Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) valla onlar sinirlerine hakim olmayı öğrenir mi bilmiyorum ama biz sabır sabır demeyi öğrenicez galiba:))![]()
kızlar sanki fazla hırpalıyorsunuz kendinizi... sevgiliyi özlemek bile güzel neden ağlayalım ki... hele şu şehit eşlerini annelerini gördükçe içim yanıyor üzüldüğüm için kendimden utanıyorum, en azından hayattalar çok şükür seslerini duyabiliyoruz çok sık olmasa da... bu kadar hırpalamayın kendinizi... vatan borcu bu mecburr, siz üzülünce onlar da üzülürler![]()
amin canım inşallah..amasyada henüz alarm verilmemişse orayıda dağıtırım rahat ol sen![]()
Kızlar aklım hep sizde..Ailemin yanında olduğumdan, yiğenlerimde burdayım diye geldiklerinden, pcyi açmaya çok vaktim olmuyor. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Benim askerim bugün 3 gün oldu aramadı..Yine bağlatacak beni psikopataVakit bulamaması imkansız. Canı isteyince arıyor, istemeyince aramıyor..Elimde kalacak vallahi :)
Kızlar aklım hep sizde..Ailemin yanında olduğumdan, yiğenlerimde burdayım diye geldiklerinden, pcyi açmaya çok vaktim olmuyor. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Benim askerim bugün 3 gün oldu aramadı..Yine bağlatacak beni psikopataVakit bulamaması imkansız. Canı isteyince arıyor, istemeyince aramıyor..Elimde kalacak vallahi :)
Canlarim bu saatlerde icime bi sikinti geliyo. Aricakmi diye bekledigim icin herhalde. Keske arasada su yol sorununu halletsek. Bende rahat bi nefes alsam.:2:
Canlarim bu saatlerde icime bi sikinti geliyo. Aricakmi diye bekledigim icin herhalde. Keske arasada su yol sorununu halletsek. Bende rahat bi nefes alsam.:2:
bugün hiç doğru düzgün konuşamadık yaaa sınawdan snra aradı ama ben alışwerişteydm tam alamadım sesini akşam ararım dedi hala da aramadı((((((((
canım bu arada sınavın nasıl geçti?bende ehliyetimi cuma günü aldım bakmaya doyamıyorumbugün hiç doğru düzgün konuşamadık yaaa sınawdan snra aradı ama ben alışwerişteydm tam alamadım sesini akşam ararım dedi hala da aramadı((((((((
kızlar ben, beni koğusun onunden aradıgı numarayı kaydettim:) canım sıkıldıkca arıyorum komutanıyla yakında selamlasıcam ahahahep o acıyo tlfnu, orda degilse de ilk gordugu anda soyluyormus arıyor, ordaysa da zaten direk cagırıolar:)
hatta gecen ben aradım, baskası cıktı o da meger tlf bekliyormus, alo canm naber dedisora gitmiş bizimkinden ozur dilemiş:)
ay cok mutluyum:) az once de aradım konustuk da
canım bu arada sınavın nasıl geçti?bende ehliyetimi cuma günü aldım bakmaya doyamıyorum![]()
Benimki de aradı 1 saat önce falan 10- 15 dk konuştuk çook özlemişim uzun uzun konuşmayı
Kanlarını almışlar hem de jiletle parmak uçlarındanYazık yaaa dedim gel ben öperim geçer
![]()
Yalovalı biriyle tanışmış orda sormuş hemen nasıldır faln diye çok güzel yere düşmüşsün demiş arkadaşı.yeşillik sessiz sakin bi yer tam kafa dinlemelik demiş bakalım görcez 1 hafta sonra.
Bugünü saymazsak 3 gün sonra aşkımla aynı şehirde nefes alıyo olcaz inşallaaahhh![]()
ehliyet mii bana da bugün kurs mesaj göndermiş dosyanız hazır gelin alın diye inşallah ekimde bursaya gittiğimde alırım
Benimki de aradı 1 saat önce falan 10- 15 dk konuştuk çook özlemişim uzun uzun konuşmayı
Kanlarını almışlar hem de jiletle parmak uçlarındanYazık yaaa dedim gel ben öperim geçer
![]()
Yalovalı biriyle tanışmış orda sormuş hemen nasıldır faln diye çok güzel yere düşmüşsün demiş arkadaşı.yeşillik sessiz sakin bi yer tam kafa dinlemelik demiş bakalım görcez 1 hafta sonra.
Bugünü saymazsak 3 gün sonra aşkımla aynı şehirde nefes alıyo olcaz inşallaaahhh![]()