koru...
Çok haklısın..Ona birak haber vermeyi izin istemeden annemin işine gitmemi istemiyor..Onca zaman o hakkı verdim çok pişmanım şimdi askerdeyken dize getirmekte bana yakışmaz diyorum..Geldğinde ise daha geç olacak..Mezun oluyorum haziranda muhtemelen çalışma bile diyecekk..Sevgi hiçbirşeye yetmiyor..bütün bunlara bakıyorumda inşallah siz böyle şeyler yaşamıyorsunuzdur...
Çok haklısın..Ona birak haber vermeyi izin istemeden annemin işine gitmemi istemiyor..Onca zaman o hakkı verdim çok pişmanım şimdi askerdeyken dize getirmekte bana yakışmaz diyorum..Geldğinde ise daha geç olacak..Mezun oluyorum haziranda muhtemelen çalışma bile diyecekk..Sevgi hiçbirşeye yetmiyor..bütün bunlara bakıyorumda inşallah siz böyle şeyler yaşamıyorsunuzdur...
walla bn bnmkinden kıskancı varmıdır diodum varmış hatta bnmkininki kıskançlık değilmiş askere giderken işten çıkartmıştı beni kıskandığından birde fazla gezme der şakayla karışıktır yani söylerim bazen geçen hafta şöyle yaptık şuraya gittik die ii der bişi demez trip atmaz o bakımdan süper ilişkinin başlarında böyle her adımdan haberdar olma durumu Allaha şükür olmadı bizde çünkü o durum ilerde çekilmez bir hal alıo ne zamana kadar böyle olacak mesela seni kendi ailesine gittiğin için bile suçluosa artık bu kıskançlığıda geçmiş demektir yani sen tavrını kesinlikle koy oda alışsın bu duruma ilerde daha zor olur evlendiğinizde daha çok kıskanabilir daha ne kadar kıskanılabilirse artık ama bu kadar kıskanıosada sensiz yapamaz
Aksine benim sevgilimde hiç karışmaz oda rahatsız edici aslında belkide ondan rahat konuşuyorumdur ortası yok sanırım bunun
Ne güzel işte sakın dert etme ortası yoksa eğer senin ki en ideali bence..
Ben de benimki gibi bir örnek ne duydum ne gördüm.. bU Saatten sonra alıştırabilirmiyim bilmiyorum..Bir iki kere okul çıkışı eve geçmeden yemek yesemmi diyorum kızlarla..Bana dediki ne asker bekleyenler var camdan bakmıyorlar..dışarı çıkmıyolar..ama sen fedakar değilsin falan..Ki sadece sordum gitmedim..GÜlsem mi aglasam mı bilemiyorum ama ilerde dediğin gibi çekilmez şimdiden düşündürüyosa..
aslında nasıl alışırsa öyle gidio şimdi senin onu değiştirmeye çalışmana çoook bozulur hatta buna izin vermez belki zor yani yinede seni sevdiği için biraz daha dikkatli olabilir ayrıca şu erkekler ne kadar kalın kafalı fedakarca asker beklemek camdan bakmayarakmı oluo hep aklımızdalar birbirimize şahitiz burda kanıt isterlersede 18 mayısta oturup şu sayfaları okurlar yani dua etsinlerki böyle bağlıyız onlara aldatılıp ruhu duymayan binlerce asker var eminim onların camdan bakmadığını sandığı
arzucum aynen katılıyorum kimileri saman altından su yürütüyo böyle bende şahit olmuştum kendimle kıyaslıyorumda.... gezerimde tozarımda eğlenirimdee onsuz ne kadar eğlenilir orası belli amabizim zaten kimseyi görmüyoki gözümüzz hasret çekiyoruz bee ay ne kadar sadıkız biz ya
hepsi bi cins bu erkeklerin.
sizinkileri okudumda valla kendiminkide dahil enteresanlar ya.
denkleri yok galiba.
biz basket maçından çıktık adam güzel oynuyo dedim de ya.
ya da birileri bana bakıcak diye makyj yaptrmaz topuklu giydrmez vs vs.
kavga çıkabiliyo çünkü. biri bakınca gidip bitane vuruyo oda ne vuruyon dio bidaha vuruyo :S:S insanlar giriyo ayyy berbattt bişi. gelde yap makyajını saçını...
benm sevgilim böyle olmamın tek sebebi kendi cinslerim der. güven konusu olmadığını söyler.
şimdi askerde. okadar abaza tipler varmış ki seni daha da çok sakınmam gerekiyo galiba dedi.
dahası ne bilemiyorum artık. :S
slm kızlar nasılsınız bakalım?? sohbet baya koyu :) kıskançlıktan bahsetmişsiniz de valla benimki kıskanır ama çok abartmaz :) hatta askere gittiğinden beri canın sıkılınca durma evde çık gez der :) sadece erkek arkadaşlarımla falan görüşmeme kızar o kadar..e tabi biraz da haklı bu konuda dimi ama
slm kızlar nasılsınız bakalım?? sohbet baya koyu :) kıskançlıktan bahsetmişsiniz de valla benimki kıskanır ama çok abartmaz :) hatta askere gittiğinden beri canın sıkılınca durma evde çık gez der :) sadece erkek arkadaşlarımla falan görüşmeme kızar o kadar..e tabi biraz da haklı bu konuda dimi ama
cansucum bak aklıma ne geldi senin kaşlar bıyık falan ne durumda senin sevgilindi dimi ben gelene kadar kaşını alma diyen yok ya seninkide kıskanç haklı kıskançlardan o başka yani hemcinslerine güvenmeme konusundabnde güvenmiorum hemcinslerime len deli edio adamı bazı tipler
selamm idare ediyoruz işte gördüğün gibi canımsen nasılsın? ne güzel işte şekerim tam kavamında valla benimki belkide belli etmiyo belkide gerçekten kıskanmıyo ay ama ben kıskancın önde gideniyim sanırımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?