341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

canım eğer askerden sonra hemen resmi bişeyler olacaksa sen bilirsin aramak konusunda ama daha bi süre bekleyeceğiz diyorsan aramasan daha iyi olur bence.çünkü resmi bişeyler olmadığı halde çok fazla beklentiye giriyor kayınvalide adayları.tabi karaktere de bağlı ama karmaşık bi durum:26:

hosgeldn cnım buarada gözünaydın askerin bayram iznine cıkıyormus :))) demiştim de mi sana :)))
canım bilemedimki aslında kadın beni biliyo resmimi filan gördü ama askerden geldikten sonra hemen bişeyler olmayacak,daha zaman var..ya aslında aramamam daha ii olur sanırım ama aramak da istiyorum offff :((((((((((

İyi geceler kızlar :3:
Nasılsınız?
Bugün askerimle doya doyaaa konuştuk ailesi yanında bayram boyunca ziyaretine gidecekler o yüzden telefonda rahatça konuştuk bugün. Bi de akşam yatmadan aradı. Dedi günleri sayma, ben de saymıyorum, 100den sonra sayarız dedi. Yoksa geçmez dedi. Ben sayıyorum her gün ama :(

yok kız düşünmez kadın öyle,anlıyodur onu teselli ettiğini :)) yaa bişey soracagım kızlar..burdakilerde yardım ederse sevinirim.sevgilim askere gitmeden önce annesinin numarasını verdi eger aramak konusmak istersen ara annemle konus diye.bende konusmak tanısmak filan istiyorum ama arasm mı aramasam mı bilemedm ne yapıyım ya bi fikir verin :S

valla canım benimki bana çok söylemişti seni annemle tanıştırıyım die ama ben hep hayır demiştim ağırlığımı koruyum die :1: şaka bi yana ya nasıl bi kadınla karşılaşacağımı bilmediğim için yarın bigün bişiler olur ne diyeceği belli mi olur die istemedim ama resmi olarak tanışınca hiç de öle bi insan olmadığını anladım ama yinede önce tanışmadığıma pişman değilim tabi. ama dediğim gibi nasıl bi insan olduğunu bilemedim için tanışmak istemedim ben benim şansıma iyi çıktı ama dediğim gibi tam terside çıkabilir iyki tanışmamışım da diyebilirdim nasıl bi insan olduğuna bağlı canım ya.

valla canım benimki bana çok söylemişti seni annemle tanıştırıyım die ama ben hep hayır demiştim ağırlığımı koruyum die :1: şaka bi yana ya nasıl bi kadınla karşılaşacağımı bilmediğim için yarın bigün bişiler olur ne diyeceği belli mi olur die istemedim ama resmi olarak tanışınca hiç de öle bi insan olmadığını anladım ama yinede önce tanışmadığıma pişman değilim tabi. ama dediğim gibi nasıl bi insan olduğunu bilemedim için tanışmak istemedim ben benim şansıma iyi çıktı ama dediğim gibi tam terside çıkabilir iyki tanışmamışım da diyebilirdim nasıl bi insan olduğuna bağlı canım ya.

ya aslında tanısmamak en iyisi sanırım belki kadın lafcı filan bişeyse bak bak kız da arada daha resmi bişey yokken hemen tanısmak istiyo filan diye laf cıkarır ben dayanamam işte..neyse ya vazgeciorum ben bu fikirden.bide bulundugumuz sehir küçük,herkes birbirini tanır ona buna der ailemin kulagına gider kötü olur.cnım dediğin gibi kadın nasıl birsey bilmiyorum..bu fikir iyiy geldi sagolasın:46:

İyi geceler kızlar :3:
Nasılsınız?
Bugün askerimle doya doyaaa konuştuk ailesi yanında bayram boyunca ziyaretine gidecekler o yüzden telefonda rahatça konuştuk bugün. Bi de akşam yatmadan aradı. Dedi günleri sayma, ben de saymıyorum, 100den sonra sayarız dedi. Yoksa geçmez dedi. Ben sayıyorum her gün ama :(

Hosgeldin canim. Ne yapalim bayrmi onlarsiz gecirmeye calisiyoruz. Saymadanda olmuyo. İster istemez sayiliyo. 45 dk sonra safak 137 olcak.:31:

Hosgeldin canim. Ne yapalim bayrmi onlarsiz gecirmeye calisiyoruz. Saymadanda olmuyo. İster istemez sayiliyo. 45 dk sonra safak 137 olcak.:31:

Evet olmuyo ister istemez gözüm takvime takılıyo :26:
Bayram onsuz hiiçç güzel geçmiyo hep bi yanım eksik :(
137 mi oluyo şafak? ben daha fazla saymıştım sanki :26:

Evet olmuyo ister istemez gözüm takvime takılıyo :26:
Bayram onsuz hiiçç güzel geçmiyo hep bi yanım eksik :(
137 mi oluyo şafak? ben daha fazla saymıştım sanki :26:

Google a 341. Donem safak sayaci yaz canim. Cikiyo bi saat. Orda yaziyo. 137 olcak. Gecen yuzdelik dilim de yuzde 11.:24:

ya aslında tanısmamak en iyisi sanırım belki kadın lafcı filan bişeyse bak bak kız da arada daha resmi bişey yokken hemen tanısmak istiyo filan diye laf cıkarır ben dayanamam işte..neyse ya vazgeciorum ben bu fikirden.bide bulundugumuz sehir küçük,herkes birbirini tanır ona buna der ailemin kulagına gider kötü olur.cnım dediğin gibi kadın nasıl birsey bilmiyorum..bu fikir iyiy geldi sagolasın:46:

nedemek canım herzaman :61: doğru kararı verdin bu oğlan anneleri en iyiside bi tuhaf oluyo zaten boşşver birazdaha merak etsin seni gösterme kendini öle daha iyi oluyo inan seninki aradığında sorarsa aradınmı die resmi bişiler olunca tanışcaz nasılsa biraz daha bekleyim tanışmak için dersin :34:zaten küçük biyermiş yaşadığın yer boşver acele etme

kızlaaaaaaaaaaar nabersiniz çok mutlyum askerm aradı da yarın bayram diye komutanı izin wermiş çarşıiznine çıkıyo:))) çok mutluyumm:64::64::64::64:aslında normalde atış falan ypmadan olmuyomuş izin ama saolsn komutanı wermiş zin yarn 9 da alacak telefonunu çarşıdan sonra nette tel.de bol bol konuşcaz görüşceeezzz inş. sizlerde en kısa zamanda görüşürsünüüüüz:66::66::66::66:

kızlaaaaaaaaaaar nabersiniz çok mutlyum askerm aradı da yarın bayram diye komutanı izin wermiş çarşıiznine çıkıyo:))) çok mutluyumm:64::64::64::64:aslında normalde atış falan ypmadan olmuyomuş izin ama saolsn komutanı wermiş zin yarn 9 da alacak telefonunu çarşıdan sonra nette tel.de bol bol konuşcaz görüşceeezzz inş. sizlerde en kısa zamanda görüşürsünüüüüz:66::66::66::66:

Canım gözünaydın çook sevindim senin adına :70:
Yarın bol bol görüşüp hasret giderirsiniz ne güzel :61:

oohhh darısı benim ve benim gibilerin başına ama ben çok beklermişim gibime gelio oooooff offff ne sefiliz yaaaa :60::60:

ayy inş. yaa warya hiç görmemiş gibiyim ayrılalı 2 gün oldu ama ben hala ilk gün ki gibiyim inş. sizlerde görüşürsünüz :46:

Çok iyi anlıyorum seni canım ne kadar görüşsek de doyamıyoruz..
inşallah biz de görşürüz en kısa zamanda yüzünü de görürüz askerlerimizin :69:

oohhh darısı benim ve benim gibilerin başına ama ben çok beklermişim gibime gelio oooooff offff ne sefiliz yaaaa :60::60:

öyle düşünme tatlım bizim de hiç umudumz yoktu hatta 1 günde geç teslim oldu komutandan azar işitcek çok diye korktuk adam çarşı izni bile werdi aksine saolsun :))))))

öyle düşünme tatlım bizim de hiç umudumz yoktu hatta 1 günde geç teslim oldu komutandan azar işitcek çok diye korktuk adam çarşı izni bile werdi aksine saolsun :))))))

canım bugünkü sesini bi duysaydın tükenmişti resmen yorgun çaresiz canı sıkkın çarşı izninine bile çıkamam belki dedi çok kötü burası dedi acemi bitsin rahat rahat konuşalım diodum böle oldu hayırlısı ya oda ordakiler gibi psikolojisi bozulur die korkuyorum :59:

kızlar herşey çok kötüye gidiyo.anlayışlı bi insanım ama sanırım dayanamayacak gibi oluyorum.kıskançlığı tavan yaptı sevgilimin.burnumdan getiriyo her aradığında ve asıl en kötüsü sigarayı zor bıraktırmıştım ve şoooook askerde 2 haftadır tekrar başlamış. benim aklım almıyo ya sigara ya ben demiştim var mı ötesi? beni kaybetme korkusu yaşamıyo mu acaba? telefonda bu itirafını dinlerken ağlamamak için zor tuttum kendimi ve çok fazla konuşmadan kapattım.nolcak şimdi bilmiyorum? bi süre arama desem asker psikolojisi malum hiç kolay olmıcak... :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43:

kızlar herşey çok kötüye gidiyo.anlayışlı bi insanım ama sanırım dayanamayacak gibi oluyorum.kıskançlığı tavan yaptı sevgilimin.burnumdan getiriyo her aradığında ve asıl en kötüsü sigarayı zor bıraktırmıştım ve şoooook askerde 2 haftadır tekrar başlamış. benim aklım almıyo ya sigara ya ben demiştim var mı ötesi? beni kaybetme korkusu yaşamıyo mu acaba? telefonda bu itirafını dinlerken ağlamamak için zor tuttum kendimi ve çok fazla konuşmadan kapattım.nolcak şimdi bilmiyorum? bi süre arama desem asker psikolojisi malum hiç kolay olmıcak... :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43:

canım seninki nerde askerdi eğer benimki gibi biyerdeyse ve tiryakiyse bu dönemde biraz üstüne gitme ya sigara ya ben desende çünkü yapacak hiç bişeyleri yok bırak içsin eğer onuda yapmazsa daha çok bunalıma girer üstüne gitme gelince bırakır nasılsa bak demekki kötü günler geçirio ki sana sarmış resmen kıskançlığı artmış sigaraya başlamış tekrar oyuzden kotü şeyler düşünme rahat ol ikinizid üzecek onu daha fazla yanlış düşüncelere sevkedecek ani kararlar alma tamda kıskançlığı arttığı bi dönemde arama demen onu direk şüpheye sokar sıkma canını geçecek sabırrrrrr

Back
X