341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

arar hemencik inşallah :70:

en büyük sorun askerlik, sonra iş.. eniştenin işi varsa daha rahat olur canım. yoksa da 2 seneye kadar bulur zaten :)

valla benimde 1.5 sene var ama zaten nişandı düğündü zor hazırlanılıyor.inş sana da nasip olur en güzelinden

Olur canım her şey hayırlısıyla inşallah.. Bi anda geçiverir zaman hazırlanırken anlamazsınız bile. Ben mesela hiç unutmuyorum geçen sene nişanımıza 80 gün vardı nasıl geçicek yaa diyodum şimdi üzerinden 1 yıl geçmiş ve hiç anlamadım nasıl geçtiğini :97:

canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim
iş potansiyeli epey yüksek askerlik zaten aradan çıkıyo
ama ailem okul biter bitmez evlenemezsin diyip duruyo
anlamadım gitti yaş olcak 25 okul bittiğinde turşumumu kurcaklar

bakırköyde kuzemimin düğünü için elbise bakarken bu gelinliğe benzer bi elbise görmüştüm siyahtı o omuzlar sırt neredeyse aynıydı
ama çok hoşuma gitmişti
gerçekten çok güzel bi model

canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim
iş potansiyeli epey yüksek askerlik zaten aradan çıkıyo
ama ailem okul biter bitmez evlenemezsin diyip duruyo
anlamadım gitti yaş olcak 25 okul bittiğinde turşumumu kurcaklar

onu bende düşündüm okul biter bitmez evlenme biraz kötü olacak.ama ne bileyim sonuçta benim hayatım ,ben birazda genç anne olmak istiyorum hani ona kavuşmakda önemli bi etken tabi ama önemli olan ikimizin bir hayata erken başlaması.yapılacak çok fazla hayalimiz var:69:

cnmmm ckkk tskr edrm verdgn bılgı ıcın ckk saol ckk:)ıns hersy yoluna grer yksa bseklde ck zor acaba esının yanına gelen benmkımı o tez arkds olur ıns odur yaaa :(ckk ozledm tatlım ya aramıo ck ugrastı aradı ama artg kestı bana zmn ver demıstm annesne oda solemıs snr kestı aramyı ıste:(öle oldu ıste crsı ıznıne cktgnı faceye grdgnden fln blyrm takıpteym gzlıcene:)demk gorevlerı dha bellı olmams ha ayy numarası vr aradgn en ck aradgı numara vr hata ama onun aramsnı beklıommm :(hergun arıomu hemn hemn yanı cnm dedgn dgru ama ahhh anltsmm yk krldm ckkksozlrı ck zruma gttı ınankı:(:5:

önemli değil canım ne demek bende 337 lerden bi arkadaşı bulmuştum ne kadar sevinmiştim herşeyi ona soruyodum.Eşlerimizi orda buluşturmuştuk hatta :)) isimlerini verdik birbirine.inşallah kısa zamanda arar ve aranızdaki sorunu hallaedersiniz.Valla eşimin yanına gelen kim bilmiyorum :)) inşallah seninkidir rahat eder orda çünkü.Hergün her dakika konuşabiliyoruz biz eşimin bulunduğu odada masa tel var ordan arıyorum ben 24 saat nöbette 24 saat dinleniyor.

önemli değil canım ne demek bende 337 lerden bi arkadaşı bulmuştum ne kadar sevinmiştim herşeyi ona soruyodum.Eşlerimizi orda buluşturmuştuk hatta :)) isimlerini verdik birbirine.inşallah kısa zamanda arar ve aranızdaki sorunu hallaedersiniz.Valla eşimin yanına gelen kim bilmiyorum :)) inşallah seninkidir rahat eder orda çünkü.Hergün her dakika konuşabiliyoruz biz eşimin bulunduğu odada masa tel var ordan arıyorum ben 24 saat nöbette 24 saat dinleniyor.

ayy o görev neymiş docalan cuma günü görevlerimiz belli olacak dedi bir umut bende dua ediyim:D

onu bende düşündüm okul biter bitmez evlenme biraz kötü olacak.ama ne bileyim sonuçta benim hayatım ,ben birazda genç anne olmak istiyorum hani ona kavuşmakda önemli bi etken tabi ama önemli olan ikimizin bir hayata erken başlaması.yapılacak çok fazla hayalimiz var:69:

valla bende öyle diyorum benim hayatım hele bi iş ciddiye binsin de
bizimkilerin söylediği laf işte
bir de 3 yıldır ailemden ayrıyım bursa da yaşıyorum sonuçta
istanbula dönmeyi hiç istemiyorum

valla bende öyle diyorum benim hayatım hele bi iş ciddiye binsin de
bizimkilerin söylediği laf işte
bir de 3 yıldır ailemden ayrıyım bursa da yaşıyorum sonuçta
istanbula dönmeyi hiç istemiyorum

bende geçen düğüne gittim gelinde baya ağlıcak gibiydi.içimden geçirdim kaç senedir yalnızım ben evlenirken ağlayacakmıyım diye:1: evde de bi ara yalnız kalıyordum yemekti bulaşıktı çamaşırdı faturasıydı aidatıydı öğrendim kendi başıma evlensemde üzerimden az biraz yük kalksa keşke:1: şimdi kardeşimle kalıyorum o bile çok şey değiştiriyor.

Aşkımla konuştuk şimdi. Ya ben bu zaman nasıl geçiyo onla konuşurken vallahi anlamıyorum yaaa :((( Hemencecik geçti zaman ve kapattık telefonu gene oysa yarım saat olmuş :(( Ağlıycam ya şu zaman geçiceği yerde geçmiyo da geçmiyceği yerde nasıl geçiveriyo :(( Doyamadım kiiiiiiiiii :69:

Aşkımla konuştuk şimdi. Ya ben bu zaman nasıl geçiyo onla konuşurken vallahi anlamıyorum yaaa :((( Hemencecik geçti zaman ve kapattık telefonu gene oysa yarım saat olmuş :(( Ağlıycam ya şu zaman geçiceği yerde geçmiyo da geçmiyceği yerde nasıl geçiveriyo :(( Doyamadım kiiiiiiiiii :69:

benimki baya dalga konusu oldu telefon konusunda ama bizde doyamıyoruz.ayy ilk gittikleri zamanı hatırlıyomusunuz kızlar 2 dk konuşsak ne büyük olaydı:1: ben bi kere 13 dk konuşmuştumda herkese söylemiştim 13 dk oley falan diye şimdi kaç 13 oldu ama hala do-ya-mı-yo-rum!

canım ya maşallah, biz hiç yarım saat konuşamadık. en fazla 15 dk.. ama günde iki sefer arıyo bizimki. hepte çok yoğun arkadaki askerlerin sesini duyuyorum o derece.. neyse buna da şükür..

Son düzenleme:
benimki baya dalga konusu oldu telefon konusunda ama bizde doyamıyoruz.ayy ilk gittikleri zamanı hatırlıyomusunuz kızlar 2 dk konuşsak ne büyük olaydı:1: ben bi kere 13 dk konuşmuştumda herkese söylemiştim 13 dk oley falan diye şimdi kaç 13 oldu ama hala do-ya-mı-yo-rum!

Evet ilk zamanlarda öyleydik yaa 2 dk bile seslerini duysak yetiyodu ama şimdi yok ben anlamıyorum biri biz telefonla konuşurken saatleri ileri alıyo bence mümkün değil bu kadar çabuk geçemez yaaaa :9::9::9:
Doyamıyorum o kadar çok şey anlatasım var ki ama hep yarım kalıyo :59:

canım ya maşallah, biz hiç yarım saat konuşamadık. en fazla 15 dk.. ama günde iki sefer arıyo bizimki. hepte çok yoğun arkadaki askerlerin sesini duyuyorum o derece.. neyse buna da şükür..

Biz de akşamları konuşuyoruz 9 buçuk gibi arıyo genelde o saatlerde daha tenha oluyomuş telefon yarım saate yakın konuşuyoruz ama diyorum ya bana 5 dk gibi geliyo hiçbi şey anlamıyorum :26:

ayy ne 13 dk sı ya acemi birliğindeyken daha çok konuşuyoduk biz
günde bir kere aramaya çalışıyo o da zar zor
bugün 4 dk konuştuk ama 2gündür annesini aramadığını söyledi
anca seni arayabiliyorum dedi düşünün yani

selam kızlaaarrrrrr.... aşkım aradı az önceee epey uzun knştk bizz rahat telefon konusunda diyarbakırr malum herkeste cep telefonu oldugu için sabitlere tenezzül etmıyorlar heralde:27::27::27: bizim işimize yarıyor:16: görevler hala belli değil perşembe olckmş heralde... bnmki türkçe öğretmeni oldugu için kütüphaneye alcklarmş inş inş niş dua edın kızlaarr.... ahseeeeeeeenn ne bu acele kızz, kış gelini olmaa yaz gelini olmak daha hoş kanmca:69: hem de hazrlıkları beraber yaparsınızz, daha hoş olur:69:

vlha negzll cnm ya ben 10gundr sesnı dhı duymuorm ne ses ne goruntu 4gndrde aramayı kestı ondn once arıodu acmıodm pes ettı galıba belkıde brktı benı:(bksana herkz beklıo knsyo ben öle saf saf okuom hcbrseydn hbrm dhı ykk ınanrmısn sdece pendıkte askerlk yapıo okdrını blyrm:(npm artk canısaolsn onmlı dl aramsada rht olsn ytr bana buda:5::5:

tlfk arkdsm ozlden yzamdm mesj sayımmı ne yokmus brdan yazım dedım :(

canm ckk tskr edrmmm ya byle brzmnda bnm bu ktu gunumu grup bana zmn ayrdgn ıcın Allh rzı olsn senden ınan tek tek okudm yaznı ınanırmsn dun brktm grurumu dedmkı arasn bgn acacam hata telfnm calınca bıle her sefrnde kostm ama o dıldı.ck tartsmalrmz oldu ama bukdr uzamdı yaa ben nptm dıom kendı kendıme hersynı arastrdm ettm askere gt gel dugunmz olsn dıe nelr nlr yaa ben bnu hc haketmedm hcc 3senemı vrdm dıle kolay ınsan pesıme duser dusmedı hemn brktı aramyı annesne dedgm su az yanlz kalsn dedm bende oda untlm tartsmamzı yksa acarsm ben nptm ettm der busefr dhada zoruma gder hc bsyı anlamadnmı derken ole byle ılerı gerı tartsrzzz dedm oda tmm dedı sylım sen dyene kdr senı aramıck kzm dedı pekı dedm ıste cmrt msne grdm branda yzdı knsmak ıstermsn yksa brz daha zmna ıhtycn vrmı dıee hemn kapadm msnı carsı ıznındeymıs demkkı :(ondn snr bdha 4gndr hc aramdı benı blıomsn gunler hıcc gecmıo hc ne ses ne gruntu vr face sıne pzr gnu resmlernı kymus herkz grmus yorumlr ypmıslr bende gzlıce br bakm ne vr ne yok dıe bı grdm bıde bktmkı resmlerını yuklemısss ama nslll agldm hem baktm hem agldm yaaa ben nedn ckyrm bunlrı eller yorumlr ypıoda ben dıskapının dısmandlı gbı kala kaldımm ortada yaaa dıslandm resmn oysaa bendm heranında ynnda olan herseynı dusunen ama bu hallere dustummm:5:senn askern nerde ypıo cnmm ck tskr edrm ya okdr doluymkı ınan vrya sırf grıomkı brdan brseyler duyarm pendıkte askerı olanlrdn dıe o bıle rhtlatr benı dıe:(annesı gılıde aramıom sormuom ona dıcekler dıe :(

Back
X