atmıcaklar cnm bu ewci izni olmuyo bu askeriyenin werdiği biizin yol izni sayılıyo usta birliğinde hafta sonu çıkarsa imza atyo
Sağol canım :)) Peki canım şehir dışına çıkarlarsa bi sorun olurmuki :S Eğer sorun olmazsa alıcam izmire getiricem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atmıcaklar cnm bu ewci izni olmuyo bu askeriyenin werdiği biizin yol izni sayılıyo usta birliğinde hafta sonu çıkarsa imza atyo
Yarenler kıyafetle ilgili size birkaç bilgi vereyim.Hatta bugüne kadar askeriyeye girme kuralları vardı giyimde.Ben babamın yanında dışarı çıkarıldığımı bilirim eski zamanlarda şimdi kalmadı ama sizlere birkaç ipucu...Orada birsürü insan olacak ve askerlerinizin en son istediği şey sizlere yabancıların veya diğer askerlerin bakmasıdır.Bu yüzden dar blüzler veya kotlar giymeyin.Beyaz rengi pek tavsiye etmiyorum malesef ki...Unutmayın onlar orada kadınsız bir hayat yaşıyorlar ve beyaz kırmızı gibi renkler direk dikkat çekicidir, bu da sevdiğinizi rahatsız eder.Şöyle düşünün sevdiğinizin ailesi ile ilk kez tanışacaksınız, o zaman ne giyerseniz yanına giderken de öyle giyinin derim.Normal bir t shirt veya gömlek, kot veya kumaş pantolon tabiki düz ayakkabı ile.Tamamıyla sadelik sizi oradaki bakışlardan uzak tutacaktır.
AYNEN ya hislerime tercüman oldun o yanımdayken gözüm başkasını görmüyor tam bir leyla modundayım hele evine ilk gittiğimde aileler yanımızda ben uçmuşum görcektin :))) çok seviyorum bitanemi ya aşık olduğum ilk erkek hayatımı ömrümü verdiğim ilk insan yani bayanların kalbi çok değerlidir herkese kolay kolay açılmaz ama açıldıdamı bir daha asla kapanmaz o kalbede herkes kolay kolay giremez gireresede çıkamaz:)))
kıyafet konusunda sıkıntılı olanlar,
kesinlikle sade olmaya bakın mümkün olduğunca spor nihayetinde yapıcağınız hoş bi makyaj gene ona güzel gelecektir.
ama askeriyede gerçekten diğer askerler süzüyor, bugün bi kız vardı beyaz pantolon kırmızı topuklu ayakkabı ve kırmızı askılı böyle kolları da düşen bi şey giymişti. valla bakmayan kalmadı. bence rahatsız edici bi durum yani hem kız açısından hemde askerlerimiz açısından. arkadan muhabbet olursa içeride onlar arasında sıkıntı olur..
dikkat edin derim :)
canlarım güzelliğinizi sadece askerleriniz görsün :))) bencede sade olmanız en güzeli böyleberaber olma şansınız varsa orda şık ve güzel olursunuzaslında haklısın bende tereddutteydim beyaz kotta eşimde çok kıskançtır
Sağol canım :)) Peki canım şehir dışına çıkarlarsa bi sorun olurmuki :S Eğer sorun olmazsa alıcam izmire getiricemboşu boşuna muğlada kalcak yer aramayalım die
![]()
Tesekkur ederim canlarim. İyiki varsiniz. Bende cok ozlemisken suanda cok kiziyorum. Duygularimi da bastiriyorum. Gitme isini dusunucem. Ararsada istersen tum rezervasyonlari iptal ettiririm dicem. Bana sen ne yapmissin deyince sok oldum. Dedim kotu bisey yaptim herhalde. Kiymet bilmesin. Bi gun kaybedince anlar ama gec olur. Bi de arada aileler var. Ha deyince atilmiyo. Ama cok uzersede yqpcak bisey yok. Benimde sevgiye ihtiyacim var..
Valla benimkisiolsa önce bakana dalar heralde sonra bana dalardı![]()
Valla benimkisiolsa önce bakana dalar heralde sonra bana dalardı![]()
evet tubacım maalesef öyle insanlar var ama kendinden emin olan birisinin yapacağı şeyler değil tabii temennilerin için yürekten bir amiiinnn diyorum:)bayanların kalbi çok değerlidir herkese kolay kolay açılmaz ama açıldıdamı bir daha asla kapanmaz o kalbede herkes kolay kolay giremez gireresede çıkamaz... bu söz herkes için geçerli değil ama cnm öle bayanlar war ki çapkın erkeklerden bile beter.ben çook şükrediyorum ok şanslı hissedyrm kendmi yaa onun içinde ben ilkim benim içinde o ilk we birbirimizi o kadar iyi tamamlıyoz ki nazar değmesinbütün sewgiler en az bizimki kadar olsun... herkes musmutlu yaşasın 2günlk dünyada..
Sağol canım :)) Peki canım şehir dışına çıkarlarsa bi sorun olurmuki :S Eğer sorun olmazsa alıcam izmire getiricemboşu boşuna muğlada kalcak yer aramayalım die
![]()
imza vermicekse sorun olmaz canım. bazı birliklerdeki komutanlar imza isteyebiliyor, onu bi sorsun muhakkak. bi şey çaktırmadan. zaten çoğu komutanda göz yumuyormuş.
sen al izmire kaçır![]()
canlarım güzelliğinizi sadece askerleriniz görsün :))) bencede sade olmanız en güzeli böyleberaber olma şansınız varsa orda şık ve güzel olursunuz
evet tubacım maalesef öyle insanlar var ama kendinden emin olan birisinin yapacağı şeyler değil tabii temennilerin için yürekten bir amiiinnn diyorum:)
Alcam izmire kaçırcamcamda annemler sorun onlar bizi izmire bıraksada bursa yolunu tutsalar :)) Aşkım sadece bana kalsa![]()
Bu konuda birazcık bencillik yapmak hakkım die düşünüyorum
Çünkü bitanemi çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
hahahahah
bende onları kovalıyorum bizde ankaradan istanbula getiricez belki :)) diyorum başbaşa kalsaaaaak. başbaşa gezseeeeek. ahahahah
bi de bunlara bayram izni de verilebilirmiş askerlik sürelerinden sayılacak şekilde, neler olucak bilmiyorum pzt - salı belli olur filan demişler.
inşallah çözülür bu hafta şu izin durumları.
hahahahah
bende onları kovalıyorum bizde ankaradan istanbula getiricez belki :)) diyorum başbaşa kalsaaaaak. başbaşa gezseeeeek. ahahahah
bi de bunlara bayram izni de verilebilirmiş askerlik sürelerinden sayılacak şekilde, neler olucak bilmiyorum pzt - salı belli olur filan demişler.
inşallah çözülür bu hafta şu izin durumları.
kızlar ben geldımmm..son 4 gunnnhatta 3 gun demek ıstıyorum cunku persembe gece yola cıkıcaz yemın torenı ıcın ızmıre...cok heycanlıyım askımı gorucegım ıcın..
![]()
kızlar ben geldımmm..son 4 gunnnhatta 3 gun demek ıstıyorum cunku persembe gece yola cıkıcaz yemın torenı ıcın ızmıre...cok heycanlıyım askımı gorucegım ıcın..
![]()