337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

arzucum iyi sevindim aranızı düzeltmenize, saçma sapan şeyler için kavga etmeyin..

nurselcim kendine dikkat et ama, dinlen bol bol...

esracım geçmiş olsun, kıbrısta havalar soğuk muymuş ya hasta olmuş..

bu konudaki son kavgamızdı canım inş bida olmayacak

ndn ii olmaya çalışıyosunuz ben ii değilim de siz ii olun bari ama :) bnde hiç ya yaşıyorum yaşamak denirseee emreee aramıyooo da sormuyo da((

walla askım yanımda olmadan ben ii olacağımı sanmıorum ama yinede ii olmaya çalışıorum sende öyle yap pozitif ol düzelir herşey arar en yakın zamanda hatasını anlayıp merak etme

walla askım yanımda olmadan ben ii olacağımı sanmıorum ama yinede ii olmaya çalışıorum sende öyle yap pozitif ol düzelir herşey arar en yakın zamanda hatasını anlayıp merak etme

keşke arzucumm keşke mrk etme sağ salim gelir sevgilinnn canı saolsun yeter ki...

tşkk ederim cnm sende hoşgeldin diyim :) keşke yoluna girse ya ama işte geri dönüşü olmayan olarak gitti açık kapı yok (( o yüzden üzülüyom

valla her gün yeni bir şeyle karşılaşıyoruz tatlım, olmaz olmaz deme o yüzden
ama eğer gerçekten olmuyorsa da, hakkımda hayırlısı böyleymiş de geç
hiç bişey kendinden daha önemli değil, kendini yıpratmaya değmiyor..kendini düşünmek gerekiyor bazen...

ha şimdi sen bu dediklerini yapabiliyor musun dersen, aşkta mantıklı davranamıyorsun malesef
yine yıpratıyorsun kendini, üzülüyosun.o yüzden ne dersem diyim bi yararı olmucak

ben yine de bi arkadaş tavsiyesi veriyim dedim, en iyi biz anlarız birbirimizi çünkü..

ewt çok haklısın özlüyo insan işteee zaman geçmiyo sanki artık onun sesini duyamadan onun nasıl geçiyo acabaaa zamanııı mrk ediyorum böle bitmemeliydi ya böle bi sonu haketmedik ama işte ne diyelimmm

merhaba,

benim sevgilim 335. dönem ankara da gitti ve geldi :) aslında gidene kadar çok zor ama gittik den sonra çabucak geçiyor. tabi ben 2 hafta bir ziyaretine gitmiştim :) şimdi herşey yolunda yaza nişanımız olacak :)

ne güsel hayırlı olur inş. sevndim adınaa :) keşke benimde nişanım olabilseydi yazaa şimdi mutlu olsaydım ayrılmayı yeglediii işte hayattt herkeste farklııı

ooh be sonunda güzel bi haber şimdiden hayırlı olsun canım Allahım birdaha ayırmasın:26:

ohoo sen baya şanslıymışsın,2 haftada bir görüyomuşsun ne güzel
nişan mı var yaza , ahh özeniyorum böyle görünce
ömür boyu mutluluklar canımm

arzucum iyi sevindim aranızı düzeltmenize, saçma sapan şeyler için kavga etmeyin..

nurselcim kendine dikkat et ama, dinlen bol bol...

esracım geçmiş olsun, kıbrısta havalar soğuk muymuş ya hasta olmuş..

yok canım havalar güzel de salgın varmış askeriyede ona da geçmiş işte

esra cım geçmiş olsun canım bak ne güzel ne kadar düşünceli bi sevgilin var hasta olduğunu sölemiyo üzülmeyesin die.benimkide anam bi nazlı bi nazlı kız gibi bu ne dedim en sonunda yaa,tmm askersin anladık ama bide beni düşün ne haldeyim nelerle uğraşıyorum evde çocuklar iş, ki iş zaten öle bi kadının tek başına yapabileceği bi iş deil mesela dün olan bi olayı anlatiim ben size kısaca anlayın halimi bizim üç yıllık sürekli bi müşterimiz var hiç problem yaşamadık bu zamana kadar ancak dün müşterinin babası geldi(bu arada müşteri evli barklı koca adam)dediki ben sedatın babasıyım ewet amca buyur dedim oğlum sizden araba kiralıyo dedi ewet dedim borcu varmı dedi bene müşteri gizliliği diye yok dedim halbuki 1500 tl borcu var son zamanda sallamıyodu söz veriyodu ha getircem de getircem ,neyse adam bi başladı anlatmaya kafayı çizdim resmen ben bu sedat pisliği bizim arayı tefeciye verip para almış tefeciye borcunu ödeyemeyincede yakalamışlar bunu ya para ya da arabayı parçalıcaz senide öldürücez demişler korkmuş anlatmış babasına yazık babası gitmiş kredi çekmiş ödemiş parayı almış arabayı getirmiş ya o adam bana ne deseydi,bizim arabayı parçalayıp parça parça satıcaklarmış.ben burda böle pis işlerle uğraşıyorum çağlar efendi dioki yok koğuşta heryer sigara kokuyo yok soğuk yok öyle yok böyle yok çarşaflar leş gibi yok yemeklri yenmiyo napiim biraz direyetli olur erkek dediğin bu böle dieldi yaaa,çocuk gibi oldu iyice.öle işte sinirden stresten her yerimde sivilceler pörtlediöcü gibi oldum üstüne bide şu bulantılar baş dönmeleri parmağımı oynatıcak halim yokofff

Son düzenleme:

allah tamamına erdirsin canım mutluluğunuz daim olsun inşallah.........

arzuuucum gelde bana bi çorba yap kuzum hadi bakiim,ölmiceksemde öliiim kurtuliim sayende bi an önce:))))

erkek milleti işte ya illa sızlancaklar..valla benimkide canım hasta olduğunu falan söylemez de tüm kötü şeyleri anlatır saolsun.aynı eşinin söylediklerini söylüyo o da..ilk başta anlatmıyodu üzülcem diye ama o da dertleşmek istiyo.bende anlat diyorum içine atmasın diye.anlatınca da sabret demekten başka bişey gelmiyo ki zaten elimden..senin işin tabi daha zor tek başına işi yürütmeye çalışıyosun bide üstüne sağlık sorunları var tabi :26: allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…