evet ankara'da yaşıyorum ben, babam benim jandarmaydı o yüzden gezmediğim yer kalmadı.yeni emekli oldu bütün bu bilgiler buradan geliyor:)bazı arkadaşlarım hala lojmanlarda oturuyorlar, onlara uğradığımda görebiliyorum ya da başka bir iş için rahat girip çıkıyorum
ben sayıyorum bırak hergun sayma gecmz diyolar ama ben sayıyorum 152 gün 06 saat14 dakika var terhis olmalarna
kuzum senin şafak bitermi ya böle dakikalara kadar sayarsan geçmez zaman zaten hiç bi şekilde geçmioda...
slm canlar anlaşılan herkes törene gidiyo ben gidemiyorum kızlarbu fırsatı iyi değerlendirin hiç bi saniyesini boşa götürmeyin amasya ekibi aşkıma slm söleyin
yazdıklarınla içimi rahatlattın cok saol bu zorunlu izin hakkında bilgin varmı senin ki nerde askerlik yapıo
ben gitmekk istiyorum ama bazi durumlardan dolayi belli deill. Ahhh amasya ahh. Bi gun geldim seni cok begendim sevdim. Ama sevdigimi al demedim sanaa?!
Kizlar gunaydin ben arkadasimdayim burda internet yoktu bi hayirsever belki guvenliksiz kullaniyordur dedim girdim:) safak panosunu yarin 150 olarak gecicem:)sizsiz cok sıkılıyorumbu arada iskenderunlular siz yemin torenine gidecekmisiniz niyeti bozdum ben gidebilirim belki?
canım yemin töreninden sonraki 2 gün şehir dışına çıkılmıyor diye biliyorum ben,öyle konuştuk yani,gerçi bitanem ben de tam bilmiyorum ama çıkılmaz herhalde dedi,şehir dışına çıkılabiliyor mu ki ?
Keşke gidebilsek.Aramızdan birkaçı gidebilecekmiş galiba.Benim yerime izler anlatırsınız ortamı
kastamonu kızlar( 58:
benim eşim ankarada jandarma bilen askeri olan varmı
Evet Ankara'da yaşıyorum ben, babam benim jandarmaydı o yüzden gezmediğim yer kalmadı.Yeni emekli oldu bütün bu bilgiler buradan geliyor:)Bazı arkadaşlarım hala lojmanlarda oturuyorlar, onlara uğradığımda görebiliyorum ya da başka bir iş için rahat girip çıkıyorum
tlfk benim de nişanlım Kastamonuda jandarma ama usta birliğine Van İl Jandarma Komutanlığına gidecek.
Sen belki bilirsin diye sormak istedim.İl jandarmadan tekrar ilçelere dagıtım yapılıyor mu yaa?
ben ilde kalsın istiyorum tabii en hayırlısı neyse o olsun ama yinede ilçeler daha tehlikeli( offff
Tabiki dağıtım oluyor yine.Ne olarak yapacağına bağlı, meslek gruplarına ayrılacaklar gittikleri yerde.İlçe jandarma karakollarına da gidebilir ya da taburlara dağıtımı olabilir
hımm çok sağol cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?