341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

cnmmm ck haklısınz bende acemı brlgndeykn ole yptm sustm sustm untp gectm ama dagtım ıznıne geldıı sankı herkz onu benım kadar beklemıs gbı bana vaktnı ayrcana gttı baskalrna ayrdı ınsan zoruna gdıo sozlerı dvrnıslrı fln vlha benmde burda pskljm bzldu sızler ngzl hergn grusuosnz edıosnz o bnm gnlerımı resmn mahfettı bak bende paylasamıom knstk ettık dıe 10gun oluo bugn yaaa dıle kolayy 10gndr hc knsmadm olmzkı ama ya kmseyede bsy dıemıom aılede herkz blıo cddyz gelınce hyrlısyla buyuklr devreye grcek askerlık olsn ole dedı bbm askerlık pskljsı zrdr kzm dedı hele br yapsn gelsn ondn snr dha ıyı netlesr hersy dedı yksa bz oncedn nısanlnmk ıstıodk aılesı gelcktı ama bbm byle dedı eee smdıde gnderdm askere bı garplestı yaa aalala anlamıs dlm ılgı bekledıkceee bana bagrıo beyfndı olmzkı ama herzmn aglata aglata benmde bır canım vr askerlk yapıo dıede benı bu hale gtrmeye hakkı ykkı yaa:( ck zor gnler gcrıom ozledmmm hemde ckkk 3gndr aramıo en son aradgnda msj attı aradı nlr yalvrıyrm ac fln dıe acmadm yanlz kalsn anlasn dedm annesnede br muddet aramsn dedm ama ole desem bıle pesımden kosması lzmm yaaa hemen ı kafa dınlesn dıe beklıo beklıcene hergun caba harca ıyı vlaha 3senemzı verdk kzlr bz bu ılıskıyeee ayyy okdr zoruma gdıokı herkz bılıo benmm hcbrseydn haberım ykk askere gtmedn oncee hersynı arastrn eden benmm askm aman erkn gt gr sıraya sınav ıcın aman sunlrı gtr aman syle aman byleee dıe dıe smdı cektgme bakk ::(vlha nezmn arıcksa artık bende sastm kaldımmm yaa ılk defa 10gundr ayrıyz sesmzı fln duymuoz ılk defaa :(:5:

ara ara yinede sen:)bak o da üzülmüştür(merve gazı veriyor hadi kızlar devam):P

canım bir mani cıkmazsa haziran sonu dedik, ramazanı beklemek istemiyoruz, temmuz gercekten sıcak ve temmuzda yaparsak balayı ramazanda olmuycak o yuzden haziranda dugun sonra balayı oh misss:)

inşallah yanii.. sizin icin de hayırlı olsun inşallahhh canım.. sen nerdeydin bua rada? sevgilin nerdeydi?

Ohh cok guzel canim. Allah tamamini erdirsin. Ben izmirdeyim canim. Sòzlum urfada.

cnmmm ck haklısınz bende acemı brlgndeykn ole yptm sustm sustm untp gectm ama dagtım ıznıne geldıı sankı herkz onu benım kadar beklemıs gbı bana vaktnı ayrcana gttı baskalrna ayrdı ınsan zoruna gdıo sozlerı dvrnıslrı fln vlha benmde burda pskljm bzldu sızler ngzl hergn grusuosnz edıosnz o bnm gnlerımı resmn mahfettı bak bende paylasamıom knstk ettık dıe 10gun oluo bugn yaaa dıle kolayy 10gndr hc knsmadm olmzkı ama ya kmseyede bsy dıemıom aılede herkz blıo cddyz gelınce hyrlısyla buyuklr devreye grcek askerlık olsn ole dedı bbm askerlık pskljsı zrdr kzm dedı hele br yapsn gelsn ondn snr dha ıyı netlesr hersy dedı yksa bz oncedn nısanlnmk ıstıodk aılesı gelcktı ama bbm byle dedı eee smdıde gnderdm askere bı garplestı yaa aalala anlamıs dlm ılgı bekledıkceee bana bagrıo beyfndı olmzkı ama herzmn aglata aglata benmde bır canım vr askerlk yapıo dıede benı bu hale gtrmeye hakkı ykkı yaa:( ck zor gnler gcrıom ozledmmm hemde ckkk 3gndr aramıo en son aradgnda msj attı aradı nlr yalvrıyrm ac fln dıe acmadm yanlz kalsn anlasn dedm annesnede br muddet aramsn dedm ama ole desem bıle pesımden kosması lzmm yaaa hemen ı kafa dınlesn dıe beklıo beklıcene hergun caba harca ıyı vlaha 3senemzı verdk kzlr bz bu ılıskıyeee ayyy okdr zoruma gdıokı herkz bılıo benmm hcbrseydn haberım ykk askere gtmedn oncee hersynı arastrn eden benmm askm aman erkn gt gr sıraya sınav ıcın aman sunlrı gtr aman syle aman byleee dıe dıe smdı cektgme bakk ::(vlha nezmn arıcksa artık bende sastm kaldımmm yaa ılk defa 10gundr ayrıyz sesmzı fln duymuoz ılk defaa :(:5:

canım valla inan her erkegin var bir kotu tarafı var, seninkininde bu demekki yani daha iyisini asla bulamıcaksın, mumkun deil mukemmeli bulmak buna emin ol!! bence hic gurur yapma bence sen alttan al buyukluk sende olsun canım benim.. gerek yok kuslukleri uzatmaya...:)))

canım valla inan her erkegin var bir kotu tarafı var, seninkininde bu demekki yani daha iyisini asla bulamıcaksın, mumkun deil mukemmeli bulmak buna emin ol!! bence hic gurur yapma bence sen alttan al buyukluk sende olsun canım benim.. gerek yok kuslukleri uzatmaya...:)))

kızlar katılıyrm askım ıcın sevgm ıcın her zorlgu yenmem lzm basetmem lzm ettm ck ettm bnm ona bu surecte anltmak ıstedgm degerımı kymetmı dha ıyı anlamasydı dunde uyandgmda dedmkı ararsa artg uzatmıcm acıcm smdıde adamn aramıca tutu guya anlys gstrp benı yanlız brkıo dusunmeye ıhtycm vr dedm ya annesne eeee beyfendı bnu bu anlys dolu nezaketnı ılıskımzdede gstrseydn bagrmak yerıne anlysla krsılıyrm hytm askm btnm küsmelerdnı fln dyp 2gzl soz edeydn ya ama ykk ıstee :(beklıom kzlr arasn acacm sozzzz sıze:(ama bklm nekdrdaha surecek aramsı:(sabrla beklıom:19:

valla mervecim, sanırm insanların eli çok bos, forumda kimin gecmişte ne yazdıgını denetlemekle kalmayıp bir de dogrulamayla ugrasmıslar..bence kim oldugunu soyle de biz de dikkatli davranalım, gercekten hic dogru bulmuyorum bu davranıs bicimini ben de.. kim burda neyi ne sekilde yazmak isterse oyle yazar..sonucta herkesin ozelidir, neden forumda daha az ya da tam ya da eksik bilgi verdigini kimsenin yargılayamayız.. bazı noktalarda biz de belki bilgi vermiyruz tam, cunku askerlik bu korkulabilir tam isimler vermekten, sevgilim bana bişi anlatırken bile dinlenme ihtimali oldugu icin ankesorden konusurken anlatıyor, asla tsk nın telefonundan anlatmıyor.. Allah korusun ceza gelir vs, hepimiz 1 gunun hesabını yapıyoruz surda, hepimiz sıkıntı paylasıyoruz.. biz burda birbirimizi anladıgımız icin varız, yargılamak icin degil..:)

buarada sevgilin nerdeydi canım?? aslında ilk zamanlar bie cizelge vardı, keske o cizelgeyi update etsek..gerci zamanla ogrencez,kim nerde, askeri nerde:)

çanakkale geyiklide karakol gibi bi yerde sanırım:)çünkü çok az kişi var resmen sınıf gibi:)çizelgeyi 100den sonra update ederiz beklemesi pek güzel olur:D:D

kızlar bişey sorucam 15 tatilde evlenmeyi düşünen varmı askeri gelir gelmez ya ben kararsız kaldım asker psikolojisinden gelicek belki kafa dinlemek ister birazcık malum düğün yorucu bir iş stresli onun bu stresi kalırıp kaldırmıyacağını bilemiyorum ee bir yandanda düğüne hazırlanmak kolay değil
ancak 2 ayımızı alır kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz lütfen herkes yorumunu yazsın çok değerli cevaplarınızı bekliyorum canlarım benim:)

Canım valla biz hemencecik evlenmeyi düşünüoz :61: hatta yemin törenine gittiğimde tarih bile düşündük. Aslında hep eylülde evlenmeyi planlamıştık ama yok valla 2012 eylülü bekleyemicem:66::69: kısmetse 21.02.2012 düşündük :69::69::69: Hemde tarih çok güzel simetri var :66::66: Yeter bu kadar hasretlik gayrı :69::69:

Canım valla biz hemencecik evlenmeyi düşünüoz :61: hatta yemin törenine gittiğimde tarih bile düşündük. Aslında hep eylülde evlenmeyi planlamıştık ama yok valla 2012 eylülü bekleyemicem:66::69: kısmetse 21.02.2012 düşündük :69::69::69: Hemde tarih çok güzel simetri var :66::66: Yeter bu kadar hasretlik gayrı :69::69:

nekdrdr brlıktesnz cnm nısanlımsnz?bencede tarh sperr ayy ıns bzmkıde dıodu ceyznı hazrla gelınce beklemk ıstemyr dıe ama baklım hyrlısı ıns:69:

nekdrdr brlıktesnz cnm nısanlımsnz?bencede tarh sperr ayy ıns bzmkıde dıodu ceyznı hazrla gelınce beklemk ıstemyr dıe ama baklım hyrlısı ıns:69:

Bu ayın 26 sında 8 yılımız dolmuş olucak :69::69::69: Nişanlıyız canım:34::34: Valla çeyiz olduğu kadar. Bizim planımız her iki aileyide masrafa sokmamak. Zamanla herşeyi birlikte yaparız diye düşünüyoruz. Tarihte öyle böyle düşünürken 12 şubat falan derken 21 şubatı farkettik :69: Askerimin unutma problemine karşı hep böle unutulmucak tarihler seçmeye çalışırdım :66: O kendisi dedi :66::66: 21.02.2012 :69::69: Bakalım hayırlısıyla inşallah önce bi askerliği bitsinde :66: O zaman 1 ay koşuşturmacayla bişey anlamayız heralde:52::52: O günü düşünmesi bile çok güzel :52: Askerimi özlediğimde içim sıkıldığında hep evleneceğimiz günü düşünüyorum :69::69: :70:

iyi valla görev vermemişler daha yatış yapıyoruz dedi... bugün dediki 1 ay oldu olacAK ama sanki bir yıl gbi geliyor hiç zaman geçmiyor dedi... çok üzüldümmmm zor tuttum kendimi bir de bana sor diyecektim ama....

destek oldum geçecek az kaldı sabret dedim...

iyi valla görev vermemişler daha yatış yapıyoruz dedi... bugün dediki 1 ay oldu olacAK ama sanki bir yıl gbi geliyor hiç zaman geçmiyor dedi... çok üzüldümmmm zor tuttum kendimi bir de bana sor diyecektim ama....

destek oldum geçecek az kaldı sabret dedim...

günler değilde aylar geçse ya...:97::97:

Benimkne de ben diyorum zaman gecmiyo hic diye. O da dayan 4 ay kaldi diyo. Hayirlisi ne diyim artij. Olmassa is ilanlarina bakarim zaman gecsin diye ama izmirde cok secenek yok. Bi sekilde gecicek zamann.

Benimkne de ben diyorum zaman gecmiyo hic diye. O da dayan 4 ay kaldi diyo. Hayirlisi ne diyim artij. Olmassa is ilanlarina bakarim zaman gecsin diye ama izmirde cok secenek yok. Bi sekilde gecicek zamann.

birşeylerle oyalanman gerek heleki önümüz kış daha sıkıcı...

allahtan pazartesi günü işe başlıyorum ...umarım daha hızlı geçer gider herşey..

ay bilemiyorum kızlar inanın evlenince daha zor... ben evliyim ... düşünsenize bir ,hayat arkadaşım,eşim yok yanımda... elim ayağım kesilmiş gibi geliyor ...

Back
X