Yarenler dayanamadım, madem sevdiğim beni aramıyor dedim. Ben anneciğini arıyim :) Konuşmamız şöyle :
Nasılsınız Melek teyzecimAllah kavuştursun..Saol bitanem, canım benim..Sen nasılsın?Napıyosun?Bende İstanbul'dayım işte, çalışıyorum. Ne güzel canım benim, oturmaya gel müsait olduğunda, bende seni ararım. Dün aradı bizimki, çok iyiymiş, komutanlarını çok sevmiş, yeride çok güzelmiş, rahatmış. Çok sevindim Melek teyzecim. Bir şeye ihtiyacınız olursa lütfen söyleyin. Ellerinizden öpüyorum. Bende seni öpüyorum bitanem. Görüşmek üzere..
Nasıl mutlu oldum..Bu günü kurtardım kızlar :) İş yerinde yarım saat önce gözlerim dolu doluydu. Şimdi yüzümde aptal bir gülümseme..Tabii ben bundan sonrada rahat durmam..Bayramdan önce, bayramda felan yine ararım :) Bayramdan sonra haftasonu giderim belkide :) Umarım askerim kızmaz bu yaptığıma..Ve umarım bugün beni arar, ona aşkımı tekrar ilan ederim :)
Çok sevindim canım , bence gayet ılımlı ve sıcak bi görüşme olmuş, askerinde aşkını duyunca senden mutlusu yok ohh :)