• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

aynen bende öyle çok güzel bir an olucak inş.:)

canlarım hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım dertleşmek paylaşmak çok güzel bişey aynı ortak noktalarımız olan askerlerimizin olması daha başka bir güzel şimdi sahur vakti sahur hazırlayalım sonra yatalım inş.SENEYE ramazanı kocişlerimizle geçiririz ve onlara sahur hazırlarız kaldırırız inş. hepinizin mutlu olması dileğiyle yarın görüşmek üzere geceniz hayırlı olsun sevgili asker yarenleri:))))))))))

canlarım hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım dertleşmek paylaşmak çok güzel bişey aynı ortak noktalarımız olan askerlerimizin olması daha başka bir güzel şimdi sahur vakti sahur hazırlayalım sonra yatalım inş.SENEYE ramazanı kocişlerimizle geçiririz ve onlara sahur hazırlarız kaldırırız inş. hepinizin mutlu olması dileğiyle yarın görüşmek üzere geceniz hayırlı olsun sevgili asker yarenleri:))))))))))

Ağzından bal damlıoooooooooo :))) Seneye bugünlerde herşey çok güsel olcakkkkkkkkkk :))))))))) Belki karnımızda bebişimiz bile olucak :))) düşünmesi bile yetioooooooo :)) O zaman bende çıkayım artık yarın sabah aramasını beklemeye devam. Normalde çalar saatin çalmasını bile duymayan ben şimdi ufacık bir sese anında uyanır oldum o mu arıo die :))) Hepinizin sevdiklerinizinde olduğu güsel rüyalar görmesi dileğiyle :))))))))))) Şafak 154 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ne yapalım sevgiliyi beklemekte güzel ALLAH başka dert vermesin geleciğini biliyoruz:) varsın biraz geç olsun ama güzel olsun canım

amiiinnn Allah başka dert vermesin gerçekten..öyle zar zor ama sayılı gün çabuk geçermiş napalım:) Allah yardımcımız olsun:)

Hello! Valla bende gunde 2 posta konusur oldum ama arkadaslari izin vermiyor, devamli kitliyorlar anca 3-4 dakika konusuyoruz, hadi gel abi hadi muhabbete gel abi filab tribindeler. Zaten iki gram konusuyoruz onda da tertipleri rahat vermiyor! Uyuz oluyorum. Bisey de diyemiyorum simdi neetsem bilemedim ya.

herkese günaydın :71::71::71::71:

halden de anlaşıldığı gibi biricik sevgilim uyandırdı!!!

ilk defa sesi iyi geliyodu hemde sabahın köründe gülüyodu

normalde suratsız uykulu olurdu sabahları:37:

merak etme ya burda baya eğleniyoruz dedi :66::66:

3 tane de istanbullu arkadaşım oldu dedi aslında istanbulu sevmez istanbullu olduğum ve gidip geldiğimiçin için :63:

baya karardım dedi.bı sıkıntın var mı dedi vaaar dedim tamam tamam anladım bende seni özledim dedi...

ilk günler çok yoğun ondan aramak biraz sıkıntılı oluyo sabah içtiması için erken hazırlandım aradım dedi

yemin törenin 26 sında mı diye sordum evet ya çok sanslıyız 14 gün sürcek acemiliğimiz

ondan haftasonları da eğitim görüyoruz dedi

öyle iştee!!!

dün çok kötü geçmişti bütün gün aramadı diye başıma ağrılar girmişti

bugüne böyle başlamak çok güzel

inşallah hepiniz bugün en az benim kadar bugün mutlu olursunuz :32::32::32:

slm benimde eşim aNKARA YA GTTİ 341, KISA DÖNEM bende bursada oturuyorum nasıl gidiyo alışabildinmi:5:

tatlım mesajını yeni gördüm
alışamadım ya bide sınavlar var basıma ağrılar giriyo aramıyo diye neyse ki belirttiğim gibi bu sabah uyandırdı
sen nasılsın alışabildin mi???

hoşgeldin aramıza cnm tecrübeli arkadaş yok sanırım herkes aynı durumda :(((

Evet sanırım öyle:(
bugün nişanlımı göndereli 4 gün oluyor.
İlk günler diye mi bilmiyorum ama 5 ayın nasıl geçeceğini düşünüp duruyorum.Yine de şükrediyorum tabii, uzun dönem bekleyen arkadaslara da sabır diliyorum.
Bu arada nişanlımın usta birliği Van İl jandarmada olacak.Var mı askeri orada olan kızlar???

Günaydın kızlar...yine aşkımsız ilk pazartesi :(
Şafağımıda attırayım bari 156..
tüm basamakların birer birer yok olması dileklerimleeee :)

kızlar mektup yazmayı düşünüyor musunuz?:69::69::69:
ben yazmayı düşünüyorum hem okurken zaman geçer hemde mutlu olur diye zaten telefonda kısacık konuşuyoruz
adres olarak ne yazacam onu bilmiyorum onun eline nasıl ulaşır ki?

tabi görmezden gelicem aşkım bi gelsn umrumda mı dünyaaaa:52: kaynanaları out edelim kızlaaaarrr:23::23::23:

günaydın kızlar:54: ben de mektup yazmayı düşünüyordum,hayatımda kimseye mektup yollamadığım için hevesleniyordum ama benim herif dibime düştü yine,ist.içi mektup göndermek tuhaf olur herhalde:60: ben de yazıp biriktireceğim,izinlerde görüşünce veririm toplu olarak

Canım benim ama kendini bu kadar yıpratma, biliyorum geceler daha zor geçiyor ve çok çok iyi anlıyorum neye ağladığını.Hasret olsa çekeriz, onsuzluk olsa dayanırız ama ikimizinki bambaşka bir şey:( Lütfen kendini toparla, onun burnundan getireceğin günleri hayal et kendi kendine:34: Yoksa geçmez bu 12 ay, hem bak şu acemilik bitsin böyle bir şey yaşamayacaksın dayanacağımız şurada 11 gün kaldı.O zaman da aynını yapsın sana atlar gider bağırır çağırırsın, o asker traşlı 3 numara saçlarını tek tek yolarsın eniştenin:66:

:) Arkadaşlarımda sakin ol diyorlar, çok abarttım sanırım..Aramak istememiş canı, aramamış diyorlar. Evet olayımız bu..Keyfi bilir..Bunlar bahane..Ben normal hayatıma devam edemezken, üzüntüden kendimi yerken, o beni aramadan duruyorsa ne kadar çok sevdiğini göstermiş olur ki gösterdi..Artık ağlamayacağım ve düşünmeyeceğim..

:) Arkadaşlarımda sakin ol diyorlar, çok abarttım sanırım..Aramak istememiş canı, aramamış diyorlar. Evet olayımız bu..Keyfi bilir..Bunlar bahane..Ben normal hayatıma devam edemezken, üzüntüden kendimi yerken, o beni aramadan duruyorsa ne kadar çok sevdiğini göstermiş olur ki gösterdi..Artık ağlamayacağım ve düşünmeyeceğim..

Tatlım arkadaşların biraz erken infaz yapmış gibime geliyor, bugün de öyle olursa onlara hak vereceğim bende. Tabi ki kendini üzme, hırpalama ama düşünmeyeceğin anlamına da gelmesin. Kötü düşünme sadece yeterli:34: Sen her şeyi aşıp bu kadar kendini mahvederken onun davranışı gerçekten keyfi ise diyecek sözüm kalmıyor ama ben inanıyorum senin onu sevdiğin gibi onun da seni sevdiğine. Sonuçta biz de sizin gibi uzun bir süre ayrı kaldık ama tekrar barıştık bu bile gerçekten ayrı ayrı hayatın olmadığı, verilen sevgiyi gösteriyor haksız mıyım:)

yaaeksik yazmışım kızlar Ankara jandarma Lojistik Komutanlığı Güvercinlik

Çok çok emin olmamakla beraber bulabildiğim adres, Jandarma Lojistik K.lığı-333 KSD Destek Kıtaları-Güvercinlik/Ankara

Aksi gibi güvercinlik lojmanlarında da oturmuştum yani ama hatırlamıyorum malesef:(

Günaydın kızlar...yine aşkımsız ilk pazartesi :(
Şafağımıda attırayım bari 156..
tüm basamakların birer birer yok olması dileklerimleeee :)

günaydın canım,
inşallah bir an önce dediğin gibi olur :77:
senin askerini de KTM'yle mi Doğubeyazıta göndereceklermiş? bizimkini o şekilde göndereceklermiş ama istemiyor, biraz araştırdım doğuda güvenli olması açısından tamam ama KTM berbat bir şeymiş :14: ne yapacağımı ne söyleyeceğimi şaşırdım :43:

Back
X