inşallah en kısa zamanda pes eder ya ne kadar sinir bozucu olduğunu tahmin edebiliyorum
bilmiyorumki ugurada söylemiorum çoğu şeyi hem canı sıkılmasın die hemde zaten azıcık konuşabiliyoruz bide o salağımı konuşayım askımla vaktimiz değerlibi süre daha böle idare edicem sanırım ugur gelsin bi çaresine bakarız
of ya aslında bu aralar aklıma takılan bişey var sevgilim ameliyat oldu geçen gün hafta içi çıkıcak hastaneden sizce hava değişimi verirlermi??? evine gelsin istiyorum ya o kadar güzel planlar yaptımki geldiğinde gezmek için hayal kırıklığına uğramak istemiyorum:44:
of ya aslında bu aralar aklıma takılan bişey var sevgilim ameliyat oldu geçen gün hafta içi çıkıcak hastaneden sizce hava değişimi verirlermi??? evine gelsin istiyorum ya o kadar güzel planlar yaptımki geldiğinde gezmek için hayal kırıklığına uğramak istemiyorum:44:
geçmiş olsun tatlım verirler herhalde hava değişimi ama yinede fazla umutlanma ne olur ne olmaz sonuçta askeriyede her an herşey değişebilio dimi? ama inş gelir ya ikiniz içinde süper olur
sağol tatlım çok teşekkür ederim kulağından oldu sevgilim işte olanda varmış olmayanda inşallah biz olandan oluruz ya 1 haftacık gelsin yeter ikimiz içinde büyük moral olur özellikle onun çok ihtiyacı var yalnız başına ameliyat oldu orda kimse yoktu yanında izin vermeleri lazımne ameliyatı oldu canım?ben kaçırmışım :26: geçmiş olsun..sen her ihtimale alıştır kendini..ne de olsa belli olmuyo işte
sağol tatlım çok teşekkür ederim kulağından oldu sevgilim işte olanda varmış olmayanda inşallah biz olandan oluruz ya 1 haftacık gelsin yeter ikimiz içinde büyük moral olur özellikle onun çok ihtiyacı var yalnız başına ameliyat oldu orda kimse yoktu yanında izin vermeleri lazım
sağol tatlım çok teşekkür ederim kulağından oldu sevgilim işte olanda varmış olmayanda inşallah biz olandan oluruz ya 1 haftacık gelsin yeter ikimiz içinde büyük moral olur özellikle onun çok ihtiyacı var yalnız başına ameliyat oldu orda kimse yoktu yanında izin vermeleri lazım
inşallah canım ya tabi iyi olur ikiniz için de ama siz yinede kötüye de alıştırın kendiniz bence..moraliniz bozulmasın sonradan
ailesi nie gitmediki yazık ya yalnız başına neyse inş gelir inşallaaaaaaaah:26::26:
7 aydır pes etmedi 3 aydır ugurla hiiiç konuşmamasına rağmen bilmiorum ne zman pes edeceğini
günaydın herkese keyifli pazarlarr
benimki sabah sabah sabah canımı sıktı,ah burda olsa yapacağımı biliyorumda
günaydın herkese keyifli pazarlarr
benimki sabah sabah sabah canımı sıktı,ah burda olsa yapacağımı biliyorumda
ahaaa geldii aklımaa :)) esraa152 canıım geçmiiş olsuun sanaaa( bol bol portakal ye meywe suyu iç sıkıp sıkıppp...düzeeel çabuuuk ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?