Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAR! çok mutsuzum ya. sabah aradı beni telefon kitlendi açamadım! ondan sonra aramadı, NORMALDE GÜNDE 2 defa arayan adam şimdi tık yok aklımı kaçırıcam... normalde en kötü bu saatlerde arıyordu, ya da 4-5 arası, yok aramadı!!
Merhaba ahsenidia canim. Askerin amaasyadaydi seninde demi? Bugun camasir yikamislar. Gozlerim yasardi.![]()
kızlar ne yapıyorsunuz canım sıkıldı ama herkes çok yoğun galiba(
Merhaba ahsenidia canim. Askerin amaasyadaydi seninde demi? Bugun camasir yikamislar. Gozlerim yasardi.![]()
mide kramplarına girdim şuan gündz çok stres yaptm üzüldm...........
Kizlar isyanlardayim.eve gidemiyorum arkadaslarim birakmiyorlar cunku konussamda konusmasamda surekli agliyorum.dayanamiyorum.herkes ayni isyanda galiba.askerlik bana cok cok cok zor geciyor..sizde kendinize iyi bakin belki ben buralarda olmam bi kac gun daha hepinizi cok seviyorum dert ortaklarim benim hepinizi opuyorum
Kizlar isyanlardayim.eve gidemiyorum arkadaslarim birakmiyorlar cunku konussamda konusmasamda surekli agliyorum.dayanamiyorum.herkes ayni isyanda galiba.askerlik bana cok cok cok zor geciyor..sizde kendinize iyi bakin belki ben buralarda olmam bi kac gun daha hepinizi cok seviyorum dert ortaklarim benim hepinizi opuyorum
kıyamam sana ne oldu canım neden bu kadar üzüldün?
bizimkine ewci izni ykmuşta günlerimiz gitti sadece 1 gün görüşebileceğiz sanırım( bunalımdaym planlarım wardı bitti gitti hepsi yaa....amaaaaan
ya dur sakin ol bayramdan yararlanamıyormu?
yaralanıyo ama 7gün eklencek daha gideli 2 hafta oldu dio ara uzayınca gelmek daha iyi olur dio hemen kullanmayalım dio bnde öle düşünüyrm gelpte napcak bayramda biz birbirimize çok wakt ayıramayız yaa curcunadan...( onun yerine kurban bayramında gelmeyi planlıyo bende onu ankaradan göndermek istemyrm bursaya beraber gitmek bırakmak istiyrm ama babama söleyemyrm zatn ankarada 1 gün kalmama izin werdi çok olmıym diorm yüzüm yok..ortada kaldım yaa aamaaan......
tubacım sende biliyorsun herşey bizim elimizde değil ALLAHIN elinde bazı şeyleri çok zorlamamak lazım herşeyin hayırlısını versin ALLAH şer gibi gözüken şeyde hayır vardır bunları unutmamak lazım bişey olmuyorsa çok zorlamamak lazım bedne kurban bayramını bekliyorum ozaman bir haftaya yakın görücem bayram günü askerlikten sayılıyormuş bugün konuştuk sormuş kalbini ferah tut eğer oluru varsa elinden geleni yap eğer yoksa nasip değilmiş de ve sabret ben inanıyorum bu sitedeki bu asker yarenleri güçlüdür böyle yapmayın ama kızlar yaaa
Yok biz vedalaşma yapmadık:)Ona bozuğum ya zaten, hatta telefonla konuşuyordu, benim de aracım kazalı uzun zamandan sonra ilk kez eve bıraktı,ailemin çok yakın dostları taşındı bulunduğumuz binaya biraz panik de oldum kimse görmesin falan diye atıverdim kendimi aşağı.Yarın görüşürüz dedik ayrıldık gidiş o gidiş.Şimdi diyordu İstanbula uğurlarsın elelrinle teslim edersin, kuzen ortaya çıktı ben geri dönmem kalırım falan demiş.Anlayacağın benim işlerimi sürekli bu kuzenleri bozuyor zaten, aklına gene giderken onlar girdi gelmesin sevgilin biz götürürüz diye şimdi yine aynı şey.Katledicem hepsini o olacak!
Sağol canım vallahi haklısın.Benim babam 35 yıl askerdi mesleği buydu yani:)Ama ben böyle bir şey görmedim yaa...Sanırsın bütün dünyada tek gidenler onlar.Kendilerini acındırıyorlar, diyor ki biz burda nöbet tutalım siz orada mışıl mışıl uyuyun.Ben de dedim benim babam dağlarda gezerken, ben babamın yüzüne hasret kalıp onsuz büyürken , anca bu yaşımda aile kavramı nedir akşam yemeği beraber yenir öğrenirken senin tüm ailen mışıl mışıl uyuyordu kusura bakma bu devran böyle, şimdi sen yapacaksın, bana o zor zamanlarımın borcunu ödeyeceksin dedim de nazlanmayı kesti, sustu:)
Allah kabul etsin canim. Zaman su gibi akip gitsin.![]()
havan topu ile ilgili olan bölükte cnm bnmki tam adı ne oluyo blmyrm dabnm ki bugn kan vermş revire geç 2 saat demşler o arada aradı bide akşam knştk... sıra çok oluyo dıyo akşamları az uzatsan kavga çıkacak dıyo... o yüzdn kmse olmadıgı zamanlarda aramayı terch edıyo rahat konuşalım diye... cnm senn askern nereye gidecek amasyadan sonra?