341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

vayy çok artistsin yavrumm...
yarın şeyi de çall. bu gece son biraz sonraa bu kapıdann son kezz çıkıp gidecek kendimi vuracağım yollaraa... ::):)

Canlarım benim benden bu gecelik bu kadar yarın büyük gün, yarın sabah-öğle ve tabiki gece görüşmek üzereeee, hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

Canlarım benim benden bu gecelik bu kadar yarın büyük gün, yarın sabah-öğle ve tabiki gece görüşmek üzereeee, hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

Biz de seni çoooook seviyoruz canıım Hadi iyi geceler sana görüşürüz yarın büyük günde Herkes hazır olsun yarın akşama öptüm byee

iyi gecelerr dileğimm... yarın sabahöğlen ve akşamm görüşelimm...
24 saat full eğlence. iyi uykularrr...

selam kızlar uzun suredır okul yuzunden gıremıyordum... nasılsınız görüsmeyeli ??? safak kalmadı artık :) benımde 1 guncuk kalı

selam kızlar uzun suredır okul yuzunden gıremıyordum... nasılsınız görüsmeyeli ??? safak kalmadı artık :) benımde 1 guncuk kalı

merhaba canımm...
iyiyiz sen nasılsınn?
evet şafağımız bitiyorr çok şükürr. yarın da veda gecemiz var beklerizz. :)

Selam canım evet seni bayaaa bi önceden hatırlıyorum ama yoktun ortalarda:)
İyiyiz valla heyecan dorukta bekliyoruz işte :)
Sen nasılsın

Selam canım evet seni bayaaa bi önceden hatırlıyorum ama yoktun ortalarda:)
İyiyiz valla heyecan dorukta bekliyoruz işte :)
Sen nasılsın

okuldan dolayı ıste canım anca gırme fırsatım oldu oda tatıl dıye ıyılık canım heyecan var ıste az kaldı gelmelerıne artık sen nasılsın??

okuldan dolayı ıste canım anca gırme fırsatım oldu oda tatıl dıye ıyılık canım heyecan var ıste az kaldı gelmelerıne artık sen nasılsın??

Ben de iyiyim canım sevinçliyim :)
Hazırlıklara başladık işte öyle geçirmeye çalışıyoruz zamanı. Yarın gece eğlence var burda gel sen de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…