341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

iyi geceler arkadaşlar... bu yazma konusunu ben de düşündüm uzun uzun değil de notlar şeklinde yazıp bi kutuya koyup geldiğinde vermeyi düşündüm. uzun uzun yazmayı beceremicem gibi geldi :) kutu veya şişeyi süsleyip veririm diyorum. hatta 156 civarı bir sayı tutturabilirsem notlarda iyi olur sanki :) Siz ne dersiniz?

Bu da değişik ve güzel bi fikir canım. Uzun uzun yazamam diyosan bu daha iyi olur senin için de hem :34:

bir şeyler yazdım ama şunu yapmayı özledim bunu yapmayı özledim. sevgi sözcükleri, şiirlerden dörtlükler vs. bakalım sonunu getirebilcem mi :)
bu arada ben de öğretmenim kızlar fen ve teknoloji, sevgilim de teknoloji tasarım. Allah hepinize kolaylık versin. Bence de öyle kpss illeti herkesi mahvediyor aklı olan okumasın veya cok atanabilen bir bölüm okusun :(

iyi geceler arkadaşlar... bu yazma konusunu ben de düşündüm uzun uzun değil de notlar şeklinde yazıp bi kutuya koyup geldiğinde vermeyi düşündüm. uzun uzun yazmayı beceremicem gibi geldi :) kutu veya şişeyi süsleyip veririm diyorum. hatta 156 civarı bir sayı tutturabilirsem notlarda iyi olur sanki :) Siz ne dersiniz?

iyi geceler canım.. basta yazsammı okurmu ki çok mu saçma olur ne yazıcmki diye bi dünya düşünmüştüm bende..
ama onlar ordayken ve iletişim bu kadar sınırlıyken bu askerlik işi bittiğinde onlara naptığımızı anlatmanın başka yolu yok sanırım..:) ben olsam çok hoşuma giderdi heralde ama tabi erkek milletinin düşüncesi nasıl olur bilmiyorum..:1:

bi başlamayı dene uzun uzun yazarsın bence:))

bir şeyler yazdım ama şunu yapmayı özledim bunu yapmayı özledim. sevgi sözcükleri, şiirlerden dörtlükler vs. bakalım sonunu getirebilcem mi :)
bu arada ben de öğretmenim kızlar fen ve teknoloji, sevgilim de teknoloji tasarım. Allah hepinize kolaylık versin. Bence de öyle kpss illeti herkesi mahvediyor aklı olan okumasın veya cok atanabilen bir bölüm okusun :(

Evet ben şu anda mesela okul öncesi öğretmenliği okumadığıma çook pişmanım ama napalım bizim de vardır bi yerde kısmetimiz bakalım..

uzun uzun yazmayı da denicem madem olur diyosunuz cesaret geldi :)
biz atandık fakat atansan da sorun hiç bitmiyor. ben istanbuldayım sevgilim erzurumda öğretmen. askerlik bitse hasret yine bitmiyor yani :(

bizimki telefon kullanamıcak yaa çok riskli diyo yakalanınca asla tawiz wermiyolar kesn ceza alıyomuş o da aldı ama biyere bıraktı çarşı iznine çıktığında alcak kullancak ama aış yapmadan çıkamıyoz çarşıya dedi bayramdan sonra geçecekler bayramda yatışş diyo :) ooooooooooof yaaa ben geleceği günü iple çekiyorum atladım boynuna o ilk an gördüğümde hala ordayım :((( çooooook özlüyorum dün bu zamanlar yoldaydım geliyodum bursadan :(((

Canim ilk sarilmamizi bende unutamiyorum. Kotu olmustum cok. Askeriyede beklemeye basladim. 25dk bekledik anons etmelerini. Herkesin suratina bakiyordum bu benim askerimmi diye. Kalbim agzimdaydi. O an onu gordugum an zaman durmus gibiydi. Off off.

Ben yatıyorum artık kızlar malum yarın bayram erken kalkmak lazım. Bayramınız kutlu olsun, her şey gönlünüzce olsun. İnşallah yarın askerleriniz bol bol arar güzelce konuşursunuz. Yarın görüşürüz kızlar hoşçakalın.. :70:

Kızlar sizleri çok çok özledim:(Siz olmadan günler zor geçiyor ama malum bayram telaş var her evde.Bir de sahte gülücükler saçıyoruz etrafa bu kadar hasret çekerken.Yazılarınızı okuma fırsatı bulamadım ama hepiniz çok iyisinizdir umarım.Şimdiden bayramınız kutlu olsun, şeker gibi bol sevgi ile geçsin :69:

Canlarim sizede iyi bayramlar. Bu bayram askerimle gezmemiz gerekiyordu akrabalari ama yalniz gezcem. :18:

Kızlar sizleri çok çok özledim:(Siz olmadan günler zor geçiyor ama malum bayram telaş var her evde.Bir de sahte gülücükler saçıyoruz etrafa bu kadar hasret çekerken.Yazılarınızı okuma fırsatı bulamadım ama hepiniz çok iyisinizdir umarım.Şimdiden bayramınız kutlu olsun, şeker gibi bol sevgi ile geçsin :69:

Biz de seni ozledik canim. Sanada: iiyi mutlu bayramlar canim.:3:

Gunaydinn. Askerim aradi bayramlastik. Ayagini burkmus top oynarken. Poff. Onsuz bayram geciricegom icin keyfim yok hic bugun. İnsallah gun icinde iyi olurum. Ona ihtiyacim var. Ozluyorumm.:58:

meraba kızlar hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarımm askerlerimizsiz bu bayramın tadı yok ama :(( sabah aradı bayramlaştık :(( hiç biyere gidesm yok off yaaa:((

hadi gözün aydın cnm sewnm senin adına ben ne zaman görcem bidaha km bilir ooffffff:((((((

Allah kolaylık versin hepinize.ben en geç haftada bir görüyorum.ilk haftasonu görüş vardı,sonra bi haftayı bulmadan yemin töreni oldu.cumartesi yine beraberdik,yine 4-5 gün geçmişken bayram izni dolayısıyla görüşeceğiz...bunun dışında çarşı izinleri 2 haftada bir olacakmış şimdilik.ben de bi haftasonu ben ziyarete giderim,diğer hafta nişanlımın çarşı izninde ortak bi yerde buluşuruz diye düşündüm.bakalım nasıl olacak.bu arada bayramdan sonra gerekli kaynak kitapları temin edip hakimlik sınavına ve kpss'ye hazırlanmaya başlayacağım inşallah.böylelikle günler daha hızlı geçer belki

Back
X