beklenen gün geldiiii nihayet askımı gördüm derken o salak kız yüzünden kavga ettik ve msni yüzüme kapatıp gitti anlayacağüınız ben suçlu oldum şimdi napiiim sizce arayımmı yoksa birz bekleyeyimmi walla sinirden kuduruyorum bu kadarda yapılmazki yazık banada
beklenen gün geldiiii nihayet askımı gördüm derken o salak kız yüzünden kavga ettik ve msni yüzüme kapatıp gitti anlayacağüınız ben suçlu oldum şimdi napiiim sizce arayımmı yoksa birz bekleyeyimmi walla sinirden kuduruyorum bu kadarda yapılmazki yazık banada
ben bugun benimkini aradimm..sonu husrann
facedenn nasil gidio falan bi yazdi kendisi bende hic orali olmadim soguk kisa cvplar verdimf alan
arasana beni dedi..bende konusucak bisey yok bence dedim tmm dedi yaticam dedi cikti
benim aklimda bunda kaldi bi arim dedimaramaz olaydimmmm
simdimi aklina geldi falan filan zirvaladi bende kapativerdim suratina telii
bundan nefret eder kendisi ohh canima degsinnnn
birdaha ararsamm 2 olsunn
ya size noldu canım??niye aranız kötü ki?
hicc kendini üzmeye degmezz bosverrr kendisi arayana kadar beklee
aaa noluyo ama size yaaaazcık bekle canım siniri geçsin de aramazsa öyle ararsın bi bakalım
ya ben bu topikte bir arkadasin nisanlisi sevgililer gununde süpriz yapmis onu okumustum..
güller almis gelmiss gece yarisi bilmiyorum hatirladinizmi..
benimkinede anlattim millet ne guzel süprizler yapiyo sen bana 1maydanoz bile almadin die
buda kizdi gurur yapti anliycaginiz bana ne yapmissa sende gösteris yapmaya calisiyosun diee ne alakaysa..
öyle uzadi gitti tartismamizz..kavga ettigimiz gcenin sabahi ben msj yazdim gayet normal her zmnki gibi
bana soguk cvlar verdi..
her aksam arayan adam aramadi bende aramadim..
sali gununden beri konusmuyorduk iste bugun facede öyle yazinca arim dedim
bin pisman oldum
O da senin gibi beklenen gün geldi aşkımı görcem diye düşünüyodu muhtemelen o salak kızın lafı geçince sinir olmuştur senin takmana konu olmasına falan..Sen hiç sıkma canını biraz bekle akşama arar bence
ama ben duramamki ya aramazsa daha 10 dk olmadı içim içimi yiyo ooof ya gereksi bişi yüzünden şu olanlara bak
noluo bize gerçekten herkes tartışıo nazarmı değdi nedirsurda 4-5 saatimiz kaldı biraz bekliim diorum ama nasıl zor tutuorum kendimi aramamak için anlatamam hemen ararsam büyütür die korkuorum bi sidara içsin bakalım anlayacak bnmde haklı olduğumu makyajım aktı yaaa:84:
ayy çok gereksiz bişey yüzünden aranız bozulmuş yaa :s inşallah düzelir tatlım ya uzatmayın ama
canım ara ya sakin sakin konuşmaya çalış.yin gelir belki nete de görürsün :44: boşu boşuna ziyan etmeyin gününüzü
valla alttan almaktan biktim artik askerde diyee
birazda o beni anlasinn odunluk ettigi yeter artikk
bende insanimmm tabi istiycem süpriz simartilmak istiycemm
o anlamak istemiyor bunlarii..
valla alttan almaktan biktim artik askerde diyee
birazda o beni anlasinn odunluk ettigi yeter artikk
bende insanimmm tabi istiycem süpriz simartilmak istiycemm
o anlamak istemiyor bunlarii..
aynı fikirdeyiiim...bi haftaa yatıp kalkıp bugünün hayali kuruluo hatırlatırım...
ama onun askerdeyken yapabilceğii pek bişiy yokkii...o gülle kapıya gelen kişii terhis olmuştu polis die...sende çıkmasını bekle...zaten sıkıcı bi durum şu askerlik bi de siz sıkmayın birbiriniizii....
aynen öyle oldu onunla muhattap olmama kızdı gereksiz şeylerle uğraşıosun sinir oluorum dedi bende zamanında gereksiz şeylerle uğraştığın için yakamıza yapıştı dedim oda gerdin beni dedi gitti akşama kadar bekleyemem hazır çarşıdayken görmek istiorum askımı akşam arasada görmek için 1 hafta daha beklicem hatta haftaya çıkamaz belki çarşıya
ewet ewet arıorum açmazsa kafayı yerim ama bunu göze alıp arıyorum bi konuşiiim dönerim size tekrar:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?