34 yaşında bir erkek...

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
Merhaba kızlar, bizim ailede sürekli tekrarlanan bir durum var. Bir dert değil tabi. Bir abim var ve 34 yaşında bekar. Çalışıyor. Çalıştığı yer onu başka bir şehirdeki şubesine gönderdi. Orda ev tutması gerekiyor. Sizlere sorum şu: 34 yaşındaki bir erkek tek başına kiralık bir ev bulup tutamaz mı? Soruyorum çünkü abim bu tip işleri hep annemle yapıyor. Annem de peşinde bu sıcakta. Annemin sağlık durumu da çok iyi değil. Dizinden ve omurilikten ameliyat olmuştu. uzun zaman önce de olsa çabuk yorulan 55 yaşında bir kadın. Babamla abim de fazla anlaşamıyorlar bu yüzden annem de evlat sonuçta deyip koşturuyor. Bu durum üzüyor beni. Abim de kaç yaşında erkek kendi başına yapamaz mı bu işleri siz ne dersiniz? Normal mi yani?

yapabilmeli, ama annesi hallediyorken neden yapsın ki?
benim de sürekli peşimde her işimi halleden biri olsa, ve bu kişinin sağlık durumu vs umrumda olmasa, ben de işimi tek başıma yapmam, niye yapayım enayi miyim?

tabi ki yapabilir ama demek ki annene güveniyor onunla yapınca daha iyi oluyor. Bende hep annemi götürürüm çünkü annemle gezmek zevkli oluyor benden daha tecrübeli olduğu için beni yönlendiriyor ve de zevkine güveniyorum

Yapan 34 yaşında değil 14 yaşında da yapar yapamayan 50 yaşında da olsa yapamaz karakter meselesi ,diyim biraz kendini kısmıyor abiniz.Ben 16 yaşında kardeşimi başka bir şehire hastaneye götürürken erkek kardeşim 22 yaşında tek başına sağlık ocagına gidemez ,kaldı ki telde randevu almaya bile korkuyolar anlamıyorum.benimde ailem siz yapın diye bizi (kızkardeşim ve beni)tabiri caizse erkek gibi yetiştirdi ama erkelerin hep peşinden kendileri koştu,yapmazlar ,yapamazlar vs gibisinden hala kazık kadar oldular yok tek başlarına iş halledemiyorlar.

Gerçekten dediğiniz gibi annem bu şekilde yetiştirdi. Annemle tartışıyorum bu konuda zaman zaman. Bırak diyorum artık kendi yapsın bazı şeyleri ama nafile. Bu yüzden belki de evlenmiyor. Kendine güvenmiyor mu ne bilmiyorum. Birçok kızla tanıştı ama olmadı. İstemiyormuş.

Bunun kadını erkeği yok ki 34 yaşına gelmiş bi birey kendi isini kendi halletsin bi zahmet.Yetiştirme tarzı işte aileleler çocuklarının her isini kendi halletmeyi ebeveynlik vazifesi olarak gördükçe daha çok 30 40 yaşında kendi işini halledemeyen insanlar görürüz

Bunun sorumlusu annen. Ama ikisi de dogru yolda degil. Allah gecinden versin ama bir gun annen aranizdan ayrildiginda abin sudan cikmis baliga donecek. Hayati altust olacak. Yakinim da boyle biri var ondan biliyorum.

Çok kötü bir karakter yapısı. Bağımlı, sorumluluklarını başkasının üzerine yıkan bir tip. 34 yaşında görsen kocaman adam dersin ama çocuk gibi.

Bunun sorumlusu annen. Ama ikisi de dogru yolda degil. Allah gecinden versin ama bir gun annen aranizdan ayrildiginda abin sudan cikmis baliga donecek. Hayati altust olacak. Yakinim da boyle biri var ondan biliyorum.

Keşke bunları anneme biri söylese ben pek etkili olamıyorum çünkü. Başka Bir çözümü var mı bilmiyorum. Değişmiyor onların kafa yapısı. Anneme de abime de anlatamıyorum yanlışlığı. Zaten abim agresif biri pek bişi denmiyor. Anneme anlatıyorum o da bana kızıyor anlamıyor beni. Sadece annemin sağlığı için endişeliyim şu an.

21 yaşımda mezun olup işe girdim. İş görüşmesini de küçük bir ilçeden İstanbul'a gidip kendim yapmıştım. Evimi de kendim tutmuştum hatta tek başıma taşınmıştım bir süre sonra. 34 yaşındaki o eşşek kadar adamın suratına tüküreyim çok afedersin. Birinin bunu ona söylemesi lazım, geç bile kalınmış.

evi tuttuktan sonra gercekten tek basına yasayabilecek mi abiniz?
yani bu kadar ana kuzusu olup tek basına yasamak zor gibi geldi bana.

bize degil annene soracaksin onu. 17 yasinda calismaya basladim ben 32 yasindayim 2 kucuk bebege kendim bakiyorum. ev tutma esya alma vs vs vs hep kendim yaptim.
evlendiginde de gerdege e annen koyar belki olamaz mi?
benim kv de buyuk oglu icin oyleydi. ben bu lafi soyoedim de biraz duzelddi. ay meyve soyup odasina gotururdu yemedigi vakit de uzulirdu. anne boyle olursa evlat kullanir

Back
X