Bende bi gülüp bi ağlıyorum:/
Ayy varya 4 saatten fazla konuştuk esatla ve bacaklarımı hissetmiyorum
ohhh ne güzel bnm askım tekrar gelir belki die bekliorum şimdi bakalım azıcık daha görürsem çok iii olacak bnmde bacaklarım titrio onu görünce liseli aşıklar gibi oluorum
kızlar ya size bişey sorcam dünden beri aklım aşkmda.belki bilirsiniz :s bunların orda askeriyede hepatit b olan bi çocuk varmış.çocuk yemek alırken sölememiş.ertesi gün söylemiş durumu.şimdi aşkm da yemek yemiyomuş ona da geçicek diye.bende dedim kanla falan geçer o.tükürükle v.s bunlarla da geçiyomuş.ama kafam almıyo bi yemek tabağından falan geçer mi ki :26: tabaklar falan da öyle çok güzel yıkanmıyomuş o yüzden bi kaç gün yemicem dedi :44:
Başta bende öyleydim canım nasıl oturacağımı bile bilemedim:) Ama geçti sonra şimdide telefonda aşkım:)
Korkmasın canım hem seninkinin aşısı varsa birşey olmaz hemde dediğin gibi kanla geçer öyle traş bıcağı fln vs.yemekten birşey olmaz yani..İlaç sektöründe staj yaptım çok okudum onları onlardan yine araştır ama korkmayın..
ayyyyyyyyyyy çok fenayım yaa,nasıl midem bulanıyo bu hiç normal diil ya,ayakta duramıyorum başım dönüyo halim yokkk hiç
Ne güzel..Hani şimdi kavgalıyızda..Benimki cep telefonunu soktu..Keşke sokmasaydı..Acemideyken böyle sıraya girerdi her fırsatta arardı sonra cep telefonu olunca sadece mesajlaşmaya başladık.Sesini özler oldum tabi sürekli mesaj atınca sürekli sormaya sorgulamaya başladı..Başka cep telefonu olanlar varmı.Şikayetmi etsem diyorum=))
ölüp gidicem buralarda bi başıma kimsenin ruhu bile duymıcakkoca iş hanında pazarları kimse olmuyo çok yanlızım ben,yıkılıp kalsam şurda kimbilir ne zaman bulurlar beni off allahım
ölüp gidicem buralarda bi başıma kimsenin ruhu bile duymıcakkoca iş hanında pazarları kimse olmuyo çok yanlızım ben,yıkılıp kalsam şurda kimbilir ne zaman bulurlar beni off allahım
aşkm aradı şimdi..dün biraz rahatsız gibiydi..meğer 2 gün baya bi hasta olmuş.nöbetlere bile gidemedim dedi ateşlenmiş baya..bugün daha iyiymiş bana iyileştikten sonra söyledi
ayy canım bak sen üzülme die söylememiş ne kadar düşünceli bi sevgilin varşimdi iyiyse problem yok geçmiş olsun askerine esracım
saol canım ya evet öyledir saolsun..sesi yine hasta gibiydi ama demekki öncekine göre iyi..hemen iyileşsin aşkm inşallah :26:
merb arkadaşlar nasılzınızzzz ??? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?