geçsinn. hatta kasım aralıkta çok hızlı geçsin ve ocak gelsinn.
kızlar sızınkıler ne zaman gıttı askere ne kadar oldu yenı gıden warmı? hep konusalım dertleselım ıyı gelır bıze belkı aynı yerde askerlık yapıyolardır yazalım lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçsinn. hatta kasım aralıkta çok hızlı geçsin ve ocak gelsinn.
benım sozlumde askerde yemın torenı cuma gunu 92/3 gıttı uzun donem yapıcak 460 gun 1 ay bıle olmadı daha cok zor gercekten saatler bıle gecmıyo allah kavustursun arkadaslar allh sabır versın hepımıze![]()
Canım biz alışmaya başladık artık 2 ay olcak bizim. Ama senin daha zor tabi. Allah yardımcın olsun inşallah zaman bi an önce geçer senin için de![]()
kızlar sızınkıler ne zaman gıttı askere ne kadar oldu yenı gıden warmı? hep konusalım dertleselım ıyı gelır bıze belkı aynı yerde askerlık yapıyolardır yazalım lutfen
evet canım seni iyi anlıyoruz. ilk ay zor olur ama sonra alışırsın sen de. bi de iyi olduğunu duydukça rahatlarsın.
canım bizimkiler 12 ağustosta teslim oldular. 1,5 ay oldu gideli.
seninki ne zaman gitti? nerde asker?
saol canım ıns nerde askerlık yapıyo senınkı benımkı ankara mamakta dıgıtımı olcak nereye gıtcek bılmıyorum![]()
eylulun 7 sınde teslım oldu tatlım ekımın 7 sındede yemın torenı war ankara mamakta yapıyo
İnşallah iyi bi yere gider. Benmki yalovada canım. ben de ankaradayım bu arada
benimki urfada canım.
341. dönem bizimkiler. kısa dönem askerler. 5 ay 5 gün.
ınsallh cnm ya acemılıgını nerde yaptı neresındesın ankaranın
ayy ne guzel allah kavustursun cnm yaa kısaymıs walla sanslısın
İnşallah iyi bi yere gider. Benmki yalovada canım. ben de ankaradayım bu arada
sozlunmu nısanlınmı esınmı cnm
vayy uzun zamandır yoktun ortalarda canım.
evet çiftlere düşmemize az kaldı. :98:
Vakit bulamıyordum nete girmeye.Haftaiçi yoğun oluyorum,haftasonları da bi gün askerimle buluşuyorum diğer gün de dinleniyorum,kişisel işlerimi hallediyorum derken hiç vakit kalmıyor.Sizler nasılsınız,ne var ne yok ben görmeyeli
Bugün kimselr yok burda. kimimiz askerinin yanında kimimizde dışarıda herhalde.
Neler yaptınız bugün? Naasıl geçiyor? Bana bugün zor geldi.