An itibariyle o seçenek ortadan kalktı o zaman☺Canım Allah gonlundekinden daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Arş. Gör. yaş sınırı 35 diye biliyorum ben malesef. Sen yine de bi arastir istersen
An itibariyle o seçenek ortadan kalktı o zaman☺
Peki puan aldıktan sonra kurumlardaki ilanları mı takip etmek gerekiyor? Başka şehire gitmem gerekir mi?bir kpss kursuna gidip devlet memurluğuna hazırlanabilirsin. üst sınır yok. a kadroları için 35 yaş sınırı var fakat geri kalan binlerce kadro için bu şart yok.
tekrar en baştan üniversite zor ve yorucu olabilir. kamu personeli olun kendinize ve çocuklarınıza güzel bir gelecek sunun.
Eşim mühendis. Ben hayat şartları sebebiyle bir yere gelememiş olsam da üniversiteyi dereceyle bitirdim ve staj başlatma ve yeterlilik sınavlarını da kursa gitmeden kendim hazırlanarak tek seferde verdim. Kpss için matematiğim oldukça iyi. Diğerlerini evde halledebilirim diye düşünüyorum. Ama kızımın okulu, eşimin işi ve diğer çocuğumun sağlık durumu nedeniyle şehir değişikliği çok olası bir durum değil.Memurluğu düşünebilirsiniz yaş sınırı her memuriyette yok. Ciddi manada atanmak problem yalnız. B kadroda özellikle bayağı yüksek puan gerekiyor. Çocuklarla hazırlanmak nasıl olur bilemem? Senelerce hazırlanan tanıdıklarım var ama olmayacak iş değil :)
Her kurumun mecburi hizmeti yoktur, şark gibi. Bulunduğunuz şehire atanmanız da garanti değil. Eş durumuyla gelebilirsniz ama senelerce bekleten kurumlar var. Eşinizin de mesleği önemli.
Denemekten zarar gelmez belki de kendi ilinize atanırsınız.
Peki puan aldıktan sonra kurumlardaki ilanları mı takip etmek gerekiyor? Başka şehire gitmem gerekir mi?
Çok teşekkür ederim. Benim için oldukça yol gösterici bir görüşmerkezi atamaları takip edip internet üzerinden tercih yapabilirsin
memurlar.netteki ilanları takip edip uygun gördüğün kadrolara başvurabilirsin
işkura kpss puanını kayıt ettirip açık kadroları sorgulayıp uygun gördüğüne başvurabilirsin.
puan aldım atanamadım deyip köşenize çekilmeyin asla. siz arayın bulun başvurun. dilerim güzel rahat bir işiniz olur.
eğer istediğin şartlarda bir kadro şehir dışında ise evet şehir dışına gidip başvurabilirsiniz. ama yok ben çıkamam diyorsanız kendi ilinizdeki kadroları takip edin.
Eşim mühendis. Ben hayat şartları sebebiyle bir yere gelememiş olsam da üniversiteyi dereceyle bitirdim ve staj başlatma ve yeterlilik sınavlarını da kursa gitmeden kendim hazırlanarak tek seferde verdim. Kpss için matematiğim oldukça iyi. Diğerlerini evde halledebilirim diye düşünüyorum. Ama kızımın okulu, eşimin işi ve diğer çocuğumun sağlık durumu nedeniyle şehir değişikliği çok olası bir durum değil.
Kpss lisans ve kpss alan olarak yazıyor sınav isimlerindd bu durumda sadece kpss lisansa mı girmem gerekiyor?Kpss’de A grubunda yaş sınırı 35, B grubunda yaş sınırı yok. Atandığınız kuruma göre değişir tayin gibi seçenekler. Bölümünüze göre girebileceğiniz kurumlara bakarak işe başlayabilirsiniz. Size motivasyon da sağlamış olur çalışmak için.
Üniversite kadroları için yaş sınırı var mı bilmiyorum ama yoksa bile araştırma görevlisi olmak zor. Düşük bir ihtimal için vakit kaybetmeyin.
Ücretli öğretmenlikte de kariyer anlamında bir yere varamayacaksınız bence. Oldu da vazgeçildi ücretli öğretmenlik verilmesinden, o zaman ne yapacaksınız?
Bence en mantıklı seçenek KPSS B grubu.
34 genç bir yaş. Hayat çok da güzel değişir.
Kpss alan dediğiniz uzman yardımcılığı, müfettişlik falan mı? Orda 35 yaş sınırı var malesef.Ben sizin yerinizde olsam SMMM lik yapamayacaksam KPSS alandan hazırlanırdım ya da idari Hakimlik Sınavları'na hazırlanırdım .
bir tandıığım hakımlık sınavına gırebılmek için mahkeme kararı ıle yasını küçültmüştü bir iki yas kadar ...Kpss alan dediğiniz uzman yardımcılığı, müfettişlik falan mı? Orda 35 yaş sınırı var malesef.
Yanlış Bilgi vermeyeyim, ben gireli çok oldu. Alan öğretmenlik için olabilir. Sanırım siz lisansa gireceksiniz.Kpss lisans ve kpss alan olarak yazıyor sınav isimlerindd bu durumda sadece kpss lisansa mı girmem gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?