ben eylül sonu ekim başı gibi kısmet olursa 2 günlüğüne gitmeyi düşünüyorum... eşimi çok özlüyorum nasıl geçecek bilemiyorum sizin şafak kaç?
canım ben tam kac bilmiyorum ama soranlara safak sonsuz diyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben eylül sonu ekim başı gibi kısmet olursa 2 günlüğüne gitmeyi düşünüyorum... eşimi çok özlüyorum nasıl geçecek bilemiyorum sizin şafak kaç?
bizim 142 ...![]()
eşi konyada olan varsa bana msj atsın ...
hangi birlikte canım? benimki usta birliği lojistik
gitmeyi düşünüyormusun
canım benim eşim de lojistik bölümünde işte dün teslim oldu izin kullandı ... önceden karışık erdi benimkisi de şimdi dağıtmışlar işte herkesi... benimkisi rekreasyon mezunu... istanbuldayım ben de .. belki de tanışıyorlardır benmkisinin adı onur bir sor bakalım aradığında sen belki tanışıyorlardır. seninkinin adı ne
canım biz simdi telefonda konustuk:) dedim boyle boyle tanıyor musun?? dedi ki gidiyim bulayım dedi..:) sizinkilerin gorev dagılımı yapılmıs, bizimkilerin yapılmamıs:) dua et canım bize de..
bende cok garip oldum cidden yaa..ona soylerkende garip oldum.. ah pembelii pembeli![]()
tamam ben de sorayım bakayım ... sen çalışıyor musun ? ben de pazartesi günü işe başlayacağım öğretmenim ben .. izin aldıkça gitmeyi düşünüyorum oralarda yalnızlık çekmesini istemiyorum en azından ayda bir kere gideyim diyorum inş işimden sorun çıkmazda... zaten ekimin başında gitsem kasımda bayramda belki o gelecek ..sonra zaten aralık ocak kalıyor ...
tabii böyle düşünüyorum ama belki de hiç gidemem ... ben evliyim ve 4 aylık bir kızımız var..
Canım ben de şimdi anlattım böyle böyle diye. o da tanımıyo heralde çünkü iskenderundan baya bi gelen oldu dedi.
Dedim maç mı izliyosunuz bakıyım yok ben izlemeye gitmedim ama arkadaşlar izliyo 2. koğuşa gittiler dedi orda digiturk var ordan izliyolar dedi :)
Ben de dedim istihbarat aldım sizin oralarla ilgili diye anlattım güldü falan
Bugün 10 buçuğu bulur yatmamız daha bizimkiler maçtan gelmediler dedi. bööyllee işte![]()
ben anadolu yakasındayım maltepedeyim..
eğer gidersen fikrin değişirse yol arkadaşı oluruz..