341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

artık iş aramaya başladım canım bende bugun azda olsa msn den konustuk nasıl zayıflamış

benimkide zayıflamış öyle diyor. bizimki net cafeye gitmedi. biz cepten konuştuk. 1 den 4 e kadardı zaten çarşısı. anca işlerini halletti.
bende evdeyim canım. haftaya falan yavaş yavaş dışarı açılırım herhalde artık. sen nişanlı yada sözlümüydün canım?

benimkide zayıflamış öyle diyor. bizimki net cafeye gitmedi. biz cepten konuştuk. 1 den 4 e kadardı zaten çarşısı. anca işlerini halletti.
bende evdeyim canım. haftaya falan yavaş yavaş dışarı açılırım herhalde artık. sen nişanlı yada sözlümüydün canım?

evet canım 2 yıllık hatta 2,5 yıllık nişanlıyım ne yazık ki gelde cıldırma :27::27:

evet canımm yaaa sınavdı atamaydı askerlikti derken uzadı aslında biz adı konsun die erken davrandık oyuzden uzadı yani ole görünüo

olsun canım. sıkılma. geç olsun güç olmasın.
askerin gelince iş mi arıycak? yoksa halihazırda bir işi var mı?

olsun canım. sıkılma. geç olsun güç olmasın.
askerin gelince iş mi arıycak? yoksa halihazırda bir işi var mı?

var canım işi hazırda çok şükür doğuda ama batman merkez işte şu olaylar yüzünden canım çok sıkkın bu aralar

var canım işi hazırda çok şükür doğuda ama batman merkez işte şu olaylar yüzünden canım çok sıkkın bu aralar

Batmandamıydı askerin canım? Allah korusun. Kötü düşünme. Sağ salim dönücekler Allahın izniyle.
Vatan için gittin, benim için dönüceksin.
söz çok duygulandırıyor beni. :72:

Son düzenleme:
tuğçecim ben şimdilik çıkıorum canım gece yine devam edriz inş kendine iyi bak tatlım opüorum kocaman aeo

Batmandamıydı askerin canım? Allah korusun. Kötü düşünme. Sağ salim dönücekler Allahın izniyle.
Vatan için gittin, benim için dönüceksin.
söz çok duygulandırıyor beni. :72:

yok tatlım batmanda öğretmen kırklarelinde asker :)

bugün çarşı iznindeydi kızlar görüntülü konuştukk offf ne kadarda özlemişim yaaa :(((((((((( artık şu ekimde geçsin ekimin geçmesini hepsinden çok istiyorum nedense :(

kasımda bayrama gelcek inş aralıktada ben gitcem ocakta da dönüyorlar o yüzden ekim bi çıksın aradan yaaaaaaaaaa!!!!!!!:(

ohh ne güzel işte. benimki bayramda gelmicek uzamasın diye. kısmetse ben gidebilirim bayramdan sonra. geçicek bu günlerr elbetttt.

benım sozlumde askerde yemın torenı cuma gunu 92/3 gıttı uzun donem yapıcak 460 gun 1 ay bıle olmadı daha cok zor gercekten saatler bıle gecmıyo allah kavustursun arkadaslar allh sabır versın hepımıze :72:

kasımda bayrama gelcek inş aralıktada ben gitcem ocakta da dönüyorlar o yüzden ekim bi çıksın aradan yaaaaaaaaaa!!!!!!!:(

Benimki de izin kullanmıycak. Ama ben 5 kasım gibi gidebilirim yanına çünkü bi gün önce d.günüm :69: Bi gün gecikmeli de olsa birlikte kutlıycaz inşallah d.günümüü :66: ben de ekimde gidemiycem o yüzden ekim çabuk bitsin gitsiiinn :47:

benım sozlumde askerde yemın torenı cuma gunu 92/3 gıttı uzun donem yapıcak 460 gun 1 ay bıle olmadı daha cok zor gercekten saatler bıle gecmıyo allah kavustursun arkadaslar allh sabır versın hepımıze :72:

Canım biz alışmaya başladık artık 2 ay olcak bizim. Ama senin daha zor tabi. Allah yardımcın olsun inşallah zaman bi an önce geçer senin için de :70:

Back
X