ay canımm tanıdım valla hemen:)hatta şimdi aşkım aradı onada söyledim:)bende dün tekirdağdaydım çarşı izni vardıyaçok şükür yakın yerdeler,neredeyse yarıladık şafakları allahım kavuştursun cümlemizi
ay canımm tanıdım valla hemen:)hatta şimdi aşkım aradı onada söyledim:)bende dün tekirdağdaydım çarşı izni vardıyaçok şükür yakın yerdeler,neredeyse yarıladık şafakları allahım kavuştursun cümlemizi
selam kızlarr nasılsınız bakalım:80::80::80:
iyi canım sizler nasılsınız
ii be nolsun beklemekteyimmm işteee:98::98::98:
forum yine sessizzz
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 5 ZİYARETÇİ)
iyi canım ama konuşamıyoruz.. son 4 gündür yeni uzun dönem askerlerin gelme dönemiymiş aşkımıda kapıya vermişler onları kayıt yapıyor akşam 6 sabah 6 hemde.. çok yoruluyor.. onun dışında herşey yolunda.. enişte nasıl
yazık ya memur gibi allah yardım etsin..
ii kocişimde napsınn bu ara durmadan çam fidanı ekiolar onlara bakım yapıolar çok yoruluo
seninki nerde askerdi cnmm..
saol canım hepimizinkine yardım etsin.. 4 yıllık mezunlarına yaptırdıkları işlere bak akıl almıyor gerçekten.. izmir narlıderede canım senin?
arzuuu kurabiyeleri mi yaktın nerdesin
arzuuu kurabiyeleri mi yaktın nerdesin
vayyyyyy arzuuuuuuuuuuuu kurabiyemi yapıooonn kııss
yok kız yaptım walla çok güzel oldu kim icat ettiyse Allah razı olsun
yok kız yaptım walla çok güzel oldu kim icat ettiyse Allah razı olsun
evet hatırladım cnm geçen konuşmuştuk memleketimde sevdiceğin..
bende izmirdeyim eşim askere gittiğinden beri,normalde istanbulda yaşıyoruz..
Benim eşimde nevşehirde cenderme cenderme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?