341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlar ben çıkıorum yabancı dizilerim başlıo yavaştan oyunuma bakıp tvye geçiorum

ii geceler size..öpüorum ikinizide

Benimki de uyudu kaldı sanırım mesajlaşırken Bari elinde görmeseler telefonu :26:

bak benim sayfamda hediyeler oluyor canım. mesela 3 enerji al diyor. ne biliyim oluyo bir sürü yayınlıyorum. onları tıklayınca kazanıyorsun işte. enerjidir ve diğer ihtiyaçlar. :)

Ne biliyim değişik bi mesaj attı sanırım uykusunda attı o mesajı ben de ne demek istediğini sordum ama cevap gelmedi
Elinde onla uyumasa bari

yatağının içindedir telefon canım. görmezler. :)
demek dalmak üzereydi sana o mesajı yazdığında.
benimkininde yarım saat sonra biticek nöbeti.

yatağının içindedir telefon canım. görmezler. :)
demek dalmak üzereydi sana o mesajı yazdığında.
benimkininde yarım saat sonra biticek nöbeti.

Sanırım
Normalde de yapardı böyle çok :) Anlamsız bi mesaj atardı sonra bi bakardım sesi kesilirdi çok kızardım niye uyuyosun benle mesajlaşırken diye
Ama şimdi kızamıyorum tabi yazıııııkkk

Benimkinden ses çıkmıyoken ben de yatıyım artık tuğçecim
Uykum geldii..
İyi geceler sana, sen de yat birazdan diycem ama daha uykun gelmemiştir senin
Hadi görüşürüz yarıınnn

Benimkinden ses çıkmıyoken ben de yatıyım artık tuğçecim
Uykum geldii..
İyi geceler sana, sen de yat birazdan diycem ama daha uykun gelmemiştir senin
Hadi görüşürüz yarıınnn

benimde uykum geldi canım.
bende yatıyım kaçmadann...
görüşürüzz yarınn...

Kizlar malatyada askerlik yapan yakınınız varmı sartları nasıl benım erkek arkadasımın usta birligi malatya ya cıktıda

Kizlar malatyada askerlik yapan yakınınız varmı sartları nasıl benım erkek arkadasımın usta birligi malatya ya cıktıda

burda malatyada askerlik yapan biri yok diye biliyiroum canım. ama ben aslen malatyalıyım. orda yaşamıyorum ama gitmişliğim var. güzel şehir rahat eder. ama askeriyenin içini bilen arkadaş varsa yazar belki sonra.

Bu arada tünaydın kızlarr. 5 te uyuyup 9 da kalkmış bulunuyorum yine.
telefon çalıyor sürekli babamın. uyuyamıyorum. olmassa öğleden sonra yatarım tekrar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…