341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

canım benim ki acemiliğini yapıyo hala yani ankaraya gitti yine hç aklına gelmiyomuyum ki oysa izindeyken iyiydi aramız

canım bizde de ben arıyorum da rahat konusuyoruz, 10 arıosam 3unde baglayabiliyorum telefonu, ve mesela ilk 3 gun kantine de gidemediler kart alamadı, bi arkdasından odunc alıp bana numarayı vermişti, sonra da baskasının kartından caldırıodu ben direk ordaki tlfnu arıyordum..o tlfnu askerler kullanamıyor olsaydı mesela mumkun degildi ulasmamız 3 4 gun..seninde o yuzdendir, numrası varsa ara istersen, ben acemi birligindeyken, kogusun onundeki ankesorun numarasını kaydetmiştim, onu arıyordum canım..sende bir dene..aklına kotu birsey getirme, bak aynı birlikte farklı bolukte olanların bile durumu aynı olmuyor..

canım yaaa kıyamam çok üzüldüm tam en kötü zamanda bozulmuş aranız konusup görüştüğünüz rahatca birbirinize ulaştığınız zaman olsa bi şekilde hallederdiniz derdinizi bu görüşememk dahada zorlaştırır herşeyi inşaallah düzelir arannız sıkma canını

evtt cnm bgn ıtıbryle 11gune grdm vlha artk baklm nezmn arar nezmn barısırz blemyrm artk dyanıyrm baska carem yk :(

Canım bak benim askerimde dün 12 den beri aramadı. Bugün 22:30 gibi mesaj geldi. Badisinde telefon varmış ondan attı. Olmasa yine atamıcaktı ve tahminen yarın ben arayacaktım. Telefon kulubelerinin oraya gitmelerine izin verilmiyormuş. Neden olduğunu bende bilmiyorum yarın öğrenicem nedenini. Senin askerinde bi problem olmasa arar muhakkak. Belki kontörü bitmiştir bişey olmuştur. Sen içini ferah tut. Olmadı sen yarın ara.

canım sen bi öğren nedenini banada haber ver olur mu beklicem bakalım kontürü bitmiş olamaz yeni gitti çünkü kart alması lazımdı

canım bizde de ben arıyorum da rahat konusuyoruz, 10 arıosam 3unde baglayabiliyorum telefonu, ve mesela ilk 3 gun kantine de gidemediler kart alamadı, bi arkdasından odunc alıp bana numarayı vermişti, sonra da baskasının kartından caldırıodu ben direk ordaki tlfnu arıyordum..o tlfnu askerler kullanamıyor olsaydı mesela mumkun degildi ulasmamız 3 4 gun..seninde o yuzdendir, numrası varsa ara istersen, ben acemi birligindeyken, kogusun onundeki ankesorun numarasını kaydetmiştim, onu arıyordum canım..sende bir dene..aklına kotu birsey getirme, bak aynı birlikte farklı bolukte olanların bile durumu aynı olmuyor..

ankesorlu telefonun numaraları bendede duruyoda aramak istemiyorum ben hala onun rahatlığından kaynaklandığını düşünüyorum ama alışmışım ya her gün sesini duymaya 3 gün olunca kötü oldum biraz

merhaba kızlar, nasılsınız ... eylül ayının ilk haftası bitti bile ha gayret zaman hızlanacak alıştıkça moralinizi bozmayın....

merhaba kızlar, nasılsınız ... eylül ayının ilk haftası bitti bile ha gayret zaman hızlanacak alıştıkça moralinizi bozmayın....

evt gun gectıkce ınsan alısıo eylulu bıle yarılıcaz neredyse ama sızlergene ıyısınz ben barısmadm dha kusuz 11gun oldu bgn grusmeylı baklm nekdr dha sbretcemmm:(:5:

Evet ikinci haftanın da ortasındayız.hemen bitsin eylül, ekim, kasım, aralık.. Şu 100e gelsek bi de ondan sonra daha çabuk geçse.

ben iyiyim canımmm , ne yalan söyleyeyim alıştım artık :1: zaman öyle yada böyle geçiyor işte... sen nasılsın bu arada ??

ekımın 25ımıydı ne 100e dusuo snrsı dha basıt ben smdılık hafta hafta sayıym 19hafta kaldı ıste bu haftada ckrsa 18 oluo:)öle dha az gelıo bana:34:

Back
X