341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

dur bakalım yarın rast gelir de tanısırlar inşallah canımcım..:D canları sıkılıyor carsıya da cıkmayınca bayramda ama pembelicim bence izin almadıkları iyi oldu, bos bos zaman gecirdiler

gozun aydın bu arada ne kadar cok konusmusunuz:DD

Evet canım baya bi konuştuk ama var ya sanki 5 dk konuşmuşuz gibiyim hiç bi şey anlamadım :26:
Tanışsınlar onlar orda biz burda işte ne güzel olur :))
Evet izin almadıkları da iyi oldu en azından uzamıycak askerlik :31:

her ay gideceğim güne odaklanmayı düşünüyorum böylece sanki uzaktaki aşkıma kavuşacağım günü her ay bekliyormuş gibi olacak... :69: özlem çok fena:30:

her ay gideceğim güne odaklanmayı düşünüyorum böylece sanki uzaktaki aşkıma kavuşacağım günü her ay bekliyormuş gibi olacak... :69: özlem çok fena:30:

haklısın canım.evliyken daha zor oluyodur eminim. biz iki günde bir görüşürdün en geç,çok zorlanıyorum o yüzden. Geleceği güne odaklanıp evlilik hazırlıklarıyla vakit geçiröeye çalışıyorum. böle böle atlatıcaz inşallah :18:

evet inşallah atlatacağız.. eğer bir de kısalırsa 4 aya düşerse eğer bu süreçte ozaman hepimizn bayramı olur =)

Aksam 8 gibi aradi askerim. Dedim cok zorlaniyorum. Haketmedigim seylerde oluyor. Bana moral vermsye calisti. Yatiyorum ben dedi. Mac izlemeye gitmemis. Bugun cok zor gecti. Ruhumu yorgun hissediyorum.

Aksam 8 gibi aradi askerim. Dedim cok zorlaniyorum. Haketmedigim seylerde oluyor. Bana moral vermsye calisti. Yatiyorum ben dedi. Mac izlemeye gitmemis. Bugun cok zor gecti. Ruhumu yorgun hissediyorum.

sıkma canını,yarın yeni bir gün öyle düşün,bir gün daha eksilecek.sen iyi olursan ona da moral olur böyle düşün

kısalsa süper olur bayram olur cidden ama kendimi bu fikre alıştırmıyorum,ama olur da olursa müthiş olurrr :21::21:

motive olmlaıyız.. birbirimize moral vermeliyiz hiç kolay değil hepimiz çok zorlanıyoruz çok yalnız hissediyoruz emin olun onlar daha zordalar... hepimiz pozitşf olalım zaman akıp geçecek şuan sadece bu işin başındayız alışamadık ... geçecek bugünler de .. hepsi sağlıkla kavuşşsun sevdiklerine..

evet evet onlar bize değil biz onlara moral vermeliyiz.bize ne kadar zorsa onlara iki katı zordur die düşünüyorum.. o yüzden pozitif pozitif olaluımmm :34:

sıkma canını,yarın yeni bir gün öyle düşün,bir gün daha eksilecek.sen iyi olursan ona da moral olur böyle düşün

sagol canim.iyi olmak istiyorum bende. Ama nisanlaninca aileler isin icine girince laf soz olabiliyo bazen. Helede hakliysan kiriliyorsun ama belkide takmamak lazim. Ben daha 1 aylik nisanliyim. Anca alisicam gerhalde.

sagol canim.iyi olmak istiyorum bende. Ama nisanlaninca aileler isin icine girince laf soz olabiliyo bazen. Helede hakliysan kiriliyorsun ama belkide takmamak lazim. Ben daha 1 aylik nisanliyim. Anca alisicam gerhalde.

o konuda haklısın.ben de nişanlıyım bayramda falançok zorlandım gitgellerde. bi de sen yeni nişanlısın daha çokzorlanman düşünmen normal ama çok takılma. herkesi aynı anda memnun edemezsin kendine bak.. ben hep hep dikkat ettim ama baktım zaman geçiyo ömür geçiyo 6 sene olmuş,artık kimseyi takmamaya çalışıyorum..

bu asker gidecek geri gelecek ....:72::72::72:

hepsi allaha emanet olsun ...üzülmeyin zaman geçmeye mahkum ... moralli olalım sesimizden anlarlar oralarda üzülmesinler boşuna...

o konuda haklısın.ben de nişanlıyım bayramda falançok zorlandım gitgellerde. bi de sen yeni nişanlısın daha çokzorlanman düşünmen normal ama çok takılma. herkesi aynı anda memnun edemezsin kendine bak.. ben hep hep dikkat ettim ama baktım zaman geçiyo ömür geçiyo 6 sene olmuş,artık kimseyi takmamaya çalışıyorum..

Haklisin canim. Takmamak lazim aslinda. Bugun kendimi uzdum ama olan bana oldu. Kimsenin ruhu duymadi. Kayinpederimi bayramda aradim. Size gelmek istiyorum dedim. Biz size gelmek istemistik dedi. Tamam dedim. Ve geldiler. Bugun askerime demis ki bize gelmedi. Gulermisin aglarmisin?

bu asker gidecek geri gelecek ....:72::72::72:

hepsi allaha emanet olsun ...üzülmeyin zaman geçmeye mahkum ... moralli olalım sesimizden anlarlar oralarda üzülmesinler boşuna...

Evet moralli olmalıyız ki moral verebilelim kızlar. Sakın ümitsizliğe kapılıp moralinizi bozmayın. Bu günler de geçecek sonra biz bu yazdıklarımızı dönüp tekrar okuycaz hem de askerlerimizle :69:
Onlar orda kapalı bi mekanda kim bilir hangi pskolojideler o yüzden onların yanlarında olmalıyız her zaman :46:

Haklisin canim. Takmamak lazim aslinda. Bugun kendimi uzdum ama olan bana oldu. Kimsenin ruhu duymadi. Kayinpederimi bayramda aradim. Size gelmek istiyorum dedim. Biz size gelmek istemistik dedi. Tamam dedim. Ve geldiler. Bugun askerime demis ki bize gelmedi. Gulermisin aglarmisin?

oo sizinkiler de biraz abartmış..hmm olsun canım takılma bir dahaki bayram öyle bişey olursa sen de ona göre davranırsın. aileler öyle işte.. napıca hatır için sevdiğin için görmezden gelicen ama kafana da takmıcan

Back
X