Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalova altınova diye geçiyo. ama karamürsele daha yakınmış sanırım. Güzel bi yer diyo şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür.
Ben de sık sık gelmek istiyorum aslında ama otobüs saatleri çok tutmuyo. Hep akşamları otobüsler ee ben de oraya gelsem akşam ne yapıcam sabah orda olmam lazım aşkımı görebilmem için napıcam bilmiyorum bakalım :26:
hımm güzel yer, ankaradamıydın canım sen ?
Benimki yazıcıydı ve orda da yazıcı olmuş sanırım. Bugün daha net olarak belli olcak ama bakalım bekliyorum işte haber hala.
Elimden geldiği kadar gidip görmeye çalışcam inşallah.
Senin de belli olmaz belki gidip görürsün bikaç kere.
Off çok sıkılıyo bugün canım yaa sanırım biraz dışarı çıkıp kafa dağıtcam![]()
canım sana özelden bir mesaj attım ankara yalova ulaşımı içinfikir vermek amaçlı, belki yardımcı olur...
bnmkıde ıskndrundaydı usta yerı ıstanbl pendık oldu 9gndr gorusmyrm ama kustum krgnlk fln derkn acmyrm telefnlrını ıstnblda askerlk yptgndn baska hc br bılgm yk![]()
kızlar merhabaaa.... aşkmla knştm biraz önce, görevleri daha belli değilmiş, galiba 1 hafta eğitm olckmş snra belli olckmş dedi... bi belli olsaydı(
zaman geççç zamann geç....
yenimi gitti askere
yok cnm ne yenisi, bayrm izni kullandı gitti işte... önce gidenlernde belli değil daha görevleri... bugn belli olcktı sözde ama olmamış...
benimki izin kullanmadı ama askerliğin bitecegine yakın zorunlu kullandırcaklarmış nerde asker tam alıştın derken gtmesi zor gelmiştir
At wallahi kafan dağılır birazcık canım.Off ben daha görüşemedim merak ediyorum. Evin içinde duramıyorum bugün içimden böyle ağlamak geliyo yaa nerden geldi bu anlamadım kiii offff
Dışarı atasım var kendimi :26:
akşama ararlar inşallahh canım, meraklanmayın...kızlar arayan var mı askerlerden ses yok ? benim eşim daha arayamadı.. zaten arayamazsam merak etme yarın karışık her yer dedi.. başka yerlere dağıtım vs olacakmış tekrar koğuş bul yatak bul vs.. akşama anca ararım demişti.. çok merak ediyorum ...noldu acaba? haber alan var mı ?:26:
eheheheeGece o kadar sıkılıp uyuyamayınca rüyamda ne gördüm kızlar :26: Askerim bana demişti ki eğer tlfn kartımda kuruş falan çok az kalırsa ben senin cebini çaldırırım ordan, sen de benim verdiğim numaradan ararsın demişti. Heralde o aklıma yer etmiş ki rüyamda aşkım beni çaldırmış ama numara falan hiçbi şey çıkmamış tlfnda sonra ben aa bu aşkımdır diye onun verdiği numarayı çevirmeye çalışıyorum ama bir türlü doğru tuşlara basamıyorum mesela 4'e basıcam 7'ye basıyorum. Yanlış yeri arıyorum ya da aradığımda çalmıyo telefon yani ulaşamıyorum bi türlü aşkıma. Neden olmuyo diye kafayı yiyorum. Bi türlü numarayı arayamıyorum. Çook fenaydı yaaaaa :18: Nasıl bi kafama takmışsam artık öyle bi rüya gördüm![]()
öyle oldu cnm yaa( diyarbakırda askerim
sağ salim gelsn de bikaç gun geç gelsn...