341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

benım sozlumde askerde yemın torenı cuma gunu 92/3 gıttı uzun donem yapıcak 460 gun 1 ay bıle olmadı daha cok zor gercekten saatler bıle gecmıyo allah kavustursun arkadaslar allh sabır versın hepımıze :72:

evet canım seni iyi anlıyoruz. ilk ay zor olur ama sonra alışırsın sen de. bi de iyi olduğunu duydukça rahatlarsın.

Canım biz alışmaya başladık artık 2 ay olcak bizim. Ama senin daha zor tabi. Allah yardımcın olsun inşallah zaman bi an önce geçer senin için de :70:

saol canım ıns nerde askerlık yapıyo senınkı benımkı ankara mamakta dıgıtımı olcak nereye gıtcek bılmıyorum :(

kızlar sızınkıler ne zaman gıttı askere ne kadar oldu yenı gıden warmı? hep konusalım dertleselım ıyı gelır bıze belkı aynı yerde askerlık yapıyolardır yazalım lutfen

canım bizimkiler 12 ağustosta teslim oldular. 1,5 ay oldu gideli.
seninki ne zaman gitti? nerde asker?

evet canım seni iyi anlıyoruz. ilk ay zor olur ama sonra alışırsın sen de. bi de iyi olduğunu duydukça rahatlarsın.

tabıkıde tatlım hıc bırakmıyo hep arıyo haberını alıyorum zor ama gecıcek ıns dagıtımı olmadı daha nereye gıtcek bılmıyorum senınkı nerde yapıyo

ınsallh cnm ya acemılıgını nerde yaptı neresındesın ankaranın

Benimki acemiliği iskenderunda yapmıştı. Bizim 107 günümüz kaldı işte canım. İnşallah senin de hemencecik geçer. İlk zamanlar zor oluyo ama insan zamanla alışıyo. Ben batıkentte oturuyorum ankarada. Sen hangi şehirdesin?

vayy uzun zamandır yoktun ortalarda canım.
evet çiftlere düşmemize az kaldı. :98:

Vakit bulamıyordum nete girmeye.Haftaiçi yoğun oluyorum,haftasonları da bi gün askerimle buluşuyorum diğer gün de dinleniyorum,kişisel işlerimi hallediyorum derken hiç vakit kalmıyor.Sizler nasılsınız,ne var ne yok ben görmeyeli

Vakit bulamıyordum nete girmeye.Haftaiçi yoğun oluyorum,haftasonları da bi gün askerimle buluşuyorum diğer gün de dinleniyorum,kişisel işlerimi hallediyorum derken hiç vakit kalmıyor.Sizler nasılsınız,ne var ne yok ben görmeyeli

anladım canım. iyiyiz ne yapalım kah dertleniyoruz kah gülüyoruz. bir şekilde zaman geçiyor işte. şafak azaldıkça bize daha çok moral oluyor. :98:

Bugün kimselr yok burda. kimimiz askerinin yanında kimimizde dışarıda herhalde.
Neler yaptınız bugün? Naasıl geçiyor? Bana bugün zor geldi.

kızlar merhaba :3:bende sizin gibi asker yolu bekliyorum.Aslında uzun zamndır takip ediyorum ama sonunda bende aranıza dahil olmaya karar verdim.Ankara güvercinlikte asker olan sevgilimi ailesiyle gormeye gıdıcez.Nerede kalabilirz bi fikir verebilirseniz çok sevinirim.Öğretmenevi olabilir güvenilir ve temiz bi otel olabilir vs.ankarada oturanlardan cevap bekliyorum kızlar:16:

Back
X