337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

of bu sayaca da sinir oldum ya ne zamandır bakıyorum hala 2 ay 2 hafta yazıyo bi düşemedik 2 aydan

Son düzenleme:
hosbulduuum sıkılmayın nie sıkılıosunuz kalkın ev işi yapın benim gibi bkın temizliği bitirdim şimdi kurabiye yapıcam ığdır'a giderken yeriz

oh oh oh becerikli hatunumuz çalışıo biz oturuyoruz valla afiyetle yeriz valla çayın yanına ne de güzel olur yav

ben de biraz ptt ye doğru yol alıcam aşkıma mektup yazdım bir de bikaç fotoğraf çıkartıcam göndericemmartın 10unda denetimler varmış umarım bu hafta çarşıya çıkarlar da alır mektubunu askerim..aps ile gönderiyim çabuk gitsin diyorum

ay hiç bişey yapmadım valla bugün..mal mal oturuyom öyle :44:

ya gece çok kötüydüm 3 buçuk dörde kadar burdaydım 2 ziyaretçi vardı üye oluo 5 dk sohbet etmediler alacakları olsunhep beraber yattıkya bn o ara korku filmi izliodum( bu arada uzun zamandır evde yalnız kalıorum )neyse örümcekler falan var filmde sonra yattım üstümde örümcek gezio gibi oluo:83: acayip sinir oldum kalkıorum bakıorum bişi yok yatınca yine huylanıorum sonra gecenin köründe duş aldım falan burda takıldım biraz:126: hiiiiç uyumadım inanırmısın geceden beride temizlik yapıorum sigara içmekten ciğerlerim çürümüş olabilir

gerçekten yermisin bnm yaptığım kurabiyeyi canımsın ya çok sevindim wallaaynı zamanda bizimde denetim var inşallah haftaya çıkarlar canım :26:hadi bakalım koş pttye

gerçekten yermisin bnm yaptığım kurabiyeyi canımsın ya çok sevindim wallaaynı zamanda bizimde denetim var inşallah haftaya çıkarlar canım :26:hadi bakalım koş pttye

ay yemez miyim bayıla bayıla sen ne diyosun güzelim benim...
bu arada gece bayağı bi maceralı olmuş...bundan sonra gece korku filmi zilemek yok sana tamam mı!!:99: bak gece neler olmuş rahtsız olmuşun hatun annem eve gelsin hemen çıkıcam tetikteyim

tövbe ettim zaten tatlım yalnızken asla izlemem hiiiç etkilenmezdim ben aslında ama dün birazda moralim bozuktu ondan oldu herhalde neyse ii oldu bi yerdede evi temizlemiş oldum

ayyy kuzum ne yapmışsın sen öyle yaa evde yanlızken seyredilir mi o film :) hem niye o kadar sigara içiyosun

ayyy kuzum ne yapmışsın sen öyle yaa evde yanlızken seyredilir mi o film :) hem niye o kadar sigara içiyosun

ne biliiim vakit geçsin die izledim aşk filmi izlesem ağlardım komedide o saatte uykumu açardı bnde dedim en ağlanmayacak film korku filmi onu izledim belgeselde bile ağlıorum kafayı yedim esrasigarayıda sıkıntıdan içtim işte ne güzel bırakmıştım 1 aydır yine içiorum pfffff

bende öyle canım ya üzülsem de sevinsem de hemen ağlıyorum valla :26: çok içme o zaman sigarayı yaa ne güzel bırakmışsın aslında niye başladın ki

canımm evet bizdik rodostada kalan doğru hatırladın,kahvaltıda 2 bayanla selamlaştım birinizin bebişi vardı sen hangisiydin canım?

canımm evet bizdik rodostada kalan doğru hatırladın,kahvaltıda 2 bayanla selamlaştım birinizin bebişi vardı sen hangisiydin canım?

bebişsiz olan
küt kıvırcık saçlı olanım ben.
cuamrtesi günü bebişle birlikte gittik geldik askerlerimize.

ufff sıkıldım ya kitap okuyup ders çalışmaktan yaaaa aşkımda aramadı bugünn

bebişsiz olan
küt kıvırcık saçlı olanım ben.
cuamrtesi günü bebişle birlikte gittik geldik askerlerimize.

ay canımm tanıdım valla hemen:)hatta şimdi aşkım aradı onada söyledim:)bende dün tekirdağdaydım çarşı izni vardıyaçok şükür yakın yerdeler,neredeyse yarıladık şafaklarıallahım kavuştursun cümlemizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…