• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

mereba kızlar aradı aradıııı ama ben lawabodaydım odaya geldiğimde bayağı bi çalmış telefon son anda yetiştim yetişemeseydim çok üzülürdümm :(( botlardan bunaldım eğitim yaptık o ağır botlarla diyo hala da dewam edecekmiş yaa :((( 2dk. 14 sn. konuştuk :( artık sinir oluyrm bu kısa konuşmalara yaa sabrım kalmıyo artık 5 dk. bile değil yaaa bu nasıl iş bütün söleyeceklerm boğazımda kalıyo düğümleniyo kapandıktan sonra da :(((

çok zor ya gerçekten bende ilk konuştugumuzda bu ne ya 1 dk 38 sn demiştim:):) bide zaten sıkıntılı geliyo sesi moralini nasıl düzeltsem diye ne diycegimi sasırdım..

iyiki yetişmişsin telefona.. bende kaçırmıyım diye yanımdan ayırmıyorum telefonu:50:

aynen yaa ama lawabodaydım işte bazen oraya bile götüresim geliyo walla :(( ewet yaa yorgudu sesi hiç konuşamıyoz yaa offff ben dayanamıcam böyle :(((

Selam YarenLeeeeeeeeer

Askerim aradı ama moralimi bozdu yaaaaaaa.... nasıl alışabildinmi duruma dedi ben alışıyorum dedim oda ilk gün çok zordu bende alıştım dedii..
pissssss ya nasıl alışır bensizliğeeeeeeeeee :41::18::63::43:

elasu sana özelden msj atıcaktım ama yeni üye olduğum için malesef 100 msjı tamamlamadan izin yokmuş atamadım:)

iskenderunda mı yapıyo askerliğini? benim sevgilimde orda ama dün 5 dakikacık konuştuk sadece haftaya pazartesi usta birliği belli olucak dedi bugünde daha aramadı:50: siz her gün konuşuyo musunuz? nasıl peki durumlar yani ben napıyo diye ölüyorum meraktan çok zor böyle haber almadan durmak:43:

yok kuzum yaa arayamadı :43:
dün eğitim 17 gibi bitecek inşallah o zaman görüşürüz demişti, bende sabırla bekliyorum :14:
inşallah usta birliğinde cep telefonları olur da rahat görüşebiliriz

seninki baya bişiler anlatıo gene ben eğitimin 5 de biticeğini falanda bilmiorum sorarım ben ona :(

kızlaarr merak etmeyin bu kadar daa azcık yorulsunlar ama nolck canları sağ olsun... inş usta birliğine geçnce telefonları olck o zaman rahat rahat grşcz:66: bnm ki dün dıyo ki geldiğimde göbekli görürsen beni şaşırma dıyo hadi bee dedm o kdr spor yap göbek mi kalır dedm bide ne kdr yemek yediğimi görsen korkarsn diyo:) burdaki herkes öyle sporda acıkmayalaım diye deli gibi yemek yıyoz diyo:) :64:

Selam YarenLeeeeeeeeer

Askerim aradı ama moralimi bozdu yaaaaaaa.... nasıl alışabildinmi duruma dedi ben alışıyorum dedim oda ilk gün çok zordu bende alıştım dedii..
pissssss ya nasıl alışır bensizliğeeeeeeeeee :41::18::63::43:

elasu sana özelden msj atıcaktım ama yeni üye olduğum için malesef 100 msjı tamamlamadan izin yokmuş atamadım:)

iskenderunda mı yapıyo askerliğini? benim sevgilimde orda ama dün 5 dakikacık konuştuk sadece haftaya pazartesi usta birliği belli olucak dedi bugünde daha aramadı:50: siz her gün konuşuyo musunuz? nasıl peki durumlar yani ben napıyo diye ölüyorum meraktan çok zor böyle haber almadan durmak:43:

yok kuzum yaa arayamadı :43:
dün eğitim 17 gibi bitecek inşallah o zaman görüşürüz demişti, bende sabırla bekliyorum :14:
inşallah usta birliğinde cep telefonları olur da rahat görüşebiliriz

Uff sen gene eğitimin ne aman biticeğini falan biliosun ben herşeyden bi haberim anlaşılan bizimki hiçbişi annatmıo bana arasın sorarım ben ona :(

aynen yaa ama lawabodaydım işte bazen oraya bile götüresim geliyo walla :(( ewet yaa yorgudu sesi hiç konuşamıyoz yaa offff ben dayanamıcam böyle :(((

evet ya keşke ben askere gitseydim de o beni bekleseydi böyle haber almadan:):43:
özlemeye alışıcaz heralde artık elden gelen bişey yok:50:

Evet iskenderunda,

Gittiğinden beri hergün arıyor canım :nazar: hafta sonu grup grup sürü gibi geziyoruz demişti, Bugünden itibaren eğitim başlamış, benimki rahatım iyi diyor
Çok sıcakmış yanmaya başladık diyooo.. askerlerimiz kap kara gelecek hazırlıklı olalım :40: Bugünden itibaren daha planlı programlı herşeyleri, mesela beni 12.30 da aradı... 12.30- 13.30 öğle arası var şimdi eğitim vardır, herhalde 17 de serbest kalırlar...

Evet iskenderunda,

Gittiğinden beri hergün arıyor canım :nazar: hafta sonu grup grup sürü gibi geziyoruz demişti, Bugünden itibaren eğitim başlamış, benimki rahatım iyi diyor
Çok sıcakmış yanmaya başladık diyooo.. askerlerimiz kap kara gelecek hazırlıklı olalım :40: Bugünden itibaren daha planlı programlı herşeyleri, mesela beni 12.30 da aradı... 12.30- 13.30 öğle arası var şimdi eğitim vardır, herhalde 17 de serbest kalırlar...

bak ya bizim eşek bi gün annesini arıyo bi gün benii:41:
kaçıncı bölükte sevgilin?

Evet iskenderunda,

Evet iskenderunda,

Uff sen gene eğitimin ne aman biticeğini falan biliosun ben herşeyden bi haberim anlaşılan bizimki hiçbişi annatmıo bana arasın sorarım ben ona :(

Çok şükür canım haber veriyor, çok korktuğum için söylüyor her şeyi..
kızma ona napsın, heyecanından unutmuştur :78:
inşallah her gün haber alırız, bende oradaki durumla ilgili haber alamadığımda senden öğreniyorum

Evet iskenderunda,

Evet iskenderunda,

Sözlüm canım,

Ya bak onu bilmiyorum bi dahaki aradığında sorayımmm..
Ama başlarındaki komutanları farklı oluyor, belki onun verdiği rahatlık olabilir seni teselli edeyim, kesin ondandır:40:

Back
X