341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bende senin gibiyim canım, habersiz bırakma diyor, artık bazı şeyleri önceden söyleyeceğiz, gerçi inşallah unutmazlar ama zaman zaman hatırlatmak gerek..

aynen benim beyim ne dese o :90:

ne kadar alem yahu daha neler duyacağız kendisinden :90:
bak demek ki kafana takacak kadar büyük bir sorun yok ortada, biz bayanlar abartmayı seviyoruz huyumuz kurusun :78:

amasayda olan var canım benim aşkım orda sürekli arıyor beni hatta o çaldırıyor ben arıyorum yani konuşuyoruz bazen günde 3-4 defa arıyor rahat olduğunu söylüyor bir sıkıntıları yokmuş yani seninkide arar inş. canım ya merak etme askeri amasayada olanlarla görüşebiliriz arkadaşlar...

Ben camdan bakamazdım. Onun derse girdiği sınıfların karşısında benim evim..Cama çıkınca gir içeri diye bir uyarı alırdım. Şimdi ayrıla barışa birbirimize karışamaz olduk..

Ben camdan bakamazdım. Onun derse girdiği sınıfların karşısında benim evim..Cama çıkınca gir içeri diye bir uyarı alırdım. Şimdi ayrıla barışa birbirimize karışamaz olduk..

ya dozunda olduğu müddetçe problem yok tabii bende karşılıklı haber vermeden yanayım tek taraflı fedakarlık özveri insanı yıpratır ondan en güzeli iki tarafın emek vermesi canlarım benim

ya dozunda olduğu müddetçe problem yok tabii en güzeli iki tarafın birbirine haber vermesi bence canlarım benim

ya biz çoook uzun zamandır çıkmıyoruz.ama Allahım büyük öyle güzel uyum sağladık ki bu konuda bi problemimiz olmadı.karşılıklı olduğunda bu tarz fedakarlıklar hiç yormuyor bence.ben gücüme gittiği için değilde hani erkekler dikkat eder diye söyledim.demekki içten içe böyle düşünüyorlar

Allah bozmasın canım benim..

sanırım çıldırdığımı çok belli ettim deliriyorum hala alışamadım bu duruma ayrı kalamıyoruuuummmmmm

benim ki şimdi aradı dayanamadım bu kez ağladım onunda moralini bzdum (( yarınpazartesi eğitimler başlıyomuş bugünde 10 km. yürüdük sanırım bacaklarım ağrıy dedi çk kötym nerden war bu askerlk yaaa offf!!!!!!!! (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…