337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım benim bakma sen bana napiim arada geliyolar banada yazık onlarada bize anlatmıcaklarda kime anlatıcaklar yada şöle söliim bize anlatmayıp başkalarına anlatsalar dahamı iyi,bulmuşum bunuyorum yanii ben.kıyamam ona ama yaa,sinirlendim bi an ama yinede hemen geçiyo sinirim yazık ne yapsınlar alışık deiller öle pislik içinde yaşamaya,hele benimki üç güne en fazla haftada bir çarşafları değiştirirdim,nasıl mutlu olur mutlu mutlu uyurdu çok sever temiz çarşafla nevresimle tepişmeyi:)) bebeğim benim yaa,özledim yine bakkk

öyle tabi canım ya bi tek bizimle paylaşıyolar işte..ayy bizde bi tuhaf olduk bi kızıyoruz bi kıyamıyoruz benimki de hiç sevmez alışık değiller ki pis ortama :26: azcık daha sıkçaklar dişlerini napalım :)

Merhaba Kızlar,Şafak haritam ile birlikte geldim :))) Benim şafağım 79 :)))
Türkiyeyi rengarenk yapacağım Aşkım dönene kadar :))))

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
bu akşam bitse de şafak 78 olsa... tanıdıklar az kaldı diyor ama bir de onu bana sorsunlar. her aradığında başlıyorum ağlamaya nasıl özlüyorsam rüyamda bile ağlıyorum. bu sabah yine gördüm rüyamda. askere gidiyormuş ama ben onunla vedalaşmadan gidiyormuş. öyle bir ağladım ki rüyada. uyandığımda gözümden yaşlar akıyordu. off ben böyle duygusal değildim ya. aşk bu olsa gerek

esra152 canım geçmiş yazıları okuyordumda hepaptitle ilgili sormuşsun ben laborantım biraz bilgi verim hepaptit b sadece kan yolu ve cinsel yol ile geçer yiyecekle veya normal temasla kesinlikle geçmez içini rahat tutsun aç kalmasın boşu boşuna.. sindirim yolu ile sadece hepatit a geçer

tamam canım çok saol..bende netten baktım da öyle yazıyo..arayınca sölicem bakalım inşallah dinler de..artık çocuğun tabağını falan ayırmışlar zaten

bi saat kadar önce arkadaşlar geldi,evliler ,kavga etmişler benim yanımdada devam ettirdiler baya bi gergindi ortam eşim aradı o esnada bende pek rahat konuşamadım bişi de diyemedim açık açık çiğdemler var dedim sacede bi yandan eşim konuştu telde bi yandan çiğdem söylenmeye devam etti en nihayetinde olan bana oldu eşim teli kappattı ben seni meşkul etmiyim sen bak işine die sorada msj attı ben de seni bi daha arasam sende böle gönülsüz gönülsüz konuşursun o zaman demiş.offff allahım yaa ben ne çileli bi insanım yaaa,hangi biriyle uğraşiim bu saat oldu evime gidemiyorum arabanın biri yolda kalmış yakıtı bittiği için onu bekliyorum bide nelerle uğraşıyorum yaaaa:84:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…