merhaba canım senin askerinde yedek subay sanırım o zamn beraber sayıyoruz![]()
yok cnm uzun dönem yapıyor nişanlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım senin askerinde yedek subay sanırım o zamn beraber sayıyoruz![]()
merhaba kızlar nasılsınız? artık çift basamaklara geliyoruz hatta plakalar başlayacak az kaldı.....geçen giden şu günere bakın...........
341. Kısa Dönem Şafak Sayacı![]()
Şu bayramı geçirdik mi az kalıyor OCAK ayını saymıyorum ben zaten Allahım aralık ayına erdir hepimizi ...Tez zamanda...
ya 99a 5 gün kaldıve ben bugun kafayı bozdum sanırım pazar günü yanına resmen kaçıcam yani
inş moralim çok bozuk olmaz ayrılırken.vizeler sıralanmış olacak geldiğimde çünkü..bugun okulda biri ne kadar oldu dedi 3 ay falan dicektim
1.5 ay böyle geçermi ya mahvoldum
![]()
Ben İzmirde yaşıyorum canım. Mesleğim tarih öğretmenliği ama çalışmıyorum. sen istanbuldasın diye biliyorum. ama işini bilmiyorum senin canım.
Ben de avukatım canım.Çalışıyor olsaydık zaman daha hızlı geçerdi:97:
Yıldızeli ne düştü.İnş söylentiden ibarettir umarım rahat geçirir askerliğini evet çift rakamlara düşsek daha çabuk geçer.izin kullanmicaktı ne güzel ama mecburi izin kullandırcaklarmış![]()
Acaba Sivas'ta nereye düştü sözlün? Benimki Koyulhisar'a düştü ve hiç iyi şeyler duymamış hakkında. Umarım söylentiden ibarettir. Şu 100'ü bi atlatsak daha çabuk geçer gibi geliyor günler..
kızlar bir suredir o kadar yogun calıstım ki hic yoklayamadım buraları neler olup bitiyor, ben safagı 135te bırakmıstım 104e inmişiz sanırımmm hadi hayırlı ugurlu olsun:) simdi ne zaman safak 100 diycez biz acep
sizler nasılsıınız? askerlerinizle rahat gorusebiliyor musunuz??
evet ilk günler çok zordu ama 104 gün kaldı sadecee yaşasınnn :)
bence biz burdan konuşalım orda çokk uzun zamanı olanlar var :/ moral bozukluğu olmasın nerdeydi senin askerin
gündüz konuşuyoruz gece nöbetleri var çünkü :/ nöbettede birinde tel alsak msjlaşsak süper olucakta aslnda akşamda bazen arıyo bazen aramıyo duruma göre yani sen rahatmısın peki