esraaaaaa hosgeldin tatlım iyileştinmi bakalımsenin sevgilin ayarı tutturmuş gibi görünüo enişteye tebrikler
bende iyiyim canım.uyku tutmadı da size bakayım bi dedim :) belli etmiyo olabilir tatlım..benimki de öyleydi baştan da şimdi değil kıskanıyo valla ama tam ayarındaben ondan daha kıskancım..bazen de der sanki sen erkeksin ben kızım diye
aslında biz onlara güveniyoruzda kızlara güvenmiyoruz dimi amaaa
evet bendm o bahtsız kız
kaşlarımı cuma günü gittim toplattımaldırmadım altlarından üstlerinden fazla çıkanları aldırdım. ne kavis var ne de az da olsa incelttm.
bana günaha da girmiyosun işte ne güzel dio
ya kıyamıyorum askerde bide aklı kalmasın istiyorum. çok telaşlı endişeli. rahat olsun istiyorum
hem şikayetcide değilim. mükafatını bana fazlasıyla veriyo. burnumdan getrmiyo çok şükür.
o kendi cinslerine ben kendi cinslerime güvenmiyorum.
valla bende sıkıyorum bazı konularda. ama napim bende güvenmiyorum.
oda sesini çıkarmıyo. karşılıklı çünkü.
mesela beyaz giymesi yasakçünkü çok yakışıo eşeğe
bazıları tam şırpıntı ama yaaaaaa
saçından tutcan kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkarttırcan
tabi canııım yoksa ben ona güveniyorum güvenmez olurmuyum hiçya ama ne kızlar da var erkekleri baştan çıkaran yani boşlamamak lazım dimi
tabi canııım yoksa ben ona güveniyorum güvenmez olurmuyum hiçya ama ne kızlar da var erkekleri baştan çıkaran yani boşlamamak lazım dimi
ewet ya çok doğru bi noktaya parmak bastık kızlar askıma bi kız musallat oldu aylaaar önce bnm msnimi bile bulmuş hergün yeni bi msnden eklio salak saçma şeyler sölüo yok hamileymiş çocuk aldırmış sonra yalan bunlar ailesine öyle msj attım facebooktan fln dio çok sinir bnm askım onu hiiiç görmemiş bile netten yapışmış bebeğime hatta en son dün mail atmıştı bana salak şey napıcam o kızı hiiiiç bilmiorum hatta kocaman kadın nerdeyse iri yarı bişi
ewet ya çok doğru bi noktaya parmak bastık kızlar askıma bi kız musallat oldu aylaaar önce bnm msnimi bile bulmuş hergün yeni bi msnden eklio salak saçma şeyler sölüo yok hamileymiş çocuk aldırmış sonra yalan bunlar ailesine öyle msj attım facebooktan fln dio çok sinir bnm askım onu hiiiç görmemiş bile netten yapışmış bebeğime hatta en son dün mail atmıştı bana salak şey napıcam o kızı hiiiiç bilmiorum hatta kocaman kadın nerdeyse iri yarı bişi
sende söyle biz evlendik diye alsın ağzının payını yada bul o kızı getir bize burda hepimiz biyerinden çekiştirir paramparça yaparız onu heee kızdırmasınlar bizi
bazıları tam şırpıntı ama yaaaaaa
saçından tutcan kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkarttırcan
sende söyle biz evlendik diye alsın ağzının payını yada bul o kızı getir bize burda hepimiz biyerinden çekiştirir paramparça yaparız onu heee kızdırmasınlar bizi
anaaa manyakmıdır nedir yaae kız msn adresini falan nasıl buluyo ki :26:
askımın askerde olduğundan haberi yok bnmde askımın sevgilisi olduğumu bilmio yani sadece arkadaşım sanıo ugur bey öyle demişti banada sarmasın die öle demiş ama baya yapıştı banada ablasıyla konuşmuş askımın oda ugurun hep sevgilisi vardı sen kaç yıl önce beraberdin onla demiş yazışmaları yolluo bana inanamazsınız yani psikopatın önde gideni istanbıuldaymış burda olsa saçını başını yolardım
baya manyak esracım nerden buluo hiç bilmiorumarkadaşları falanda eklio beni sadece kendide değilya askımla ilk defa bunun yüzünden sen bana güvenmiosun die trip atmıştı güvenmemmi ugurum askım beniiim
askımın askerde olduğundan haberi yok bnmde askımın sevgilisi olduğumu bilmio yani sadece arkadaşım sanıo ugur bey öyle demişti banada sarmasın die öle demiş ama baya yapıştı banada ablasıyla konuşmuş askımın oda ugurun hep sevgilisi vardı sen kaç yıl önce beraberdin onla demiş yazışmaları yolluo bana inanamazsınız yani psikopatın önde gideni istanbıuldaymış burda olsa saçını başını yolardım
baya manyak esracım nerden buluo hiç bilmiorumarkadaşları falanda eklio beni sadece kendide değilya askımla ilk defa bunun yüzünden sen bana güvenmiosun die trip atmıştı güvenmemmi ugurum askım beniiim
allah allah ya tuhaf :44: ya sende söyle nişanlıyız falan de ne bileyimayy ne insanlar var yaa
şuursuz desene hiç ciddiye bile almaya değmez o zaman
canım ne dersen de işe yaramıo o zman işi hemen çevirio bunun hesabını sorcam dio bu kez yani çok iğrenç bi kişilik
öyle bi yakayı kurtarsaydık başka bişi istemiorum
e nolcak ki böyle canım yaa hep rahatsız mı edicek :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?