yazdıklarını okuduğum zaman çok değil, 5 ay öncesi aklıma geliyor..
elim, kolum gitmişti..nasıl yani nasıl gider ki inanamamıştım önceleri..ondan ayrıldığım 11 nisan gecesi..ağlayamamıştım bile acıdan..
sabah oldu, arıyorum telefonunu uyuz bir kadın " aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor" diyor..defalarca arıyor, arıyor sinir oluyorum..yüreğimde yankılanıyor o ses..
e peki ben şimdi kimi arayacağım panik yaptığım da? ondan başka kimse sakinleştiremez ki beni..
yahu en basiti ben tavlada kimi yeneceğim?..
şöyle böyle bir hafta geçti..bahar ayı ya yollarda sevgililer..ne ayıp, nasıl elele gezersiniz? içim burkuluyor..ama kafam dik..
arayamıyor beni., günde en fazla otuz saniye sıra çok..
derken dayanamıyorum..1 mayıs işçi bayramı, uyuyamıyorum gece sabah olsunda bayramım olsun..6 gibi uçağım var ben izmire gidiyorum...sabah babam görmesin diye gizlice evden çıkıyorum..taksi ve havaalanı..gaziemir e gidiyorum ismini veriyorum..bekliyorum, bekliyorum yok gelmiyor..koğuş temizliği..45 dakika sonra karşımda beni tanıyamıyor daha doğrusu inanamıyor..ne o yoksa gözlerimi doldu benim dağ gibi erkeğimin? ne olmuş ona öyle, her yanı yara bere içinde..tüm gün kışlada onunlayım..hediyelerimi veriyorum, en büyük hediyem olan onun aşk dolu bakışlarına sahip oluyorum..ve dönüş..içim buruk..ne hale gelmiş öyle diye düşüne düşüne dönüyorum ve evdeyim..
15 gün sonra dağıtım iznine geliyor..aslanım 7 kilo vermiş, ama yne çok yakışıklı..sonra uzunca bir süre için gidiyor ama ben doyamadım ki

zaman geçiyor..ve tarih 26 haziran..bu sefer sabah kahramanmaraş uçağım var..o karşılışıyor beni artık ustalıkta, daha rahat..ama saatler hemen geçiyor..günlerden pazar sabah erkenden benim duruşmam var..ve yetişmeliyim..uçak yoktu, 5 otobüsüne biniyorum 15 saatlik yolculukla dönüyorum..sevgilim bana kolye yaptırmış, isimlerimiz yazıyor..öpüyorum, öpüyorum öpüyorum..
eve dönüyorum..artık daha rahatım, çünkü o rahat..şubede askerlik yapıyor ve herkesin filiz yengesiyim orada.:) herkes beni tanıyor..aşkımıza şahit..uzun konuşmalarımız başlıyor..kavgalarımız bile oluyor..hadi artık gelsin plakalar diyoruz..sonra onar onar düşüyoruz o orada ben burada..ben her seferinde diyorum ramazan geldi bitti artık..ramazan geliyor bitmedi..nasıl ama çok özledim

diyorum doumgünüm geldi bitti..yok bitmedi..sonra bayram dedim..geldi ve geçti bayram..rabbime çok şükür 14 gün kaldı..
işte benim bayramım o gün olacak..
dediğim kızlar..geçiyor..inanın ve sabredin geçiyor..