• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Evet canım o 2 günlük sürede çok istiyorsan görmek gelir burada evime bıraktığın gibi alır görürsün dedim tamam dedi:(atarlıyım bu aralar beyefendiye de...Cuma günü yemin töreni 1 de bitecek direk yola çıkacaklar 6 saat sonra Ankara'da olacak.Pazar günü de öğlen çıkıcak akşam 5 te İstanbul' a teslim olacak.Yani nereden bakarsan 40 saate yakın bir süre oluyor o arada buna da şükür diyorum.

off 12 şer saatlik yol ölse gelemez gelsede bana sıra zor gelir 1 saatcik için sinirlerimi bozduğuma değmez en iyisi bekleyip mutlu sona kavuşmak :))

canım bende gitmiyorum yalnız değilsin:)

sen nie gitmiosun tatlım gidemiomusun

Bakalım biz nasıl görcez askerlerimizi :69::69::69: Cumayı iple çekiyorum tahminen perşembe bende uyuyamıcam :37::37: Ama uykusuz bitkin bitapta gitmek istemiorum :49::49: Şimdiden bu heyecan varken perşembeyi hiç düşünemiorum :66::66::66: Bayram çocuğu gibi cicilerimi filan hazırladım sanki arife günündeyim ve biran önce sabah olmasını istiorum :69::69::69: Çok özledim bebeğimi, yastığında kokusu geceler bitmek bilmiyor. Zaman inadına durmuş gibi... Bir an önce cuma olsun ve hasret sona ersin... Tabi 2 günden sonra yine ayrı kalmak çok kötü olucak ama şimdilik o kısmını düşünmek istemiorum :69::69:

ya bi de şimdi çok heycanlıyız hani 2 gün görücez edicez ondan sonra çıkarabiliyosan çıkar, anca pazardan pazara :(

off 12 şer saatlik yol ölse gelemez gelsede bana sıra zor gelir 1 saatcik için sinirlerimi bozduğuma değmez en iyisi bekleyip mutlu sona kavuşmak :))

Tabi canım sen tekrar daha kötü olacaksan gelmesin bence de.Ama benimkinin bana borcu varda vedalaşmadan gittiği için.Ben kendim inatla gitmiyorum yemin törerine ölsem daha götüremezler inat ettim sonuçta:)Ama sana iyi gelecekse geledebilir yani, ya da hiç mi gidebilme ihtimalin yok?usta birliği de mi aynı yer?

ya giderken, baya heycanlıydım zaten dünden beri uyumuyorum bi yolda dönüşte uyudum :)
ilk gördüm zaten herkes ailesi ile görüşüyordu, böyle sarıldık sımsıkı, kokladık birbirimizi, o bebeksi kokusu gitmiş böyle toprak hava kokuyodu yani değişikti ama allhım o sıcaklığını hissetmek inanılmazdı!
oturduk yaklaşık bi 5 saat kadar, çok komik şeyler anlattı, ilk günlerinin çok kötü geçtiğini söyledi, yani baya depresyona girmiş filan. aklıma sen gelince gözlerim doluyodu ama aşıyosun filan dedi bana o yüzden sen hiç üzülme dedi. (tabi gayette boğazım filan düğümlendi o öyle diyince ahahaha )
ondan sonra işte yemek götürmüştük deliler gibi yemek yedi :) ya çok değişikti elleri filan ah çok özledim sanırım ben ya :)

ne guzel yhaaaa:) hep sen basbasa gorebılmıssın super olmus bu gıtmekle cok ıyı yapmıssın yemın torenı ve sorasında hep aılesıyle olcaz ama gormemde yeetr napalım:) artık usta bırlgııne gecınce gıdıcem askımın yanına:69: bu arada bende ona kek ve borek yapıcam hehe cok guzel dusunmussun canımm

Tabi canım sen tekrar daha kötü olacaksan gelmesin bence de.Ama benimkinin bana borcu varda vedalaşmadan gittiği için.Ben kendim inatla gitmiyorum yemin törerine ölsem daha götüremezler inat ettim sonuçta:)Ama sana iyi gelecekse geledebilir yani, ya da hiç mi gidebilme ihtimalin yok?usta birliği de mi aynı yer?

yok kuzum şimdi amasyada usta kırklareli babaeski ya ailesi gitmio yemin törenine bende tek başıma gidecek olsamda izin vermez tek başımayım die çok kıskançtırda ya o gelsede dediğim gibi tam alışmaya başladım derken gidince yada ben gitsem ayrılınca yanından yine çok kotu olcaz ikimizde en iyisi bu durumu kabullenip şafak saymaya devam etmek. biz vedalaşamasaydık bende senin gibi yapardım glb. :)

Canım böyle günlerde inat etmemeye çalış. Vedalaşmak çok kötü benimkide vedalaşmaya istersen gelme seni öyle ağlarken görürsem bende dayanamam dedi... Ama ben yinede gittim ve hüngür hüngür ağlaya ağlaya bi hall olduk bize bakanlarda ağladı :25::58: Yani o yine seni düşündüğü için vedalaşmamak istememiştir. Ama bak şimdi özel bgünde yanında olman hem seni hem onu mutlu edicek :34: Hem merak etme bir ömür boyu kafasına kakarsın sen benle vedalaşmadın ama bak ben herzamn yanındayım diye:34: Son olarak diyebileceğim gidebilme imkanın varsa git....

ne guzel yhaaaa:) hep sen basbasa gorebılmıssın super olmus bu gıtmekle cok ıyı yapmıssın yemın torenı ve sorasında hep aılesıyle olcaz ama gormemde yeetr napalım:) artık usta bırlgııne gecınce gıdıcem askımın yanına:69: bu arada bende ona kek ve borek yapıcam hehe cok guzel dusunmussun canımm

bende dolma sardım, ablası da tavuk ve tatlı yapmıştı bi de poğaça :)
valla her şeyi silip süpürmüşler!

ya aslında ablası ablasının erkek arkı ve ben gittik ama saolsunlar yanlız oturttular bizi :) iyi oldu baya yani..
aynen bende ankaraya gidip gelicem paso ev ayarlamaya kasıyorum orda kalabilicek şekilde hemde burdan okulu götürebilecek şekilde :) bu dönemlik.
yani yok ben dayanamıyorum o da kötü oluyo,
ayrılırken boğazı düğümlendi öldüm öldüm dirildim yol boyunca :)

bende dolma sardım, ablası da tavuk ve tatlı yapmıştı bi de poğaça :)
valla her şeyi silip süpürmüşler!

ya aslında ablası ablasının erkek arkı ve ben gittik ama saolsunlar yanlız oturttular bizi :) iyi oldu baya yani..
aynen bende ankaraya gidip gelicem paso ev ayarlamaya kasıyorum orda kalabilicek şekilde hemde burdan okulu götürebilecek şekilde :) bu dönemlik.
yani yok ben dayanamıyorum o da kötü oluyo,
ayrılırken boğazı düğümlendi öldüm öldüm dirildim yol boyunca :)

Şimdi yemin töreninde giderken yemek götürmek mantıklımı değilmi zaten dışarı çıkartıcaz oturup biyerlerde yemek yeriz die düşünüorum :26: Eğer götürülüosa bende kuru patlıcan dolması yapayım bayılır ona:56: :))) Ziyarete giderken yemek götürmek mantıklı gibi geldide şimdi götürürsek olurmu ????

Şimdi yemin töreninde giderken yemek götürmek mantıklımı değilmi zaten dışarı çıkartıcaz oturup biyerlerde yemek yeriz die düşünüorum :26: Eğer götürülüosa bende kuru patlıcan dolması yapayım bayılır ona:56: :))) Ziyarete giderken yemek götürmek mantıklı gibi geldide şimdi götürürsek olurmu ????

canım normal görüşe gittiğin zaman götürürsün, yemin töreninde öyle bi ortam olmaz diye düşünüyorum yani :) güzel dışarıda bi yerlerde yersiniz..
daha mantıklı :)
ama çarşı zamanlarında yapıp götürürsün bi yerde oturup yersiniz mesela ;)

ben goturucem canım olsun sevdıklerı bırseyı yapalım en azından emınım cok mutlu olurlar..askere hedıye goturulmezkı ıcerı sokamıyolar sonucta barı bızde boyle bı guzellık yapalım emınım cok mutlu oldurlar

Canım böyle günlerde inat etmemeye çalış. Vedalaşmak çok kötü benimkide vedalaşmaya istersen gelme seni öyle ağlarken görürsem bende dayanamam dedi... Ama ben yinede gittim ve hüngür hüngür ağlaya ağlaya bi hall olduk bize bakanlarda ağladı :25::58: Yani o yine seni düşündüğü için vedalaşmamak istememiştir. Ama bak şimdi özel bgünde yanında olman hem seni hem onu mutlu edicek :34: Hem merak etme bir ömür boyu kafasına kakarsın sen benle vedalaşmadın ama bak ben herzamn yanındayım diye:34: Son olarak diyebileceğim gidebilme imkanın varsa git....

Canım çok doğru söylüyorsun da ben de işte böyle inat mı inat bir insanım malesef...Giderim elbet, aileme yalan söyler yine giderim, haketse evden kaçar alaskaya kadar giderim de bensizliği o seçti diye düşünüyorum.İnadımdan ölürüm gene yapmam:(Keşke daha naif düşünceli bi insan olabilseydim ama elimde değil:(Hemen misilleme yapmam lazım çatlarım:66:

Canım çok doğru söylüyorsun da ben de işte böyle inat mı inat bir insanım malesef...Giderim elbet, aileme yalan söyler yine giderim, haketse evden kaçar alaskaya kadar giderim de bensizliği o seçti diye düşünüyorum.İnadımdan ölürüm gene yapmam:(Keşke daha naif düşünceli bi insan olabilseydim ama elimde değil:(Hemen misilleme yapmam lazım çatlarım:66:

Bende çok inatçıyım ve bu inatçılığım yüzünden çok tartıştığımız zamanlar oldu :73: Ama şuan inatlaşılacak zaman değil. Çevremdeki herkesin dediği tek şey alttan al. Çünkü orda piskolojileri tamamen farklı. Öyle komutanlar olabilioki hayatlarını zehir ediolar orda. Eniştem askerliğini yaptığı sırada iki asker intihar etmiş. Zaten orda herşeyden uzaklar. 20-25 yıl yaşadıkları hayattan çok farklı gece 10 yat, sabah 5 kalk, spor, içtima, mıntıka temizliği, nöbet... Sosyal hayat yok, teknoloji yok ve en önemlisi sevdikleri yanlarında yok... Bizim onlara verebilceğimiz en büyük destek sevgimizi göstermek... Evet tabiatın kanunu bu erkekler biz kadınlar kadar düşünceli olamıolar... Bizde kaçgündür ne haldeyiz hepimiz burda birbirimize destek oluyoruz. Kendimizi kapadık sabahlara kadar hortlak gibi dolaşıyoruz.. Her saniyemiz onları düşünmekle geçio... Ne yedi, rahat uyuyomu, sağlığı yerindemi, birşeye ihtiyacı varmı, yoruldumu, beni düşünüyormu, ya beni unutursa vs... Dediğim gibi tabiatın kanunu... Onlar bizim onları düşündüğümüzün milyonda biri düşünse, düşündüğünü gösterse bize; dünyalar bizim olur... Hepimizin gözü, eli, kulağı telefonda ya ararlarsa die beklioruz... Biri aradığında hemen telefonu kapatıoruz ya aşkım aradıysa die... Onlar aramadığında nie aramadıki die kendimizi yıpratıoruz.... Aradıklarında hepimiz burda paylaşımlarda bulunarak sevinçten havalara uçuyoruz... Şu kadar dakika konuştum, en uzun konuşmamdı, çok kısa konuşabildik diye... Dedim ya tabiatın kanunu... Biliyorumki şuanki inadın ona olan sevginden, özleminden... Daha çok inatlaşacağın zamanlar olacak ama birbirinize ihtiyacınızın olduğu bir anda inadı bir yana bırak ve onun sensizliği seçtiğine inat git göster sensizliğin olmayacağını....

Son düzenleme:

TLFK cim sence 2 nizinde üzülmesini istemediği için seninle vedalaşmayı istememiş olabilirmi bak mesela gittiği gün bizde otogarda fln vedalaşmadık hatta otogara gitmedim bile ben ve hatta sadece ben değil kimse gitmedi okula gittiği zamanlardaki gibi ( gerci ozaman oluyodum ama:) eline valizi sırtına çantasını alıp ole gitti tek basına otogara. bi gün öncesinde evde vedalaştık bana sakın gelme ben herzaman evdeki halinle hatırlamak istiyorum seni otogardaki ağlayan halinle değil dedi gitmedim bende cok kotu olup onu üzeceğimi bildiğim için annesi bile gitmedi izin vermedi gitmemize bizde gitmedik onuda üzmeyelim aklı bizde kalmasın die. atandığı zaman otogarda uğurlamaya gittiğimde otobüs kalkarken artık kendimi tutamayıp ağlamıştım ozaman hep ohalin gözümün önünden gitmio aşkım şimdi nolur gelme deyince bende gitmedim ama sizde hani bizim gibi bi ön vedalaşma :)) fln yaptıysanız boşuna inat etme canımcım

inat etmenin alınmanın üzülmenin zamanı değil kızlar HAYAT ÇOK KISA we daha sonra pişman olmamak için kesinlikle gidin ... hayatlarında sadece 1 kez asker oluyolar we öyle bigünde herkes sewdkleryleyken biz askerlerimizi neden yalnız bırakalım üzelim bırakın onlar kırsın biZİ DAHA sonra psikolojileri düzelnce emnm onlarda anlıcak ve özür dilicek HaYAT GERÇEKTEN ÇOK KISA lütfen gidin snra pişman olursunuz ALLAH koruSUNN:20::20::20:

sen nie gitmiosun tatlım gidemiomusun

ya yemin töreni çok kalabalık olur tam rahat göremem birde yola çıkıcak ben evci izninde görücem onu ben balıkesirdeyim o diyarbakırda olucak bunun için geniş zaman lazım ondan yoksa bende çok gitmek isterdim ne yapiim:(( şafak saymaya devam etcez

herkese günaydın
benim bu sabah için şimdilik askerimden gelen bi haberim yok
zaten dün söylemişti
yarın bütün gün tören alanında olucaz arayamayabilirim demişti
hepinize güzel haber gelmesi dileğiyle :70:
öpüyorum:54:

:72::72::72: kızLAR ben biraz önce görüştüm komutanları demiş ki ya cuma çıkarsınız usta birliğine cuma teslim olursunuz 1 hafta eklenr şafağınıza demiş yada cuma çıkarsınız pazar günü buraya teslim olursunuz akşama bigün kalıp p.tesi sabah çıkarsınız usta birliğine 1 gün yol izniniz olur demiş...
ankarada kalabilirsen 3 gün öyle yapalım diyo mantıklı olanda sonuncu zaten gibime geldi şimdi gelse 1 hafta eklencek yaa :(( akşama kadar kararını wer dedi ne yapmam gerek??? siz olsaydınız hangisini terch ederdiniz??

Hic iyi deilim. Bugun canin ucak biletlerini otellerini ayarladim. Dedim rahat etsib. Oda zor bulunuyo zaten. Annesini de alip arabayla gidicektik. Aksam aradi. 22.30 gibi. Bende yatti diye arkadasimla konusuyordum.m. Bana 9.30 ta uyuyoruz demisti. Kizdi. Dedi gecenib yarisi kimle konusuyorsun sen? Aacikladim iste. Dedi sen ne yapmissinn? Dedim ne olsu? Bana sormadan nsil otel ayarlarsinn? Sokk oldumm. Ben rahar etsin diye otel arastirdim tum gun. İlerdede bana sormadan is yapma defi. Cocuk azarliyo sanki. Ulan 30 yasina gelmisim. Bi de defim sevinir hem. Bi tesekkur eder. Onun icin babami ikna edene kadar canim cikti. Gidiyim dedim. Bi sagolu bile haketmemisim demek. Bi de ustune bana bagiriyorr. Bunu bi kere daha yapti gecen hafta. Otobus bulamamistim yarim yanalak is yapiyon konusmak istemiyirum senle demisti. Bugun 2. Şok. Dedimm yeter artik. Asker masker dinlemem ben. Yemib torwnine de gelmitom dedim. Ne hali varsagorsun surunsunn. Zaten gelmeni istiyorum da dememisti. İyilikten anlamayan ibsana yapcak biseyim yok. Gerekirse tuzugu de atarimm.

:( Offf nasıl üzüldüm şu yazdıklarına..Ya sanki bir tek askere bunlar gidiyor. Bu naz niye yani anlamıyorum. Tamam psikolojilerini bilmiyoruz ama bu kadarda olmaz yani. Canım benim ben bunun bir kılıf olduğunu düşünüyorum. Cumaya kadar sabredeceğim yani o dönene kadar. Ben gitmeden ona arkadaşlarımla iki gece hazırladım..Asker pastası falan yaptırdım, utanır diye evde bıraktım pastayı. Gelincede söyledim, evet iyiki oraya getirmemişsin dedi ve teşekkür etti. Yemedi bile! Zaten gitmeden yapmadığını bırakmadı. Orada da üç günde bir arıyor, son aramasında, tam arayacaktım bugün içtimaya çağırdılar dedi. Neden soğuk konuşuyorsun diyip, küfretti, şoka girdim! Yüzük konusunda sakın acele etme canım, o noktaya gelmek hiç kolay değildir eminim..Bir görüş bakalımi herkesin dediği gibi bende görüşüp konuşmandan yanayım..

Kızlar bu son 4-5 gün nete hiç girmeyim bari vay arkadaş hiç mi gitmeyen yok benimle aynı kaderi paylaşan yok yaa. Ne güzel herkes gidio :58: Okudukça üzülüyorum dicem ama üzülmekte değil galiba gitmek görmek istemek. Gitmeyenler yani gidemeyenler nerdesiniz :59:

Bende gitmiyorum canım..Daha doğrusu gitme imkanım var ama sevgilim istemiyor..Hala saçına kıyafetine alışamadı sanırım.. :19:

Back
X