337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

cnm napıyosun ya bak sen gidebiliyomussun ben gidemedim daha ya görükmüyosun nerelerdesin

amin cnm, çok şükür tam yarıdayız şu saatlerde. ben eşime okudğumu söylüyordum ama, yazdığımı henüz bilmiyor. o bu tür şeylerden pek hoşlanmaz. hepsinin ayrı huyları var işte
o sebeple özelden yazmak istedim sana, daha ayrıntı verirdim. ama sen söylediysen akşam yatakhanede görüşürler. benim eşimin yatakhanesini değiştirmişlerdi, dün akşam rica etmiş komutanından sizinkilerin yatkhanesine geri dönmüş

Bu arada ben de az önce konuştum, söyledim.

iyi canım ama konuşamıyoruz.. son 4 gündür yeni uzun dönem askerlerin gelme dönemiymiş aşkımıda kapıya vermişler onları kayıt yapıyor akşam 6 sabah 6 hemde.. çok yoruluyor.. onun dışında herşey yolunda.. enişte nasıl

yazık ya memur gibi allah yardım etsin..
ii kocişimde napsınn bu ara durmadan çam fidanı ekiolar onlara bakım yapıolar çok yoruluo
seninki nerde askerdi cnmm..

yazık ya memur gibi allah yardım etsin..
ii kocişimde napsınn bu ara durmadan çam fidanı ekiolar onlara bakım yapıolar çok yoruluo
seninki nerde askerdi cnmm..

saol canım hepimizinkine yardım etsin.. 4 yıllık mezunlarına yaptırdıkları işlere bak akıl almıyor gerçekten.. izmir narlıderede canım senin?

saol canım hepimizinkine yardım etsin.. 4 yıllık mezunlarına yaptırdıkları işlere bak akıl almıyor gerçekten.. izmir narlıderede canım senin?

evet hatırladım cnm geçen konuşmuştuk memleketimde sevdiceğin..
bende izmirdeyim eşim askere gittiğinden beri,normalde istanbulda yaşıyoruz..
Benim eşimde nevşehirde cenderme cenderme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…