ooh be sonunda güzel bi haber şimdiden hayırlı olsun canım Allahım birdaha ayırmasın:26:
erkek milleti işte ya illa sızlancaklar..valla benimkide canım hasta olduğunu falan söylemez de tüm kötü şeyleri anlatır saolsun.aynı eşinin söylediklerini söylüyo o da..ilk başta anlatmıyodu üzülcem diye ama o da dertleşmek istiyo.bende anlat diyorum içine atmasın diye.anlatınca da sabret demekten başka bişey gelmiyo ki zaten elimden..senin işin tabi daha zor tek başına işi yürütmeye çalışıyosun bide üstüne sağlık sorunları var tabi :26: allah yardımcın olsun
arzuuucum gelde bana bi çorba yap kuzum hadi bakiim,ölmiceksemde öliiim kurtuliim sayende bi an önce:))))
canım benim bakma sen bana napiim arada geliyolar banada yazık onlarada bize anlatmıcaklarda kime anlatıcaklar yada şöle söliim bize anlatmayıp başkalarına anlatsalar dahamı iyi,bulmuşum bunuyorum yanii ben.kıyamam ona ama yaa,sinirlendim bi an ama yinede hemen geçiyo sinirim yazık ne yapsınlar alışık deiller öle pislik içinde yaşamaya,hele benimki üç güne en fazla haftada bir çarşafları değiştirirdim,nasıl mutlu olur mutlu mutlu uyurdu çok sever temiz çarşafla nevresimle tepişmeyi:)) bebeğim benim yaa,özledim yine bakkk
o işin kolayı var canım hazır çorba alırım gelirken 5 bardak su hemencik yaparım iileşirsin
slm şafak kaç?ben kaçırmışım bi ara((
slm şafak kaç?ben kaçırmışım bi ara((
o zaman bizim şaak 84 5 gün izin aldı çünkü
tüüüü sana hazır çorbamı yapıcan kız gözü kör olmayasıca seni,küstüm işte
esra152 canım geçmiş yazıları okuyordumda hepaptitle ilgili sormuşsun ben laborantım biraz bilgi verim hepaptit b sadece kan yolu ve cinsel yol ile geçer yiyecekle veya normal temasla kesinlikle geçmez içini rahat tutsun aç kalmasın boşu boşuna.. sindirim yolu ile sadece hepatit a geçer
dışlamışlar desene neyse onların içleri rahat etsinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?