hadi ya öyle mi cnm sevndm ya :)) vizede askerlik yapıo bnmki de kısa dönem usta birliğide kırklareli cıktı..biz 5 ay kırklareliliyiz anlıycan :)))
sen nerdesin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya öyle mi cnm sevndm ya :)) vizede askerlik yapıo bnmki de kısa dönem usta birliğide kırklareli cıktı..biz 5 ay kırklareliliyiz anlıycan :)))
sen nerdesin canım
cnm ben trabzonda okuyorum.kırklareliliyiz derken o orda ya ondan öle dedm :)
offf..insallah tatlım ya.sen nerdesn peki?öğrencimisin sende?yok yok onu anladım orda olduğu için söylediğini
yakın mı uzak mı onu anlamak için sormuştum
uzakmışta olsun sıkma canını
birer birer geçicek günler kavuşucaz hepimiz
offf..insallah tatlım ya.sen nerdesn peki?öğrencimisin sende?
ahh ne güzel cnm,gör bakalım sevgilini...Allah hiçbirimizi ayırmasın,saglık sıhhat icinde sevgililerimize kavustrsun insallahhh..beraber gün sayarız artık :))öğrenciyim bursada okuyorum
ailem istanbulda aslında
babaannemle dedem kırklarelinde doğmuş sadece ama çok sık gidip geliriz
su an da istanbuldayım
ve c.tesi dağıtım iznine gelen sevglimi görmeye bursaya gidicem
off ben gidemiyorum yaa çoook mutsuzumm
off ben gidemiyorum yaa çoook mutsuzumm
Uzulme canim. Gormek te cok iyi deil aklin kaliyo. BUGUN İCİM PARCALANDİ. TEKRAR BASA SARİCAM. İSTAHİM DA YOK. O DA ZAYİFLAMİS. OFF OFFF.![]()
kızlaar aklıma bişey geldi
sevdiceklerimizi ilk gönderdiğimiz günlerdeydi sanırım
bikaç arkadaş tatil için link atmıştı
o sayfaları bulamıyorum ya bilen varsa bi dese bana
aklıma takıldı şimdi
tuğçe ya girdinmi komutanlığa gördünmü yaşadığı yeri benimde aşkım orda ya inan bugün gözüm senden gelicek haberdeydi resim çektinmi
Girdim canim. Mekan cok guzel. Agaclikli ohh. Fakat foto. Makinasi ve tel. Sokturmuyolar canim. Yarin cekicem insallah. Ama gormek cok zordu. İcim gitti. Ayrilmakk istemiyorumm. Suan amasyada otel odasindayim.![]()
hayırdır askerinle tatilemi gidiceksin kaçırcakmısın yoksa:))))
Vee onsuzumm. Yarin onu ugurliycam. Pofff. :98:
nerde be canımm
ne bileyim aklıma geldi işte çok hoşuma gitmişlerdi
ilk 100 sayfaya baktım göremedim
şaşı olcam daha fazla bakamıyorum