• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAR! çok mutsuzum ya. sabah aradı beni telefon kitlendi açamadım! ondan sonra aramadı, NORMALDE GÜNDE 2 defa arayan adam şimdi tık yok aklımı kaçırıcam... normalde en kötü bu saatlerde arıyordu, ya da 4-5 arası, yok aramadı!!

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAR! çok mutsuzum ya. sabah aradı beni telefon kitlendi açamadım! ondan sonra aramadı, NORMALDE GÜNDE 2 defa arayan adam şimdi tık yok aklımı kaçırıcam... normalde en kötü bu saatlerde arıyordu, ya da 4-5 arası, yok aramadı!!

canım üzülme lütfen.. yemin töreni hazırlıkları çok yogundur bide telefon sırası çoktur belki sıra gelmemiştir falan.
yarın aradığında rahatlar için, sorarsın..
bir kez bende de öyle oldu. açamadım sonrada bidaha arayana kadar akla karayı seçtim. otrudum ağladım saatlerce.
aradığında da söyledim, eğer acamazsam falan o gün mutlaka tekrar ara çok geçmeden aklım çıkıyo diye

offf çok sıkıldım
aramıyo askım en son dün akşam 8de 2 dk cık konuşabildik
sabah ararım demişti aramadı bu saate kadar da aramadı
çok yoruyolar kuzumu beni arayacak vakti bile yok

Merhaba ahsenidia canim. Askerin amaasyadaydi seninde demi? Bugun camasir yikamislar. Gozlerim yasardi.:17:

demi yaaa amele gibi olduk iyice diyoo, ben gaddarım yaa heralde valla sizler kıyamıyosunuz ben ohh dıyom öğren öğren ilerde yan gelip yatmak yok:1:

Merhaba ahsenidia canim. Askerin amaasyadaydi seninde demi? Bugun camasir yikamislar. Gozlerim yasardi.:17:

evet canımın içi amasayada akşam serbesttiler baya konuştuk çok özledim bir türlü ayrılmak istemedim aşkımdan ya biraz hayatı öğrenmeleri lazım benimkisi tam bir ana ve baba kuzusu :))) içim gitsede lazımda yani yarında eşofman günüymüş :) eşofman giyecekler belirli bir saate kadar yeşil görmek istemiyorum dedi artık :)

Kizlar isyanlardayim.eve gidemiyorum arkadaslarim birakmiyorlar cunku konussamda konusmasamda surekli agliyorum.dayanamiyorum.herkes ayni isyanda galiba.askerlik bana cok cok cok zor geciyor..sizde kendinize iyi bakin belki ben buralarda olmam bi kac gun daha hepinizi cok seviyorum dert ortaklarim benim hepinizi opuyorum

Kizlar isyanlardayim.eve gidemiyorum arkadaslarim birakmiyorlar cunku konussamda konusmasamda surekli agliyorum.dayanamiyorum.herkes ayni isyanda galiba.askerlik bana cok cok cok zor geciyor..sizde kendinize iyi bakin belki ben buralarda olmam bi kac gun daha hepinizi cok seviyorum dert ortaklarim benim hepinizi opuyorum

bnde seni öpüyrm tatlım kendne dkkat et bende aynıyım ..... bunalıma girdim iyice sıyırmazsam 5 aya bidaha bişiy olmaz bana.........

canım benim bizde seni çok seviyoruz nezaman dersen yanındayız merak etme güçlü ol mervecim biliyorum kolay değil ama beklemekten başka yapabileceğimiz bişey yok başka bir sıkıntın yoktur inş. canım ALLAH yardımcın olsun sana güç kuvvet versin şu mübarek ramazanda

ya dur sakin ol bayramdan yararlanamıyormu?

yaralanıyo ama 7gün eklencek daha gideli 2 hafta oldu dio ara uzayınca gelmek daha iyi olur dio hemen kullanmayalım dio bnde öle düşünüyrm gelpte napcak bayramda biz birbirimize çok wakt ayıramayız yaa curcunadan...:(( onun yerine kurban bayramında gelmeyi planlıyo bende onu ankaradan göndermek istemyrm bursaya beraber gitmek bırakmak istiyrm ama babama söleyemyrm zatn ankarada 1 gün kalmama izin werdi çok olmıym diorm yüzüm yok..ortada kaldım yaa aamaaan......

yaralanıyo ama 7gün eklencek daha gideli 2 hafta oldu dio ara uzayınca gelmek daha iyi olur dio hemen kullanmayalım dio bnde öle düşünüyrm gelpte napcak bayramda biz birbirimize çok wakt ayıramayız yaa curcunadan...:(( onun yerine kurban bayramında gelmeyi planlıyo bende onu ankaradan göndermek istemyrm bursaya beraber gitmek bırakmak istiyrm ama babama söleyemyrm zatn ankarada 1 gün kalmama izin werdi çok olmıym diorm yüzüm yok..ortada kaldım yaa aamaaan......

tubacım sende biliyorsun herşey bizim elimizde değil ALLAHIN elinde bazı şeyleri çok zorlamamak lazım herşeyin hayırlısını versin ALLAH şer gibi gözüken şeyde hayır vardır bunları unutmamak lazım bişey olmuyorsa çok zorlamamak lazım bedne kurban bayramını bekliyorum ozaman bir haftaya yakın görücem bayram günü askerlikten sayılıyormuş bugün konuştuk sormuş kalbini ferah tut eğer oluru varsa elinden geleni yap eğer yoksa nasip değilmiş de ve sabret ben inanıyorum bu sitedeki bu asker yarenleri güçlüdür böyle yapmayın ama kızlar yaaa

tubacım sende biliyorsun herşey bizim elimizde değil ALLAHIN elinde bazı şeyleri çok zorlamamak lazım herşeyin hayırlısını versin ALLAH şer gibi gözüken şeyde hayır vardır bunları unutmamak lazım bişey olmuyorsa çok zorlamamak lazım bedne kurban bayramını bekliyorum ozaman bir haftaya yakın görücem bayram günü askerlikten sayılıyormuş bugün konuştuk sormuş kalbini ferah tut eğer oluru varsa elinden geleni yap eğer yoksa nasip değilmiş de ve sabret ben inanıyorum bu sitedeki bu asker yarenleri güçlüdür böyle yapmayın ama kızlar yaaa

ne yapmam gerektiğini inan şuan hiç bilmiyrm c.tesi teslim olması gerekmşmşşşşş sanki napcaksa pazar tesllm olsa bari noluyosa..bizimki pazar gderm bişiy olmaz 1 gnden adamı mahkemeye mi werirler dio ama bakalım..:(( ona da razıyım.doğru hayırlısı neyse o olsun askerlermz sağsağlm dönsün EN ÖNEMLİSİDE BU.....

Yok biz vedalaşma yapmadık:)Ona bozuğum ya zaten, hatta telefonla konuşuyordu, benim de aracım kazalı uzun zamandan sonra ilk kez eve bıraktı,ailemin çok yakın dostları taşındı bulunduğumuz binaya biraz panik de oldum kimse görmesin falan diye atıverdim kendimi aşağı.Yarın görüşürüz dedik ayrıldık gidiş o gidiş.Şimdi diyordu İstanbula uğurlarsın elelrinle teslim edersin, kuzen ortaya çıktı ben geri dönmem kalırım falan demiş.Anlayacağın benim işlerimi sürekli bu kuzenleri bozuyor zaten, aklına gene giderken onlar girdi gelmesin sevgilin biz götürürüz diye şimdi yine aynı şey.Katledicem hepsini o olacak!

Katletsen yeridir canım valla hiç sevmem bende sürekli birilerinin biyerlerden çıkmasını :47:

Sağol canım vallahi haklısın.Benim babam 35 yıl askerdi mesleği buydu yani:)Ama ben böyle bir şey görmedim yaa...Sanırsın bütün dünyada tek gidenler onlar.Kendilerini acındırıyorlar, diyor ki biz burda nöbet tutalım siz orada mışıl mışıl uyuyun.Ben de dedim benim babam dağlarda gezerken, ben babamın yüzüne hasret kalıp onsuz büyürken , anca bu yaşımda aile kavramı nedir akşam yemeği beraber yenir öğrenirken senin tüm ailen mışıl mışıl uyuyordu kusura bakma bu devran böyle, şimdi sen yapacaksın, bana o zor zamanlarımın borcunu ödeyeceksin dedim de nazlanmayı kesti, sustu:)

Çok güzel söylemişin bunun üstüne de bişi diyemezdi zaten :63:

Allah kabul etsin canim. Zaman su gibi akip gitsin.:56:

Amin canım bnm.:91:

havan topu ile ilgili olan bölükte cnm bnmki tam adı ne oluyo blmyrm da:16: bnm ki bugn kan vermş revire geç 2 saat demşler o arada aradı bide akşam knştk... sıra çok oluyo dıyo akşamları az uzatsan kavga çıkacak dıyo... o yüzdn kmse olmadıgı zamanlarda aramayı terch edıyo rahat konuşalım diye... cnm senn askern nereye gidecek amasyadan sonra?

Canım benimki Kırklareli- Babaeski ye gidecek sanırım forumda oraya yollayan yok hiç bizde fazla konuşamıyoruz her konuştuğumuzda nasılsın diorum yazık her zaman çok yorgunum aşkım ya oluo cevabı bende az konuşuyoruz rahat konuşamıyoruz fln die şikayet etmiyorum zaten kendiside usta birliğine geçince rahatlıcam böle olmucak inş dio ya hadi bakalım.:44:

kızlar bu haliniz ne toparlanın ya vatanını müdafa etmek için giden askerlerinize böylemi destek olucaksınız onlar ne zorluklar çekiyor biz burda hem su koyuveriyoruz toparlarının asker yarenleri askerleri gibi güçlüdür kuvvetlidir cesurdur bu sitede üzülmeyi yasaklıyorum artık aAAAAA gören zannedecek askerlerimize bişey oldu bizden ne kadar kötü durumda olan insanlar var dimi canlarım dünya güzellerim benim toparlayın kendinizi benimde moralim bozuk üzgünüm hiç kolay değil tabii ama ne yapalım güçlü olmak zorundayız sevdiğimiz erkekler için herşey çok güzel olucak ALLAHIN izniyle:))))))))))

Back
X