- 14 Ağustos 2011
- 28.525
- 4.383
- 448
Offf nasıl üzüldüm şu yazdıklarına..Ya sanki bir tek askere bunlar gidiyor. Bu naz niye yani anlamıyorum. Tamam psikolojilerini bilmiyoruz ama bu kadarda olmaz yani. Canım benim ben bunun bir kılıf olduğunu düşünüyorum. Cumaya kadar sabredeceğim yani o dönene kadar. Ben gitmeden ona arkadaşlarımla iki gece hazırladım..Asker pastası falan yaptırdım, utanır diye evde bıraktım pastayı. Gelincede söyledim, evet iyiki oraya getirmemişsin dedi ve teşekkür etti. Yemedi bile! Zaten gitmeden yapmadığını bırakmadı. Orada da üç günde bir arıyor, son aramasında, tam arayacaktım bugün içtimaya çağırdılar dedi. Neden soğuk konuşuyorsun diyip, küfretti, şoka girdim! Yüzük konusunda sakın acele etme canım, o noktaya gelmek hiç kolay değildir eminim..Bir görüş bakalımi herkesin dediği gibi bende görüşüp konuşmandan yanayım..
Canim sende bana benzer seyler yasamissin. Uzuldum bende senin adins. O kadar ugradmissin pastasina kadar dusunmussun ama burun kivirmis. Asker psikolojisi veya baska bisey ama biraz karsisindakini de dusunmeli insan. Sunu anladim ki kimse icin fazla iyilik yapmicaksin. Ben bundan sonra ilgilenmiycem hicbiseyiyle. Ailesu ilgilensin. Ben agzimin payini aldim. Bugun daha konusmadik ama ararsa emin ol bende soguk konusucam cunku kirginim. Yemib toreni isini de dusunucem. Benimle konusma sekline bagli. Yuzuk olayina gelince bekliyccem biraz daha. Yuz yuze boyle seyler yapamazdi bana. Yapamadi hic. Yapsa ortaligi yikarin. Telefonda yapiyo anca. Kafam cok karisik. Sizin araniz nasil simdi canim? Bozuk mu?