337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Bende bi gülüp bi ağlıyorum:/
Ayy varya 4 saatten fazla konuştuk esatla ve bacaklarımı hissetmiyorum

ohhh ne güzel bnm askım tekrar gelir belki die bekliorum şimdi bakalım azıcık daha görürsem çok iii olacak bnmde bacaklarım titrio onu görünce liseli aşıklar gibi oluorum

biz de ugün görüştük ama sinir oldum ya..bir int. kafeye gitmiş saçma sapan ne yazdığımı alıyo ne görüntü var..ekle bekle cevap gelmez çok sinir oldum valla.hiç de sevmem beklemeyi..çıkıştım bende niye doğru düzgün bir int. kafeye gitmiyosun diye..hep aynı yere falan gitseydin dedim biraz tartıştık.neyse sonra başka bir int. kafeye gitti.ordada görüntü karıncalanmaz mı..haydaaa dedik bir int. kafeye daha gitti.neyse burası biraz daha iyiydi.ama resmen ikimizinde sinirleri bozuldu..toparladık neyseki uzatmadık ikimizde.ama en güzel günümüz biraz kötü geçti..neyse çoık şüküriyiyiz şuan..ama yani anlatamam okadar çok sinir oldumki sinirimden ağladım resmen..

kızlar ya size bişey sorcam dünden beri aklım aşkmda.belki bilirsiniz :s bunların orda askeriyede hepatit b olan bi çocuk varmış.çocuk yemek alırken sölememiş.ertesi gün söylemiş durumu.şimdi aşkm da yemek yemiyomuş ona da geçicek diye.bende dedim kanla falan geçer o.tükürükle v.s bunlarla da geçiyomuş.ama kafam almıyo bi yemek tabağından falan geçer mi ki :26: tabaklar falan da öyle çok güzel yıkanmıyomuş o yüzden bi kaç gün yemicem dedi :44:

ohhh ne güzel bnm askım tekrar gelir belki die bekliorum şimdi bakalım azıcık daha görürsem çok iii olacak bnmde bacaklarım titrio onu görünce liseli aşıklar gibi oluorum

Başta bende öyleydim canım nasıl oturacağımı bile bilemedim:) Ama geçti sonra şimdide telefonda aşkım:)

Korkmasın canım hem seninkinin aşısı varsa birşey olmaz hemde dediğin gibi kanla geçer öyle traş bıcağı fln vs.yemekten birşey olmaz yani..İlaç sektöründe staj yaptım çok okudum onları onlardan yine araştır ama korkmayın..

ayyyyyyyyyyy çok fenayım yaa,nasıl midem bulanıyo bu hiç normal diil ya,ayakta duramıyorum başım dönüyo halim yokkk hiç

Başta bende öyleydim canım nasıl oturacağımı bile bilemedim:) Ama geçti sonra şimdide telefonda aşkım:)

Ne güzel..Hani şimdi kavgalıyızda..Benimki cep telefonunu soktu..Keşke sokmasaydı..Acemideyken böyle sıraya girerdi her fırsatta arardı sonra cep telefonu olunca sadece mesajlaşmaya başladık.Sesini özler oldum tabi sürekli mesaj atınca sürekli sormaya sorgulamaya başladı..Başka cep telefonu olanlar varmı.Şikayetmi etsem diyorum=))

ölüp gidicem buralarda bi başıma kimsenin ruhu bile duymıcak koca iş hanında pazarları kimse olmuyo çok yanlızım ben,yıkılıp kalsam şurda kimbilir ne zaman bulurlar beni off allahım

bende öyle dedim canım ama yok anlamaz pipirikli işte yemez baya bi artık..zaten yemeklerini sevmiyodu ama idare ediyodu işte..tostla falan da nereye kadar idare edecek bilmiyorum ya

ayyyyyyyyyyy çok fenayım yaa,nasıl midem bulanıyo bu hiç normal diil ya,ayakta duramıyorum başım dönüyo halim yokkk hiç

nurselcim keşke eve gidip dinlensen ama işi napıcaksın çok zor işin ya Allah kolaylık versin walla neyseki görümceb var baya yardımı oluodur sana:93:

Esatta soktu içeri telefon ama şimdiye kadar 3 kere açabildi.Çarşıya çıktıgındada telefon kiralıyor..Bence çok zekice kızlar sizde söleyin askerlerinize çıktıklarında kiralasınlar:)

ölüp gidicem buralarda bi başıma kimsenin ruhu bile duymıcak koca iş hanında pazarları kimse olmuyo çok yanlızım ben,yıkılıp kalsam şurda kimbilir ne zaman bulurlar beni off allahım

aaaaa nursel hiç yakışmıo böle konuşmak sana kızıorum ama

canım ya yapma ama böyle yanında olmasak ta her zaman destek olmaya çalışırız güçlü olmaya çalış yakışmıyo sana böyle olmak

Son düzenleme:
aşkm aradı şimdi..dün biraz rahatsız gibiydi..meğer 2 gün baya bi hasta olmuş.nöbetlere bile gidemedim dedi ateşlenmiş baya..bugün daha iyiymiş bana iyileştikten sonra söyledi

Son düzenleme:
aşkm aradı şimdi..dün biraz rahatsız gibiydi..meğer 2 gün baya bi hasta olmuş.nöbetlere bile gidemedim dedi ateşlenmiş baya..bugün daha iyiymiş bana iyileştikten sonra söyledi

ayy canım bak sen üzülme die söylememiş ne kadar düşünceli bi sevgilin varşimdi iyiyse problem yokgeçmiş olsun askerine esracım

ayy canım bak sen üzülme die söylememiş ne kadar düşünceli bi sevgilin varşimdi iyiyse problem yokgeçmiş olsun askerine esracım

saol canım ya evet öyledir saolsun..sesi yine hasta gibiydi ama demekki öncekine göre iyi..hemen iyileşsin aşkm inşallah :26:

arzucum iyi sevindim aranızı düzeltmenize, saçma sapan şeyler için kavga etmeyin..

nurselcim kendine dikkat et ama, dinlen bol bol...

esracım geçmiş olsun, kıbrısta havalar soğuk muymuş ya hasta olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…