- 9 Eylül 2009
- 6.005
- 237
- 173
- 38
şimdi benimki nöbette ona söyleyemicem ama bu fatmagülün gelinliği beni benden aldı.çokkk beğendimondan önce pronoviasa sürekli bakıyordum ama bu beni mahvetti!
![]()
Nasıl bir şey ki merak ettim :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi benimki nöbette ona söyleyemicem ama bu fatmagülün gelinliği beni benden aldı.çokkk beğendimondan önce pronoviasa sürekli bakıyordum ama bu beni mahvetti!
![]()
Nasıl bir şey ki merak ettim :44:
arar hemencik inşallah
en büyük sorun askerlik, sonra iş.. eniştenin işi varsa daha rahat olur canım. yoksa da 2 seneye kadar bulur zaten :)
valla benimde 1.5 sene var ama zaten nişandı düğündü zor hazırlanılıyor.inş sana da nasip olur en güzelinden
Olur canım her şey hayırlısıyla inşallah.. Bi anda geçiverir zaman hazırlanırken anlamazsınız bile. Ben mesela hiç unutmuyorum geçen sene nişanımıza 80 gün vardı nasıl geçicek yaa diyodum şimdi üzerinden 1 yıl geçmiş ve hiç anlamadım nasıl geçtiğini :97:
canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim
iş potansiyeli epey yüksek askerlik zaten aradan çıkıyo
ama ailem okul biter bitmez evlenemezsin diyip duruyo
anlamadım gitti yaş olcak 25 okul bittiğinde turşumumu kurcaklar
cnmmm ckkk tskr edrm verdgn bılgı ıcın ckk saol ckk:)ıns hersy yoluna grer yksa bseklde ck zor acaba esının yanına gelen benmkımı o tez arkds olur ıns odur yaaackk ozledm tatlım ya aramıo ck ugrastı aradı ama artg kestı bana zmn ver demıstm annesne oda solemıs snr kestı aramyı ıste
öle oldu ıste crsı ıznıne cktgnı faceye grdgnden fln blyrm takıpteym gzlıcene:)demk gorevlerı dha bellı olmams ha ayy numarası vr aradgn en ck aradgı numara vr hata ama onun aramsnı beklıommm
hergun arıomu hemn hemn yanı cnm dedgn dgru ama ahhh anltsmm yk krldm ckkksozlrı ck zruma gttı ınankı
![]()
önemli değil canım ne demek bende 337 lerden bi arkadaşı bulmuştum ne kadar sevinmiştim herşeyi ona soruyodum.Eşlerimizi orda buluşturmuştuk hatta :)) isimlerini verdik birbirine.inşallah kısa zamanda arar ve aranızdaki sorunu hallaedersiniz.Valla eşimin yanına gelen kim bilmiyorum :)) inşallah seninkidir rahat eder orda çünkü.Hergün her dakika konuşabiliyoruz biz eşimin bulunduğu odada masa tel var ordan arıyorum ben 24 saat nöbette 24 saat dinleniyor.
onu bende düşündüm okul biter bitmez evlenme biraz kötü olacak.ama ne bileyim sonuçta benim hayatım ,ben birazda genç anne olmak istiyorum hani ona kavuşmakda önemli bi etken tabi ama önemli olan ikimizin bir hayata erken başlaması.yapılacak çok fazla hayalimiz var![]()
vermem doğru mu bilmiyorum ama linki vereyim:**♥**FaNcy**♥** Melis**♥** WoRLD**♥**: Fatmagül'ün Akay gelinliği {yenilendi}
valla bende öyle diyorum benim hayatım hele bi iş ciddiye binsin de
bizimkilerin söylediği laf işte
bir de 3 yıldır ailemden ayrıyım bursa da yaşıyorum sonuçta
istanbula dönmeyi hiç istemiyorum
Aşkımla konuştuk şimdi. Ya ben bu zaman nasıl geçiyo onla konuşurken vallahi anlamıyorum yaaa(( Hemencecik geçti zaman ve kapattık telefonu gene oysa yarım saat olmuş
( Ağlıycam ya şu zaman geçiceği yerde geçmiyo da geçmiyceği yerde nasıl geçiveriyo
( Doyamadım kiiiiiiiiii
![]()
Aşkımla konuştuk şimdi. Ya ben bu zaman nasıl geçiyo onla konuşurken vallahi anlamıyorum yaaa(( Hemencecik geçti zaman ve kapattık telefonu gene oysa yarım saat olmuş
( Ağlıycam ya şu zaman geçiceği yerde geçmiyo da geçmiyceği yerde nasıl geçiveriyo
( Doyamadım kiiiiiiiiii
![]()
benimki baya dalga konusu oldu telefon konusunda ama bizde doyamıyoruz.ayy ilk gittikleri zamanı hatırlıyomusunuz kızlar 2 dk konuşsak ne büyük olaydıben bi kere 13 dk konuşmuştumda herkese söylemiştim 13 dk oley falan diye şimdi kaç 13 oldu ama hala do-ya-mı-yo-rum!
canım ya maşallah, biz hiç yarım saat konuşamadık. en fazla 15 dk.. ama günde iki sefer arıyo bizimki. hepte çok yoğun arkadaki askerlerin sesini duyuyorum o derece.. neyse buna da şükür..
benimki baya dalga konusu oldu telefon konusunda ama bizde doyamıyoruz.ayy ilk gittikleri zamanı hatırlıyomusunuz kızlar 2 dk konuşsak ne büyük olaydıben bi kere 13 dk konuşmuştumda herkese söylemiştim 13 dk oley falan diye şimdi kaç 13 oldu ama hala do-ya-mı-yo-rum!
önemli değil canım ne demek bende 337 lerden bi arkadaşı bulmuştum ne kadar sevinmiştim herşeyi ona soruyodum.Eşlerimizi orda buluşturmuştuk hatta :)) isimlerini verdik birbirine.inşallah kısa zamanda arar ve aranızdaki sorunu hallaedersiniz.Valla eşimin yanına gelen kim bilmiyorum :)) inşallah seninkidir rahat eder orda çünkü.Hergün her dakika konuşabiliyoruz biz eşimin bulunduğu odada masa tel var ordan arıyorum ben 24 saat nöbette 24 saat dinleniyor.