341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlar herşey çok kötüye gidiyo.anlayışlı bi insanım ama sanırım dayanamayacak gibi oluyorum.kıskançlığı tavan yaptı sevgilimin.burnumdan getiriyo her aradığında ve asıl en kötüsü sigarayı zor bıraktırmıştım ve şoooook askerde 2 haftadır tekrar başlamış. benim aklım almıyo ya sigara ya ben demiştim var mı ötesi? beni kaybetme korkusu yaşamıyo mu acaba? telefonda bu itirafını dinlerken ağlamamak için zor tuttum kendimi ve çok fazla konuşmadan kapattım.nolcak şimdi bilmiyorum? bi süre arama desem asker psikolojisi malum hiç kolay olmıcak... :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43:

Canım ama şimdi sen onun iyiliğini düşünüyorsun anlıyorum da askerde sigara içmeden gün geçmez.Boş kaldıkları anda rahat bi nefes aldıkları tek yer sigara kaçamakları oluyor.Hem kendini öyle bence ortaya sürme her şey için.Elbet askerden dönünce geri bırakır.Benim sevgilim de bana kızardı çok içiyorsun diye o az içerdi, şimdi o da ben de kat ve kat artmışız.Bana kızan adam günde 2 3 paket içiyorsa çok normaldir üzme kendini.Kıskanması da çok normal, orada düşündüğü tek şeysin.Yanında olamadığı için bir şekilde hıncını almaya çalışıyor, yanlış yapıyor ama işte kaybetme korkusu devreye girmiş.Alttan almaya çalış lütfen

canım seninki nerde askerdi eğer benimki gibi biyerdeyse ve tiryakiyse bu dönemde biraz üstüne gitme ya sigara ya ben desende çünkü yapacak hiç bişeyleri yok bırak içsin eğer onuda yapmazsa daha çok bunalıma girer üstüne gitme gelince bırakır nasılsa bak demekki kötü günler geçirio ki sana sarmış resmen kıskançlığı artmış sigaraya başlamış tekrar oyuzden kotü şeyler düşünme rahat ol ikinizid üzecek onu daha fazla yanlış düşüncelere sevkedecek ani kararlar alma tamda kıskançlığı arttığı bi dönemde arama demen onu direk şüpheye sokar sıkma canını geçecek sabırrrrrr

Aynen sana katılıyorum canım.Bir değişik oluyorlar ya orada.Benim sevgilim de normalde acayip kıskançtır, onsuz dışarı çıktığımda delirir böyle kavga ederiz.Şimdi tesadüf her aradığında dışarda oluyorum ve ne güzel diyor, kafanı dağıt tabi sende evde oturup ağlama zaman geçir diyor.Anlama veremedim ama hoşuma gitti:64:Ben de ilk günlerde ayrılmayı düşünmüştüm çok kızmıştım ama iyi ki sabretmişim, düşündüğüm kötüye yorduğum her şeyin bir mantıklı açıklaması varmış meğer.Dediğin gibi sadece sabır...

Kızlar bu arada İstanbul Beykoz Umuryeri'nde askeri olan var mı?:44:İskenderun dan oraya bayağı giden olmuş ama hiç göremedim aranızdan yazanı.Tek başıma mı kaldım ben böyle:(

Aynen sana katılıyorum canım.Bir değişik oluyorlar ya orada.Benim sevgilim de normalde acayip kıskançtır, onsuz dışarı çıktığımda delirir böyle kavga ederiz.Şimdi tesadüf her aradığında dışarda oluyorum ve ne güzel diyor, kafanı dağıt tabi sende evde oturup ağlama zaman geçir diyor.Anlama veremedim ama hoşuma gitti:64:Ben de ilk günlerde ayrılmayı düşünmüştüm çok kızmıştım ama iyi ki sabretmişim, düşündüğüm kötüye yorduğum her şeyin bir mantıklı açıklaması varmış meğer.Dediğin gibi sadece sabır...

öyle tabi canım zaten sabredip dua etmekten sabırla beklemekten başka ne yapabiliriz. onlar orda o hale o psikolojide yırtınırken biz burda pireyi deve yapar herşeyi olumsuza yorarsak allah korusun şu kısacık askerliğin sonunu nasıl getiririz. yanımızda olmadıkları için zaten üzülüyoruz bide bu olumsuz düşüncelerle ruhumuzu yormanın anlamı yok onlar bi gelsinde sağsalim sigarayıda bırakır davranışları normalede döner herşey düzelir allahın izniyle bugun benimkine az kaldı aşkım dayan ne kaldıki şurda diodum canı daha cok sıkılmasın die dısardan öle görünüo ama burda gecmio günler dio ve bunu diyen kişi daha düne kadar amasyadayken bana bu cümleyi kuran insan düşünün yani kırklareliye geçince ne hale gelmiş benim dakikaları bile saydığımı bilmio çok kolay gelio bana sanıo sanki ama öle değil onlara da kolay değil anlıcamıızzz

canım seninki nerde askerdi eğer benimki gibi biyerdeyse ve tiryakiyse bu dönemde biraz üstüne gitme ya sigara ya ben desende çünkü yapacak hiç bişeyleri yok bırak içsin eğer onuda yapmazsa daha çok bunalıma girer üstüne gitme gelince bırakır nasılsa bak demekki kötü günler geçirio ki sana sarmış resmen kıskançlığı artmış sigaraya başlamış tekrar oyuzden kotü şeyler düşünme rahat ol ikinizid üzecek onu daha fazla yanlış düşüncelere sevkedecek ani kararlar alma tamda kıskançlığı arttığı bi dönemde arama demen onu direk şüpheye sokar sıkma canını geçecek sabırrrrrr

çorumda canım. ben yaşattığı hayal kırıklığına çok üzüldüm hatta yıkıldım resmen belki yarın kendime kızcam neden uzattım bu kadar diye ama kendimi çok kötü hissediyorum bunu duyduğum andan itibaren.güvenim yara aldı nasıl toparlanırım bilmiyorum :50:

ama kızlar ben burda neler yaşıyorum,sana anlatamadığım şeyler var:43:,sen benim neler yaşadığımı anlayamazsın vb şeylerin arkasına sığınmaları da hoş değil.bnm ki de bunları öne sürdü neden bırakmışken ve bana söz vermişken tekrar sigaraya başladın dediğimde...

Canım ama şimdi sen onun iyiliğini düşünüyorsun anlıyorum da askerde sigara içmeden gün geçmez.Boş kaldıkları anda rahat bi nefes aldıkları tek yer sigara kaçamakları oluyor.Hem kendini öyle bence ortaya sürme her şey için.Elbet askerden dönünce geri bırakır.Benim sevgilim de bana kızardı çok içiyorsun diye o az içerdi, şimdi o da ben de kat ve kat artmışız.Bana kızan adam günde 2 3 paket içiyorsa çok normaldir üzme kendini.Kıskanması da çok normal, orada düşündüğü tek şeysin.Yanında olamadığı için bir şekilde hıncını almaya çalışıyor, yanlış yapıyor ama işte kaybetme korkusu devreye girmiş.Alttan almaya çalış lütfen

alttan almaya çalışıyorum ama sanırım bi yere kadar yapabiliyorum.ben onun kendini daha fazla zehirlemesini istemiyorum. ama kafam çok karışık sanırım biraz fevri davranıyorum. o sinirle haftaya yanına gelcem demek bile gelmedi içimden :( akşam 8 gibi aradı o olayın üzerine bende müsait değilim dedim kapattım:5:

çorumda canım. ben yaşattığı hayal kırıklığına çok üzüldüm hatta yıkıldım resmen belki yarın kendime kızcam neden uzattım bu kadar diye ama kendimi çok kötü hissediyorum bunu duyduğum andan itibaren.güvenim yara aldı nasıl toparlanırım bilmiyorum :50:
canım sen senin sözünü çiğnediği için kızıyosun ona ama dediğim gibi nekadar söz verirse versin onun orda igara içeceği aşikar tiryaki bi insanın öle bi ortamda içmemesi abes olur zaten oyuzden bunları dert etme derim ben yine kendini yıpratırsın. kendini onun yerine koysana tiryakisin ve ağır bunalımlı bi ortamda içmeden durcan çok zor :50:

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :66::66::66::66: Aşkımla nette konuştuk 1 saat 10 dakkaaaa :64::64::64::64::64: Çarşı iznine çıkmışlar :69::69: Teknolojiyi seviyorum :66::66: İnşallah böyle böyle günler geçicek :34::34::34: İyiki acemilikleri bittiiiii :69::69::69::69:

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :66::66::66::66: Aşkımla nette konuştuk 1 saat 10 dakkaaaa :64::64::64::64::64: Çarşı iznine çıkmışlar :69::69: Teknolojiyi seviyorum :66::66: İnşallah böyle böyle günler geçicek :34::34::34: İyiki acemilikleri bittiiiii :69::69::69::69:

bizde konuştuk bugün 2 saat ilk çarşı iznine çıktı :64: ne güzel oluyo böle yaa telefonunuda aldı konuştuk bayağı yeni ayrıldık :((

selam kızlaaarrr, hepinize iyi bayramlaarr... benim aşkım izindeeeee hasret giderdk 2 gün bool bollll:69::69::69: 2 sünde gideceekk amaaaaa:43::43::43:

alttan almaya çalışıyorum ama sanırım bi yere kadar yapabiliyorum.ben onun kendini daha fazla zehirlemesini istemiyorum. ama kafam çok karışık sanırım biraz fevri davranıyorum. o sinirle haftaya yanına gelcem demek bile gelmedi içimden :( akşam 8 gibi aradı o olayın üzerine bende müsait değilim dedim kapattım:5:

Okurken dikkatimi çekti de yazdığın.
Gerçekten çok zor asker psikolojisi.
Erkek arkadaşım astsubay, bazen biz konuşurken duyuyorum ve eminim benimle konuşurken en güzel şekliyle söylüyordur.
Ufacık bir şey söyleme şekli bile o kadar sert ki şaşırıyorum.
Ve eminim en yumuşak dayananlardan biridir.
O konuşma tarzı bile yeterince rahatsız edici, ben olsam yerlerinde ben de bunalıma girerim.
Çok zor bir psikolojileri var, herkesin elinde sigara olunca da orada rahatlamak için içiyordur, kızma hiç.
Gelince tekrar bıraktırırsın. Ama lütfen oradayken üstüne gitme.

Okurken dikkatimi çekti de yazdığın.
Gerçekten çok zor asker psikolojisi.
Erkek arkadaşım astsubay, bazen biz konuşurken duyuyorum ve eminim benimle konuşurken en güzel şekliyle söylüyordur.
Ufacık bir şey söyleme şekli bile o kadar sert ki şaşırıyorum.
Ve eminim en yumuşak dayananlardan biridir.
O konuşma tarzı bile yeterince rahatsız edici, ben olsam yerlerinde ben de bunalıma girerim.
Çok zor bir psikolojileri var, herkesin elinde sigara olunca da orada rahatlamak için içiyordur, kızma hiç.
Gelince tekrar bıraktırırsın. Ama lütfen oradayken üstüne gitme.

ben almam gereken dersi bugün aldım sanırım.haklıydınız kızlar...:34: anlayışlı olmanında üstünde bir sınıra ulaşmaya çalışıyorum şu an ve askerden dönene kadar bu konuda asla baskı yapmıcam çünkü geldiğinde bırakacağının sözünü aldım umarım bu sefer sözünü tutacak.tutmazsa da :40: :61:

ben almam gereken dersi bugün aldım sanırım.haklıydınız kızlar...:34: anlayışlı olmanında üstünde bir sınıra ulaşmaya çalışıyorum şu an ve askerden dönene kadar bu konuda asla baskı yapmıcam çünkü geldiğinde bırakacağının sözünü aldım umarım bu sefer sözünü tutacak.tutmazsa da :40: :61:

Geldikten sonra ne desen hakkın ..
İstediğini yapabilirsin, oradayken bu geçici bir süreç deyip olabildikçi sabret, sınırlarını zorla.
Hayatı boyunca orada olacakları düşün bir de, haline şükret ..

Canlarim nasilsiniz? Bugun kayinvalideme gittim. Nisanlimin yataginda oturup onunla tel.de konustum. Cok garip bi durumdu. Sonra gidip gunluk tarzi bi defter aldim. Onla konusurmusum givi yazicam. Sonrada ona veririm. Belki beni rahatlatir. Ama nisanlimin 19 yillik kopegi olmus. Buyuk ihtimalle duyunca bana saricak. Beni zor gunler bekliyor olabilit kizlar.:10::31:

Canlarim nasilsiniz? Bugun kayinvalideme gittim. Nisanlimin yataginda oturup onunla tel.de konustum. Cok garip bi durumdu. Sonra gidip gunluk tarzi bi defter aldim. Onla konusurmusum givi yazicam. Sonrada ona veririm. Belki beni rahatlatir. Ama nisanlimin 19 yillik kopegi olmus. Buyuk ihtimalle duyunca bana saricak. Beni zor gunler bekliyor olabilit kizlar.:10::31:

selam kızlar,

benim de nişanlım askerde, Konyada. gün sayıyorum şafak 139 an itibariyle, şafak battı gerçi artık 138 de diebiliriz :1: allah tüm asker yolu bekleyenlere kolaylık versin tez zamanda kavuştursunnn inşallah

günlük olayını çok iyi düşünmüşsün ben de o tarz bişeyi bilgisayar ortamında yapıyorum hatta yemin töreni için nişanlımı evci çıkardığımızda bilgisayarımı da götürmüştüm o da bilgisayara bakınırken yazdığım klasörü gördü ona sürpriz yapıcaktum halbukiii :9:, olsun çok güzel bi fikir,askerden geldiğinde okutursun

slm kızlar nasılsınız benim eşimde yarın çıkacak çarşı iznine onun yokluğu çok zor geliyo hiç alışamıyorum

selam kızlar,

benim de nişanlım askerde, Konyada. gün sayıyorum şafak 139 an itibariyle, şafak battı gerçi artık 138 de diebiliriz :1: allah tüm asker yolu bekleyenlere kolaylık versin tez zamanda kavuştursunnn inşallah

Hosgeldin canim. Allah kavustursun.

Back
X