• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Herkese Allah sabır versin zordur bilirim çok şükür kavuştum Allah herkesi sevdiğine kavuştursun. Bu zor zamanlarda birbirinize kenetlenin kırmayın incitmeyinn sevgiyle kalın...:66:

kızlar sanki fazla hırpalıyorsunuz kendinizi... sevgiliyi özlemek bile güzel neden ağlayalım ki... hele şu şehit eşlerini annelerini gördükçe içim yanıyor üzüldüğüm için kendimden utanıyorum, en azından hayattalar çok şükür seslerini duyabiliyoruz çok sık olmasa da... bu kadar hırpalamayın kendinizi... vatan borcu bu mecburr, siz üzülünce onlar da üzülürler:20:

haklısın tertip :)) ben de herşeyim her aradığında telefonu ağlayarak kapıyodum ama "".bitanem ağlama sen böle oldukça ben çok kötü oluyorum inan, burda düşünecek çok zaman var"" dedi ve anladım aslında kendimi değil de onu nekadar üzdüğümü, ağlıcaksamda bidaha onunla konuşurken değil telefonu kapatınca ağlıyorum sıkıyorum kendimi sesimi iyi duyması, aklının bende kalmaması için :(( SABIR SABIRRRRRRRRR biraz sabır kızlar

Kızlar aklım hep sizde..Ailemin yanında olduğumdan, yiğenlerimde burdayım diye geldiklerinden, pcyi açmaya çok vaktim olmuyor. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Benim askerim bugün 3 gün oldu aramadı..Yine bağlatacak beni psikopata :37: Vakit bulamaması imkansız. Canı isteyince arıyor, istemeyince aramıyor..Elimde kalacak vallahi :)

Kızlar aklım hep sizde..Ailemin yanında olduğumdan, yiğenlerimde burdayım diye geldiklerinden, pcyi açmaya çok vaktim olmuyor. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Benim askerim bugün 3 gün oldu aramadı..Yine bağlatacak beni psikopata :37: Vakit bulamaması imkansız. Canı isteyince arıyor, istemeyince aramıyor..Elimde kalacak vallahi :)

izne geldiğinde al boyunun ölçüsünü pericim :41: :41: :41:

amaan bosver benimki de bu sabah 5 buçukta aradı çok kötü rüyalar gördüm uslu dur orada diyo
ne diyosun çok merak ediyosan naptığımı bırak askerliği gel deyip tersledim
biz burda onların ardından gözyaşı döküyoruz ah ne yediler ne içtiler rahat uyudular mı diye dertleniyoruz
onların yaptığı düşüncesizliğe bak belli ki keyfi yerinde sıkıntısı olsa arardı
boşver tatlım şımarıklık yapıyolar ya çok şımartmışız çook

Canlarim bu saatlerde icime bi sikinti geliyo. Aricakmi diye bekledigim icin herhalde. Keske arasada su yol sorununu halletsek. Bende rahat bi nefes alsam.:2:

Canlarim bu saatlerde icime bi sikinti geliyo. Aricakmi diye bekledigim icin herhalde. Keske arasada su yol sorununu halletsek. Bende rahat bi nefes alsam.:2:

bugün hiç doğru düzgün konuşamadık yaaa sınawdan snra aradı ama ben alışwerişteydm tam alamadım sesini akşam ararım dedi hala da aramadı:(((((((((

kızlar ben, beni koğusun onunden aradıgı numarayı kaydettim:) canım sıkıldıkca arıyorum komutanıyla yakında selamlasıcam ahaha:D hep o acıyo tlfnu, orda degilse de ilk gordugu anda soyluyormus arıyor, ordaysa da zaten direk cagırıolar:)

hatta gecen ben aradım, baskası cıktı o da meger tlf bekliyormus, alo canm naber dedi:D sora gitmiş bizimkinden ozur dilemiş:)

ay cok mutluyum:) az once de aradım konustuk da

kızlar ben, beni koğusun onunden aradıgı numarayı kaydettim:) canım sıkıldıkca arıyorum komutanıyla yakında selamlasıcam ahaha:D hep o acıyo tlfnu, orda degilse de ilk gordugu anda soyluyormus arıyor, ordaysa da zaten direk cagırıolar:)

hatta gecen ben aradım, baskası cıktı o da meger tlf bekliyormus, alo canm naber dedi:D sora gitmiş bizimkinden ozur dilemiş:)

ay cok mutluyum:) az once de aradım konustuk da

bende telefondaydım biraz önce.arayı düzelttik:1: ya kızlar çevrenizden eşinizden dostunuzdan çanakkaleye giden varmı?ben bi yerde okudumda sürekli yer değiştiriyolar galiba..eğer öyleyse çook mutlu olurum belkide bana daha yakın olur:52::52:

Benimki de aradı 1 saat önce falan 10- 15 dk konuştuk çook özlemişim uzun uzun konuşmayı :69:
Kanlarını almışlar hem de jiletle parmak uçlarından :53: Yazık yaaa dedim gel ben öperim geçer :17:
Yalovalı biriyle tanışmış orda sormuş hemen nasıldır faln diye çok güzel yere düşmüşsün demiş arkadaşı.yeşillik sessiz sakin bi yer tam kafa dinlemelik demiş bakalım görcez 1 hafta sonra.
Bugünü saymazsak 3 gün sonra aşkımla aynı şehirde nefes alıyo olcaz inşallaaahhh :69:

Benimki de aradı 1 saat önce falan 10- 15 dk konuştuk çook özlemişim uzun uzun konuşmayı :69:
Kanlarını almışlar hem de jiletle parmak uçlarından :53: Yazık yaaa dedim gel ben öperim geçer :17:
Yalovalı biriyle tanışmış orda sormuş hemen nasıldır faln diye çok güzel yere düşmüşsün demiş arkadaşı.yeşillik sessiz sakin bi yer tam kafa dinlemelik demiş bakalım görcez 1 hafta sonra.
Bugünü saymazsak 3 gün sonra aşkımla aynı şehirde nefes alıyo olcaz inşallaaahhh :69:

bende bursada okuduğumdan sık sık yalovadan geçiyorum kışlarıda tatile gideriz kaplıcaya falan...
askeriye koşullarını bilemem ama cidden ufacık sakin rahat biyer...
havalar soğusun da bi hafta sonu izin alırda termale falan gidersiniz ohhhh keyif yaparsınız

ayyy canımm yalovalı dedinde hemen acaba bizimkimi diye geldi aklıma :52:
ankaradamı yapıyor seninki askerliği acaba

Back
X