kızlar herşey çok kötüye gidiyo.anlayışlı bi insanım ama sanırım dayanamayacak gibi oluyorum.kıskançlığı tavan yaptı sevgilimin.burnumdan getiriyo her aradığında ve asıl en kötüsü sigarayı zor bıraktırmıştım ve şoooook askerde 2 haftadır tekrar başlamış. benim aklım almıyo ya sigara ya ben demiştim var mı ötesi? beni kaybetme korkusu yaşamıyo mu acaba? telefonda bu itirafını dinlerken ağlamamak için zor tuttum kendimi ve çok fazla konuşmadan kapattım.nolcak şimdi bilmiyorum? bi süre arama desem asker psikolojisi malum hiç kolay olmıcak...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Canım ama şimdi sen onun iyiliğini düşünüyorsun anlıyorum da askerde sigara içmeden gün geçmez.Boş kaldıkları anda rahat bi nefes aldıkları tek yer sigara kaçamakları oluyor.Hem kendini öyle bence ortaya sürme her şey için.Elbet askerden dönünce geri bırakır.Benim sevgilim de bana kızardı çok içiyorsun diye o az içerdi, şimdi o da ben de kat ve kat artmışız.Bana kızan adam günde 2 3 paket içiyorsa çok normaldir üzme kendini.Kıskanması da çok normal, orada düşündüğü tek şeysin.Yanında olamadığı için bir şekilde hıncını almaya çalışıyor, yanlış yapıyor ama işte kaybetme korkusu devreye girmiş.Alttan almaya çalış lütfen
canım seninki nerde askerdi eğer benimki gibi biyerdeyse ve tiryakiyse bu dönemde biraz üstüne gitme ya sigara ya ben desende çünkü yapacak hiç bişeyleri yok bırak içsin eğer onuda yapmazsa daha çok bunalıma girer üstüne gitme gelince bırakır nasılsa bak demekki kötü günler geçirio ki sana sarmış resmen kıskançlığı artmış sigaraya başlamış tekrar oyuzden kotü şeyler düşünme rahat ol ikinizid üzecek onu daha fazla yanlış düşüncelere sevkedecek ani kararlar alma tamda kıskançlığı arttığı bi dönemde arama demen onu direk şüpheye sokar sıkma canını geçecek sabırrrrrr
Aynen sana katılıyorum canım.Bir değişik oluyorlar ya orada.Benim sevgilim de normalde acayip kıskançtır, onsuz dışarı çıktığımda delirir böyle kavga ederiz.Şimdi tesadüf her aradığında dışarda oluyorum ve ne güzel diyor, kafanı dağıt tabi sende evde oturup ağlama zaman geçir diyor.Anlama veremedim ama hoşuma gitti