Canım çok doğru söylüyorsun da ben de işte böyle inat mı inat bir insanım malesef...Giderim elbet, aileme yalan söyler yine giderim, haketse evden kaçar alaskaya kadar giderim de bensizliği o seçti diye düşünüyorum.İnadımdan ölürüm gene yapmam

Keşke daha naif düşünceli bi insan olabilseydim ama elimde değil

Hemen misilleme yapmam lazım çatlarım
Bende çok inatçıyım ve bu inatçılığım yüzünden çok tartıştığımız zamanlar oldu

Ama şuan inatlaşılacak zaman değil. Çevremdeki herkesin dediği tek şey alttan al. Çünkü orda piskolojileri tamamen farklı. Öyle komutanlar olabilioki hayatlarını zehir ediolar orda. Eniştem askerliğini yaptığı sırada iki asker intihar etmiş. Zaten orda herşeyden uzaklar. 20-25 yıl yaşadıkları hayattan çok farklı gece 10 yat, sabah 5 kalk, spor, içtima, mıntıka temizliği, nöbet... Sosyal hayat yok, teknoloji yok ve en önemlisi sevdikleri yanlarında yok... Bizim onlara verebilceğimiz en büyük destek sevgimizi göstermek... Evet tabiatın kanunu bu erkekler biz kadınlar kadar düşünceli olamıolar... Bizde kaçgündür ne haldeyiz hepimiz burda birbirimize destek oluyoruz. Kendimizi kapadık sabahlara kadar hortlak gibi dolaşıyoruz.. Her saniyemiz onları düşünmekle geçio... Ne yedi, rahat uyuyomu, sağlığı yerindemi, birşeye ihtiyacı varmı, yoruldumu, beni düşünüyormu, ya beni unutursa vs... Dediğim gibi tabiatın kanunu... Onlar bizim onları düşündüğümüzün milyonda biri düşünse, düşündüğünü gösterse bize; dünyalar bizim olur... Hepimizin gözü, eli, kulağı telefonda ya ararlarsa die beklioruz... Biri aradığında hemen telefonu kapatıoruz ya aşkım aradıysa die... Onlar aramadığında nie aramadıki die kendimizi yıpratıoruz.... Aradıklarında hepimiz burda paylaşımlarda bulunarak sevinçten havalara uçuyoruz... Şu kadar dakika konuştum, en uzun konuşmamdı, çok kısa konuşabildik diye... Dedim ya tabiatın kanunu... Biliyorumki şuanki inadın ona olan sevginden, özleminden... Daha çok inatlaşacağın zamanlar olacak ama birbirinize ihtiyacınızın olduğu bir anda inadı bir yana bırak ve onun sensizliği seçtiğine inat git göster sensizliğin olmayacağını....