• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kılzar ne yapıyosunuz sizi mutlu görmek benide mutlu ediyor RABBİM daim etsin canlarım benim bunu hakediyorsunuz zaten bence ayrılığı düşünmeyin beraber olmanın mutluluğunu hissedin anı yaşayın canlarım ellerini tutun gözlerine bakın ve o anın bir ömür devam etmesini isteyin kokusunu içinize çekin doyuncaya kadar canlarım hepiniz sevgiyle kalın oldumu:)sizi böyle mutlu görmek beni daha çok sevindiriyor

offf..insallah tatlım ya.sen nerdesn peki?öğrencimisin sende?

öğrenciyim bursada okuyorum
ailem istanbulda aslında
babaannemle dedem kırklarelinde doğmuş sadece ama çok sık gidip geliriz
su an da istanbuldayım
ve c.tesi dağıtım iznine gelen sevglimi görmeye bursaya gidicem

öğrenciyim bursada okuyorum
ailem istanbulda aslında
babaannemle dedem kırklarelinde doğmuş sadece ama çok sık gidip geliriz
su an da istanbuldayım
ve c.tesi dağıtım iznine gelen sevglimi görmeye bursaya gidicem
ahh ne güzel cnm,gör bakalım sevgilini...Allah hiçbirimizi ayırmasın,saglık sıhhat icinde sevgililerimize kavustrsun insallahhh..beraber gün sayarız artık :))

kızlaar aklıma bişey geldi
sevdiceklerimizi ilk gönderdiğimiz günlerdeydi sanırım
bikaç arkadaş tatil için link atmıştı
o sayfaları bulamıyorum ya bilen varsa bi dese bana
aklıma takıldı şimdi

tuğçe ya girdinmi komutanlığa gördünmü yaşadığı yeri benimde aşkım orda ya inan bugün gözüm senden gelicek haberdeydi resim çektinmi

Girdim canim. Mekan cok guzel. Agaclikli ohh. Fakat foto. Makinasi ve tel. Sokturmuyolar canim. Yarin cekicem insallah. Ama gormek cok zordu. İcim gitti. Ayrilmakk istemiyorumm. Suan amasyada otel odasindayim.:58:

Girdim canim. Mekan cok guzel. Agaclikli ohh. Fakat foto. Makinasi ve tel. Sokturmuyolar canim. Yarin cekicem insallah. Ama gormek cok zordu. İcim gitti. Ayrilmakk istemiyorumm. Suan amasyada otel odasindayim.:58:

canım ya aklım sende hep iyi güzel bir yer olduğuna sevindim benimkisi amasayadan çok memnundu komutanları iyi diyor keşke burda kalsak dedi ya yarın bol bol görürsün inş.

İzni 2 gundu. Bir gune cekmisler son anda. Hersey elimizde patladi. Bunalim gecirdim. Yarin bikac saat gorup garaja gidicez. Ahh ahh. Otelini herseyinj ayarlamistim. Ayy hasta olxam sonunda askimdannn.:5:

Back
X