ay içio seda yaaa ona içme içme bak bende içerm derken bir iki çekerken baktım alışmısım oda askerden dönün ce bırakcak söz verdi ama b ennn ???
İkinizde bırakırsınız cnm. Asıl senin bırakman lazım. Bebişin olursa mecbur bırakıcan ki. Benimki de çok içiyor yaevlenince bırakıcam dedi ama bilmiyorum. Kız bunlar bizi mi kandırıyor acaba benim aklım kesmiyorda bırakacağını.
valla bırakcaklar sedacım mecbur benimki evlenince sigara kokan bi kocan olmucak söz dedi artık baska bişi demesine gerek yok bende asırı tiryaki değilim bırakırım yani
Süper inş. cnm.
Ben içmiyorum.Askerim çok içer evlenince görücez bakalım bırakacakmı benimki.
Yaşayıp görücez
selam cnmnası keyifler ben çarşamba günü gidiyorum akşam çıkcam sabaha bursadayım yaa ne götürsem ki acaba salma dolma alıyolar mı ki içeri? sürpriz yapcam için soramıyorum daa:26::26::26:
selam cnmnası keyifler ben çarşamba günü gidiyorum akşam çıkcam sabaha bursadayım yaa ne götürsem ki acaba salma dolma alıyolar mı ki içeri? sürpriz yapcam için soramıyorum daa:26::26::26:
Huu huuu tuğçee nabeer
aynı anda yazmışız. iyidir canım 11 gibi geldim eve. işlerimiz vardı dışarda bişeyler aldık ev için.
sen neler yaptın bakalım? :)
evet 10 lardayız canlarımm... 2 haftaya yakın bir zaman kaldıı...
biraz daha sabırrr...
Safak azaldikca cok fena kavgalar ediyoruz biz artik annem dalga geciyo telefonda tartisip kusen bi sizsinizdir diye :)) cok komik olduk sinirler iyice lacka oldu, beyimiz benle tatil yaptiktan sonra istanbula arkadasinda kalmaya gidicekmis plan yapmis hala deliriyorum dusundukce ders calisicak kpss ama erteliyo madem zamanin var benimle daha cok vakit gecir arkadasinda ne isin var o gelsin yanina diyorum basliyo tartisma :) 1 de nobeti var yine 2 saat tartisiriz nobeti oyle gecer hahaah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?