337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

aslında biz onlara güveniyoruzda kızlara güvenmiyoruz dimi amaaa

sen memnunsan halinden ne güzel işte idare etmeyi bileceksin böle aferin sana

kızlarr birazdan benm askerim aricak. nöbet molasına çıkıcak. sorada yatıcam.
çok öpüyorum siziii
iyi geceler....
güzellll sohbet için çok teşekkrler
şafaksız kalalım inşallah..
gülegüle=)

aslında biz onlara güveniyoruzda kızlara güvenmiyoruz dimi amaaa

bazıları tam şırpıntı ama yaaaaaa
saçından tutcan kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkarttırcan

tabi canııım yoksa ben ona güveniyorum güvenmez olurmuyum hiç ya ama ne kızlar da var erkekleri baştan çıkaran yani boşlamamak lazım dimi

ewet ya çok doğru bi noktaya parmak bastık kızlar askıma bi kız musallat oldu aylaaar önce bnm msnimi bile bulmuş hergün yeni bi msnden eklio salak saçma şeyler sölüo yok hamileymiş çocuk aldırmış sonra yalan bunlar ailesine öyle msj attım facebooktan fln dio çok sinir bnm askım onu hiiiç görmemiş bile netten yapışmış bebeğime hatta en son dün mail atmıştı bana salak şey napıcam o kızı hiiiiç bilmiorum hatta kocaman kadın nerdeyse iri yarı bişi

sende söyle biz evlendik diye alsın ağzının payını yada bul o kızı getir bize burda hepimiz biyerinden çekiştirir paramparça yaparız onu heee kızdırmasınlar bizi

anaaa manyakmıdır nedir yaa e kız msn adresini falan nasıl buluyo ki :26:

sende söyle biz evlendik diye alsın ağzının payını yada bul o kızı getir bize burda hepimiz biyerinden çekiştirir paramparça yaparız onu heee kızdırmasınlar bizi

askımın askerde olduğundan haberi yok bnmde askımın sevgilisi olduğumu bilmio yani sadece arkadaşım sanıo ugur bey öyle demişti banada sarmasın die öle demiş ama baya yapıştı banada ablasıyla konuşmuş askımın oda ugurun hep sevgilisi vardı sen kaç yıl önce beraberdin onla demiş yazışmaları yolluo bana inanamazsınız yani psikopatın önde gideni istanbıuldaymış burda olsa saçını başını yolardım

anaaa manyakmıdır nedir yaa e kız msn adresini falan nasıl buluyo ki :26:

baya manyak esracım nerden buluo hiç bilmiorumarkadaşları falanda eklio beni sadece kendide değilya askımla ilk defa bunun yüzünden sen bana güvenmiosun die trip atmıştı güvenmemmi ugurum askım beniiim

allah allah ya tuhaf :44: ya sende söyle nişanlıyız falan de ne bileyim ayy ne insanlar var yaa

şuursuz desene hiç ciddiye bile almaya değmez o zaman

e nolcak ki böyle canım yaa hep rahatsız mı edicek :44:

bilmiyorumki ugurada söylemiorum çoğu şeyi hem canı sıkılmasın die hemde zaten azıcık konuşabiliyoruz bide o salağımı konuşayım askımla vaktimiz değerli bi süre daha böle idare edicem sanırım ugur gelsin bi çaresine bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…