341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

sen sınavlarla derslerle oyalanırsın canım. böylece nasıl geçtiğini anlamassın.
sınavın içinde başarılarr. projeci mervee :)

Dilek canımm nasılsınn?

Napayım canım sabah 6:15'ten beri ayaktayım artık uyku düzene girdi sayılır erken yatıp erken kalkıyorum Bugün okula gittim; danışmanım sağolsun haftaya bana seminer patlatmış bugün anca konuyu belirledik Anlayacağın uğraş çıktı başıma artık makale; literatür tarayacağım duracağım:126:

Bu günleride gördük ya inşallah şafak doğan güneşi de görücez

Valla kızlar durup düşününce ne kadar çabuk geçmiş günler. 20lerin de ortalarına geldik sayılır artık. Hayırlısıyla bu günler de biter inşallah

Valla kızlar durup düşününce ne kadar çabuk geçmiş günler. 20lerin de ortalarına geldik sayılır artık. Hayırlısıyla bu günler de biter inşallah

Kız çabuk falan geçmedi yaw bi ara word'e tuttuğum günlüğe baktımda anam yaz yaz 75 sayfa olmuş Ki çoğunu kısa kesmişim yeter bu kadar artık diye Durup düşününce koskoca 132 günün onlarsız nasıl geçtiğine şaşıyorum 26 gün daha dişimizi sıkacağız

ağlaya ağlaya bir hal olduğum günleri hatırlıyorum da hiç bişey iyi gelmiyordu bana.şimdi 20ler rüya gibi geliyor.

ayy kolay gelsinn canım... işin zor. :)
ama çabuk geçer zamanın. şafak hızlı atar. :)

Tabi canım çabuk geçmedi biliyorumm. şu anda dönüp bakınca öyle geliyor onu demek istiyorum
26 gün ne kii artık geçer, hayırlısıyla geçsin de önemli olan o.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…