beğen butonu nerde yaaa![]()
aman cnm boşver takma, demek ki birileri kendnce dedektifliğe soyunmuş.. arkadaşların da dediği gibi burda dert ortağı oluyruz birbirimize, nesin necisin önemli değil ki... boşverrrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğen butonu nerde yaaa![]()
canım pendik rahat komutanları falan iyi her hafta çarşı izinleri oluyor.Bizim sadece bir çarşımızı kestiler onda da şu en son bayramdan önceki terör olayında yoksa bi sıkıntı yok yani o konuda.Eşim yeni gelenlerden bahsetti daha görevleri pek verilmemiş ama bugün bir kişi gelmiş yanına ona anlatıyorum falan dedi.Nasıllar diye sordum Bizim ilk geldiğimiz gibi bitermi hiç diye düşünüyolar herşeyi soruyolar bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz dedi.Hatta yeni gelenlere dışardan yemek bile söylemişler tabi bikaçına :) Hırsızlık olayları oluyor geçen birinin sivil bavulunu çalmışlar.Çoğunlukla Türkçeyi doğru düzgün konuşamayan uzun dönem arkadaşların olduğunu söylüyo eşim.Uzun dönemlerle pek alakaları yokmuş zaten merhaba sadece.Telefon falan rahat kullanamıyorlar içerde ceza olayı yaygın yani ama rahat konuşulabiliyor aradığı zaman çaldırılıyor ararsın inşallah kısa sürede barışırsınızda bu askerlik sanada onada işkence olmaz.Çünkü orda çok bunalıyorlar zaman geçirmek çok zor nöbetleride başlar yavaş yavaş artık.Kendine iyi bak canım biran önce barışmanız dileğiyle.Hııı bu arada sen alttan al istersen canım geldiğinde çektirirsin boşver şimdi orda çok bunalıma giriyorlar.Tel no bilmiyorsan özelden atabilirim koğuşlar bölgesinin isimden çağırırsın hemen açıyolar zaten.
cnmmm ckkk tskr edrm verdgn bılgı ıcın ckk saol ckk:)ıns hersy yoluna grer yksa bseklde ck zor acaba esının yanına gelen benmkımı o tez arkds olur ıns odur yaaackk ozledm tatlım ya aramıo ck ugrastı aradı ama artg kestı bana zmn ver demıstm annesne oda solemıs snr kestı aramyı ıste
öle oldu ıste crsı ıznıne cktgnı faceye grdgnden fln blyrm takıpteym gzlıcene:)demk gorevlerı dha bellı olmams ha ayy numarası vr aradgn en ck aradgı numara vr hata ama onun aramsnı beklıommm
hergun arıomu hemn hemn yanı cnm dedgn dgru ama ahhh anltsmm yk krldm ckkksozlrı ck zruma gttı ınankı
![]()
kızlar inş. askerlerinizin yeri belli olur en güzel şekilde içinizi ferah tutun :) bide mervecim boşver sen o yazılanı burda birbirmize destek olmaya devam damdan düşenin halini damdan düşen anlar:) bizimkide ohesap bizimde derdimizi burdaki asker yarenleri anlar:)
saol canım zaten o yüzden paylaştım.samimiyetinize inanmasam mesajı buraya yazmazdım.bu arada ben mervetubaibrahim arkadaşımla daha öncede konuştuğumuz gibi sevgilimin adı da ibrahim.:97:
kızlar bişey sorucam 15 tatilde evlenmeyi düşünen varmı askeri gelir gelmez ya ben kararsız kaldım asker psikolojisinden gelicek belki kafa dinlemek ister birazcık malum düğün yorucu bir iş stresli onun bu stresi kalırıp kaldırmıyacağını bilemiyorum ee bir yandanda düğüne hazırlanmak kolay değil
ancak 2 ayımızı alır kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz lütfen herkes yorumunu yazsın çok değerli cevaplarınızı bekliyorum canlarım benim:)
Merhaba canım. Ben de dün akşam 10a doğru konuşabildim. Anca zaman bulup arayabildim dedi. Bana bi olaydan bahsetmedi ama gıcık bi adam varmış onu anlattı adamı memnun etmek mümkün değil dedi otlara,çiçeklere falan takmış adam kafayı diyodu :) Yazıcı zaten benimki kesin. Ondan öncekiler gidene kadar pek bi şey yapmıycaklarımış onların evrakları falan hazırlancakmış bi tek. Bu hafta eğitimleri olcakmış. Her sabah kalktıklarında spor yapcaklarmış onu söyledi. Yemeklerini pek beğenmemiş, İskenderun daha iyiydi diyo. Ben iyiyim merak etme diyo her aradığında. Sesi de iyi geliyo çok şükür bi sorunu yok. Ama işte bu hafta biraz yoğun geçicekmiş. Akşam bile zor telefon edebildim dedi. Ben de dün bi kötüydüm ki. Ağladım durdum hep. Alışamadım hala sanırım. Bugün daha iyiyim ama. Hıı bu arada bi de dün 2. bölüğün oraya gittik bi şeyler yaptık falan diye anlattı da ben unuttum ağladığım için hatırlayamıyorum tam olarak. Bööyyleee canım benden de haberler. İnşallah rahat geçirirler şu 4 ayı da yaaa..
Canim askerin bu konuda ne dusunuyor? beraber ortak bi karar almaniz dogru olur.
saol canım zaten o yüzden paylaştım.samimiyetinize inanmasam mesajı buraya yazmazdım.bu arada ben mervetubaibrahim arkadaşımla daha öncede konuştuğumuz gibi sevgilimin adı da ibrahim.:97:
bizim de görevimizaha belli değil kızlar belki haftaya belli olacakmış.. hiçbir şey yapmıyoruz diyor eşim .. zaman geçmiyor diyor =(
slm kızlr nasılsınız
katılıyorum canım tugcecana..onunla konus bence.. o daha iyi hisseder tam olarak ne istedigini bence..
ahha buarada bizde gun belirledikkk yer ayırtcaz inşallah en kısa zamanda..:)
Canimm hayirli olsunn. Darisi basimiza. Biz eylul gibi dusunduk. Temmuz sicak olur dedik. Sizin hangi ayda nikah canim?
canım bencede alttan al bende kızıyorum falan ama sonra unutup gidiyorum işte.bide tepkiler tuhaf oluyor askerlikte birden parlıyor söylediğini duymuyor falan..o yüzden alttan al keşke boş zamanını bilsen arardın ben geçen aradım çok şaşırdı resmen şok oldusende yap bi sürpriz