efkara bağlamayınn canlarımm...
biticekkkkkkkk...
[video=youtube;kczDEaGen8A]http://www.youtube.com/watch?v=kczDEaGen8A&feature=player_detailpage[/video]
anamm bu da çok tehlikeli bir şarkı akıllara zarar:))))
Uykuda tuğba ekinciyi değil bizi göstersin
Uykuda tuğba ekinciyi değil bizi göstersin
tabi canımmm o Allah ın emri:))))
bi de görmesin kafasını kırarım onun..:))))
[video=youtube;kczDEaGen8A]http://www.youtube.com/watch?v=kczDEaGen8A&feature=player_detailpage[/video]
ondan ne süphe dilekçim tubayı muğbayı kim düşünür bizi düşünüolar bizi görüyolar
ondan ne süphe dilekçim tubayı muğbayı kim düşünür bizi düşünüolar bizi görüyolar
Bizi görsünler tabi başka işleri ne
hıh tuğba halt etmiş yanımızda:))
ya ben bi ara askerime sormuştum adıyamanın kızları nasıl dedim...bakmamış güya dikkat etmemiş (inanmış numarası yaptım).
ama arkadaşlarından aldığı duyumlara göre askerlere bayağı bi hayranlarmış...
valla dedim gelirim oraya beni gördükten sonra bizde kızmıyız diye utançlarından dışarı çıkamazlar dedim:)))
nasıl iyi dedim mi heheh:)))
ya ben bi ara askerime sormuştum adıyamanın kızları nasıl dedim...bakmamış güya dikkat etmemiş (inanmış numarası yaptım).
valla dedim gelirim oraya beni gördükten sonra bizde kızmıyız diye utançlarından dışarı çıkamazlar dedim:)))
Aaaaaaaaaa ama bizim askerlerimizden uzak dursunlar, onlarda bulsunlar onlarda yarenlerini asker eylesinler ve kendi askerlerini sevsinlerr[/QUOT
eveeeettttttttt sinir oluyorum öyle kızlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
yavrum ben senin pc yi iyiden iyiye merak etmeye başladım :))) şak şak çıkarıon gifleri resimleri :)
amannnn deryaaa adıyamanlı kızlar duymasıntopiğimizi basarlar valla:))
bizz number one ızz canımm...
yoook cnm sözüm meclisten dışarıı.........üstüne alınanlar gelsin diğerleriyle işim olmaz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?